Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Maalittomaan jäätiin kauden kenraalissa

KPV:n avaus:

Marttinen - Hinestroza, Josimov, Koskimaa, Rauhala - Poutiainen, Byskata - Nissinen, Yaroshenko, Hasanzada - Multanen

Ei noussut keskiviikon ottelu suurten klassikoiden joukkoon. Maalittomaksi tasatulokseksi kirjatut loppulukemat tarkoittivat kuitenkin sitä, että Hurmos-malja pysyy tukevasti Vihreän hallussa.

Itse ottelussa ei juuri hienouksia nähty. GBK puolusti tarkasti yhdeksällä miehellä läpi ottelun, eikä KPV:n takataskusta tällä kertaa löytynyt avaimia tiiviin sumpun avaamiseen.

Lähimmäksi maalintekoa Vihreästä pääsivät Kalle Multanen ja Konstantyn Yaroshenko, joista jälkimmäinen kolisteli pystypuuta ja ensiksimainitun läpiajon Olli Nylund GBK:n maalilla torjui. Raidasta paras paikka avautui vapaapotkusta Ville Jylhälle, joka kuitenkaan ei päässyt kunnolla puskemaan tilanteessa.

Maaliton nyhjäys siis lopputuloksena, parannettavaa jäi kauden avaukseen reilun viikon kuluttua.

-"Nihkeäksi muovasimme pelin ja Gebis puolusti urhoollisesti. Hetkittäin liikutimme palloa riittävän vähillä kosketuksilla ja syöttötempoa käyttäen, mutta silloin jäi puuttumaan aloitteet syvyyteen, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen kertasi ottelua.

"Nyt on läpyttelyt läpytelty ja keskittyminen sarja-avaukseen alkaa. Jokainen meistä tietää, että tämän päiväisestä pitää parantaa ja sen me teemme", Jamo paaluttaa kauden avauksen lähestyessä.

Seuraava matsi Vihreällä on siis Ykkösen kauden avaus Jyväskylässä ensi viikon lauantaina 28.4.
Lähde: http://www.kpv.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560