Det blir serietvåan GBK mot serietrean Vasa IFK på centralidrottsplan i Karleby på lördag.
Ett österbottniskt derby och samtidigt ett toppmöte!
Vårens möte i Vasa vanns av hemmalaget med 1-0 efter mål av Aleksi Pöntinen. GBK har alltså revansch att kräva.
I fjol blev det 2-2 i Vasa och 0-0 i Karleby. 0-0-matchen räddade Vasalaget kvar i serien.
Med sina sju mål är David Carlsson GBK:s ledande målskytt. Casper Källberg däremot toppar Vasalagets skytteliga. Casper har gjort elva mål.
Bäddat för en intressant match. Alla vägar går till stadens centralidrottsplan, lördag klockan 17.00.
Välkomna!

Carlsson

Pohjanmaan derby, mutta samalla myös lohkon huikea kärkikamppailu. GBK on sarjassa toisena ja Vasa IFK kolmantena.
Keväällä VIFK voitti ottelun ainoalla maalilla, jonka teki Aleksi Pöntinen. GBK hamuaa siis revanssia.
Viime kaudella joukkueet pelasivat kahdesti tasan: Vaasassa 2-2 ja Kokkolassa 0-0. Kokkolan tasapeli varmisti vaasalaisten sarjapaikan.
David Carlsson johtaa GBK:n sisäistä maalintekopörssiä. David on tehnyt seitsemän maalia. Yksitoista tehtyä on puolestaan Casper Källbergillä, joka johtaa IFK:n tilastoa.
Luvassa mielenkiintoinen ottelu. Lauantaina kaikki tiet vievät Kokkolan keskusurheilukentälle. Ottelu alkaa kello 17.00.
Tervetuloa!

Lähde: http://www.gbk.fi/