Det blev 2-0-hemmaseger över Kajaanin Haka när GBK spelade vårens sista träningsmatch.

Målen kom i första halvlek. Lawrence Smith gjorde 1-0, framspelad av Benjamin Storbacka. Lasse Känsälä spelade fram David Carlsson till 2-0-målet.

GBK förlorade 3-4 mot samma KajHa borta för några veckor sedan.

Lördagens match dominerades av GBK.

- Vi gjorde inte vår bästa insats i dag. Den tuffa matchen mot KPV kändes ännu i benen, säger tränaren Chris Corcoran.

- Positivt att vi vann plus att vi höll tätt bakåt.

GBK gjorde åtta spelarbyten.

GBK: Olli Nylund, Jimi Hackspik, Chris Corcoran, Jussi Roiko, Lawrence Smith, Arjan Goljahanpoor, Tom Åstrand, Benjamin Storbacka, Lasse Känsälä, Aaro Hedman, David Carlsson.

Inhoppare: Okko Airiola (målvakt), Ville Jylhä, Linus Sandell, Atte Henttu, Elis Åström, Daniel Slotte, Tuukka Haapasalo, Iiro Penttilä.

Ansaittu kotivoitto

GBK pelasi kevätkauden viimeisen harjoitusottelun ja kukisti vierailijan Kajaanista. GBK-KajHa päättyi 2-0 (2-0).

Muutama viikko sitten GBK hävisi Kajaanissa 3-4, joten voidaan myös revanssista puhua.

Benjamin Storbackan syötöstä Lawrence Smith iski 1-0 maalin. Toisen teki David Carlsson, syöttäjänä Lasse Känsälä.

- Ei meiltä paras esitys. KPV-peli oli kova ja tuntui vielä jaloissa, valmentaja Chris Corcoran toteaa.

- Voitto ja nolla päästettyä omiin lämmittää.

GBK teki ottelussa kahdeksan pelaajavaihtoa.

Vaihdosta: Okko Airiola (maalivahti), Ville Jylhä, Linus Sandell, Atte Henttu, Elis Åström, Daniel Slotte, Tuukka Haapasalo, Iiro Penttilä.

Lähde: http://www.gbk.fi/