Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

GBK slog Kraft! - GBK kukisti Kraftin!GBK hade ett klart spelövertag i första halvlek, borträknat kanske de sista tio minuterna. Hemmalaget hade mycket bollinnehav. 1-0 till GBK kom i 12:e minuten. Det var Miika Hohenthal som placerade bollen in från nära håll. Benjamin Storbacka assisterade.

GBK hade flera hörnor och frisparkar. Karl-Filip Eriksson i gästernas mål gjorde några lyckade ingripanden. Trots klart spelövertag blev det inga fler mål i första halvlek.

GBK:s spel kom av sig efter paus och Kraft såg sin chans. 1-1 kom i 56:e minuten. Det var Nedim Ibric som ordnade in en målvaktsretur efter skott av Jonas Granfors.

GBK deppade inte utan fick press mot gästernas mål. Kraft däremot började säkra sin ledning.

David Carlsson hade en dubbelchans, Storbacka ett bra skott som Eriksson räddade.

GBK:s tålamod belönades i 73:e minuten. Arjan Goljahanpoor nickade in ett inlägg av Carlsson.

Och 3-1 kom sex minuter senare. Lång passning av Jaakko Alasuutari, Carlsson kom solo från halva plan, rundade Eriksson och sköt in hemmalagets tredje mål.

Joni Pakola prisbelönades i GBK.

Chris Corcoran, GBK:

- Vi kan bättre än vad vi presterade i dag.

- Men visst skapade vi mycket i första halvlek och borde ha avgjort matchen.

- Gör man inte mål, då ger man chans åt motståndarlaget. Kraft kvitterade och blev defensivare eftersom varje poäng är viktig.

Joni Pakola, GBK:

- Kvällen hade blivit lättare för oss, ifall vi hade gjort flera mål i första halvlek.

- Lite kom vi av oss efter första halvlek. Deras 1-1 mål fungerade som väckarklocka för oss.

- Vi gav inte upp utan orkade jobba. 2-1 målet gjorde det lättare för oss och 3-1 punkterade matchen.

- Bättre kan vi.

Olli Nylund, GBK:

- Det var lite jobb i dag, men så är det ofta med det här laget. Vårt försvar spelar stabilt.

- Deras 1-1 mål borde jag ha tagit.


GBK ratkaisi lopussa


GBK hallitsi avausjaksoa, poislukien ehkä viimeiset kymmenen minuuttia. GBK piti paljon palloa. Avausmaali nähtiin 12 minuutilla. Miika Hohenthal sijoitti pallon varmasti verkkoon. Benjamin Storbacka teki hyvän esityön.

GBK:lla oli kulmapotkuja, oli vapaapotkuja ja tekopaikkoja. Maalivahti Karl-Filip Eriksson teki muutaman hyvän torjunnan ja piti Kraftin pelissä mukana.

GBK:n ote katosi tauon jälkeen ja sitten iski Kraft, 1-1 56 minuutilla. Jonas Granfors laukoi, Olli Nylund torjui eteensä ja Nedim Ibric iski paluupallon verkkoon.

GBK i masentunut, vaan otti ohjat käsiinsä. Kraft siirtyi enemmän puolustuskannalle.

David Carlssonilla oli parikin paikkaa. Storbackalla yksi hyvä veto, jonka Eriksson torjui.

GBK:n yritys palkittiin 73 minuutilla, kun Carlsson tarjoili keskityksen ja Arjan Goljahanpoor puski pallon maaliin, 2-1.

Kuusi minuuttia edellisestä ja GBK ratkaisi pelin. Jaakko Alasuutarin pitkä syöttö vapautti Carlssonin puolesta kentästä. "Tulle" kiersi veskarin ja laukoi pallon maaliin. Homma oli sillä selvä.

GBK:sta palkittiin Joni Pakola.

Chris Corcoran, GBK:

- Parempaan pystytään kuin mitä tänään esitimme.

- Toki meillä oli avausjaksolla paljon paikkoja ja olisi pitänyt ratkaista peli.

- Kun ett maaleja tee, annat vastustajalle mahdollisuuden. Tasoitusmaalin jälkeen Kraft satsasi puolustukseen, koska jokainen piste on tärkeä.

Joni Pakola, GBK:

- Useampi maali avausjaksolla, niin ilta olisi ollut helpompi.

- Vähän peli sekosi tauon jälkeen. Kraftin tasoitus toimi hyvänä herätyskellona.

- 1-1 maalin jälkeen jaksettiin tehdä töitä. 2-1 maali helpotti ja 3-1 ratkaisi ottelun.

- Parempaan kyllä pystytään.

Olli Nylund, GBK:

- Tänään oli vähän töitä. Usein asia on näin, koska meidän puolustus pelaa hyvin.

- Kraftin maali menee minun piikkiin.


Foto/Teijo Pirttimäki
Lähde: http://www.gbk.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560