TP-47 gästar centralidrottsplan - TP-47 keskusurheilukentälle!

GBK och Torneålaget drabbar samman på tisdagkväll klockan 18.30. Tittar man på serietabellen ser det rätt identiskt ut. TP-47 har 4-1-3 och 13-11, GBK har 4-1-3 och 12-11. Bäddat alltså för en jämn drabbning.

GBK har vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Torneålaget har inte förlorat hemma, men däremot jagar laget sin första bortaseger.

Jaakko Pyyny är TP:s bästa målskytt, fem fullträffar. GBK:s målstatistik toppas av duon David Carlsson och Lawrence Smith, båda på tre mål.

Intressant match utlovas. Välkomna!

Pyyny osunut viidesti

GBK:n ja TP-47:n alkukausi on ollut lähes identtinen. TP-47:n tilasto on 4-1-3 ja 13-11, GBK:n puolestaan 4-1-3 ja 12-11. Luvassa siis tasainen ottelu.

GBK on neljästä viime ottelustaan voittanut kolme. TP-47 ei kotona ole hävinnyt, mutta on hakemassa kauden ensimmäistä vierasvoittoaan.

Vierasjoukkueen maalitilaston ykkönen on Jaakko Pyyny, joka on osunut peräti viisi kertaa. GBK:n tilaston kärjessä on kaksikko David Carlsson ja Lawrence Smith, molemmilla kolme maalia.

Odotettavissa on mielenkiintoinen ottelu. Tervetuloa!

Lähde: http://www.gbk.fi/