Otteluennakko VPS-KPV, Suomen Cup lohkovaihe 10.2.2018

Vaasaan mittaamaan liigavauhtia

KPV jatkaa Suomen Cupin otteluita matkustamalla lauantaina Vaasaan, missä paikallinen Palloseura isännöi Vihreitä cupin kolmannella kierroksella.

Isäntäjoukkue VPS valmistautuu Veikkauliigaan ja on cupin puitteissa kohdannut FF Jaron sekä PKKU:n.

Noista otteluista Vepsu on napannut molemmista voitot, edellisessä ottelussa VPS kaatoi vieraskentällä PKKU:n maalein 0-5, hyökkääjä Douglas Caen viimeistellessä ottelussa hattutempun.

Tällä viikolla VPS:n riveihin liittyi PS Kemistä puolustaja Aubrey David.

KP pääsee Vaasan vierailulle hieman leveämmällä rosterilla kuin viime viikon SJK otteluun. Kokoonpanosta varmuudella sivussa ovat vain Milos Josimov, Matthew Mendy sekä Joonas Myllymäki.

Venäläisvahvistus Dmitri Dekhteryukin pelilupa-asioita selvitellään yhä.

Sen sijaa edellispelistä sivussa olleet Patrick Byskata, Kim Ågren ja Ville Koskimaa ovat Vihreän matkassa.

Varsinkin Koskimaalle ottelu tulee olemaan mielenkiintoinen, sillä toppari siirryi Kokkolaan juuri Vepsusta.

Vahvempi toinen jakso liigan kärkiporukoihin lukeutuvaa SJK:ta vastaan antaa hyvät lähtökohdat ottelulle.

-Pyrimme jatkamaan samalla rytmillä, mihin SJK peli jäi. Veimme toisen jakson 1-0 ja se antoi tietenkin meille itseluottamusta lisää", Vihreän valmennuksesta Jarmo Korhonen alustaa lauantain peliä.

VPS-KPV lauantaina klo 17.45, ottelu näkyy suorana West Coast Barissa sekä Ruutu+ palvelussa.

Lähde: http://www.kpv.fi/