Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

TP-47 gästar centralidrottsplan - TP-47 keskusurheilukentälle!

   GBK och Torneålaget drabbar samman på tisdagkväll klockan 18.30. Tittar man på serietabellen ser det rätt identiskt ut. TP-47 har 4-1-3 och 13-11, GBK har 4-1-3 och 12-11. Bäddat alltså för en jämn drabbning.

GBK har vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Torneålaget har inte förlorat hemma, men däremot jagar laget sin första bortaseger.

Jaakko Pyyny är TP:s bästa målskytt, fem fullträffar. GBK:s målstatistik toppas av duon David Carlsson och Lawrence Smith, båda på tre mål.

Intressant match utlovas. Välkomna!

 

Pyyny osunut viidesti

   GBK:n ja TP-47:n alkukausi on ollut lähes identtinen. TP-47:n tilasto on 4-1-3 ja 13-11, GBK:n puolestaan 4-1-3 ja 12-11. Luvassa siis tasainen ottelu.

GBK on neljästä viime ottelustaan voittanut kolme. TP-47 ei kotona ole hävinnyt, mutta on hakemassa kauden ensimmäistä vierasvoittoaan.

Vierasjoukkueen maalitilaston ykkönen on Jaakko Pyyny, joka on osunut peräti viisi kertaa. GBK:n tilaston kärjessä on kaksikko David Carlsson ja Lawrence Smith, molemmilla kolme maalia.

Odotettavissa on mielenkiintoinen ottelu. Tervetuloa!Lähde: http://www.gbk.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560