Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Det blev 2-0-hemmaseger över Kajaanin Haka när GBK spelade vårens sista träningsmatch. 

Målen kom i första halvlek. Lawrence Smith gjorde 1-0, framspelad av Benjamin Storbacka. Lasse Känsälä spelade fram David Carlsson till 2-0-målet.

GBK förlorade 3-4 mot samma KajHa borta för några veckor sedan.

Lördagens match dominerades av GBK.

- Vi gjorde inte vår bästa insats i dag. Den tuffa matchen mot KPV kändes ännu i benen, säger tränaren Chris Corcoran.

- Positivt att vi vann plus att vi höll tätt bakåt.

GBK gjorde åtta spelarbyten.

GBK: Olli Nylund, Jimi Hackspik, Chris Corcoran, Jussi Roiko, Lawrence Smith, Arjan Goljahanpoor, Tom Åstrand, Benjamin Storbacka, Lasse Känsälä, Aaro Hedman, David Carlsson.

Inhoppare: Okko Airiola (målvakt), Ville Jylhä, Linus Sandell, Atte Henttu, Elis Åström, Daniel Slotte, Tuukka Haapasalo, Iiro Penttilä.

 

Ansaittu kotivoitto

 

GBK pelasi kevätkauden viimeisen harjoitusottelun ja kukisti vierailijan Kajaanista. GBK-KajHa päättyi 2-0 (2-0).

Muutama viikko sitten GBK hävisi Kajaanissa 3-4, joten voidaan myös revanssista puhua.

Benjamin Storbackan syötöstä Lawrence Smith iski 1-0 maalin. Toisen teki David Carlsson, syöttäjänä Lasse Känsälä.

- Ei meiltä paras esitys. KPV-peli oli kova ja tuntui vielä jaloissa, valmentaja Chris Corcoran toteaa.

- Voitto ja nolla päästettyä omiin lämmittää.

GBK teki ottelussa kahdeksan pelaajavaihtoa.

GBK: Olli Nylund, Jimi Hackspik, Chris Corcoran, Jussi Roiko, Lawrence Smith, Arjan Goljahanpoor, Tom Åstrand, Benjamin Storbacka, Lasse Känsälä, Aaro Hedman, David Carlsson.

Vaihdosta: Okko Airiola (maalivahti), Ville Jylhä, Linus Sandell, Atte Henttu, Elis Åström, Daniel Slotte, Tuukka Haapasalo, Iiro Penttilä.

 

 Lähde: http://www.gbk.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560