Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Det blir serietvåan GBK mot serietrean Vasa IFK på centralidrottsplan i Karleby på lördag.
Ett österbottniskt derby och samtidigt ett toppmöte!
Vårens möte i Vasa vanns av hemmalaget med 1-0 efter mål av Aleksi Pöntinen. GBK har alltså revansch att kräva.
I fjol blev det 2-2 i Vasa och 0-0 i Karleby. 0-0-matchen räddade Vasalaget kvar i serien.
Med sina sju mål är David Carlsson GBK:s ledande målskytt. Casper Källberg däremot toppar Vasalagets skytteliga. Casper har gjort elva mål.
Bäddat för en intressant match. Alla vägar går till stadens centralidrottsplan, lördag klockan 17.00.
Välkomna!

CarlssonPohjanmaan derby, mutta samalla myös lohkon huikea kärkikamppailu. GBK on sarjassa toisena ja Vasa IFK kolmantena.
Keväällä VIFK voitti ottelun ainoalla maalilla, jonka teki Aleksi Pöntinen. GBK hamuaa siis revanssia.
Viime kaudella joukkueet pelasivat kahdesti tasan: Vaasassa 2-2 ja Kokkolassa 0-0. Kokkolan tasapeli varmisti vaasalaisten sarjapaikan.
David Carlsson johtaa GBK:n sisäistä maalintekopörssiä. David on tehnyt seitsemän maalia. Yksitoista tehtyä on puolestaan Casper Källbergillä, joka johtaa IFK:n tilastoa.
Luvassa mielenkiintoinen ottelu. Lauantaina kaikki tiet vievät Kokkolan keskusurheilukentälle. Ottelu alkaa kello 17.00.
Tervetuloa!Lähde: http://www.gbk.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560