Maalittomaan jäätiin kauden kenraalissa

KPV:n avaus:

Marttinen - Hinestroza, Josimov, Koskimaa, Rauhala - Poutiainen, Byskata - Nissinen, Yaroshenko, Hasanzada - Multanen

Ei noussut keskiviikon ottelu suurten klassikoiden joukkoon. Maalittomaksi tasatulokseksi kirjatut loppulukemat tarkoittivat kuitenkin sitä, että Hurmos-malja pysyy tukevasti Vihreän hallussa.

Itse ottelussa ei juuri hienouksia nähty. GBK puolusti tarkasti yhdeksällä miehellä läpi ottelun, eikä KPV:n takataskusta tällä kertaa löytynyt avaimia tiiviin sumpun avaamiseen.

Lähimmäksi maalintekoa Vihreästä pääsivät Kalle Multanen ja Konstantyn Yaroshenko, joista jälkimmäinen kolisteli pystypuuta ja ensiksimainitun läpiajon Olli Nylund GBK:n maalilla torjui. Raidasta paras paikka avautui vapaapotkusta Ville Jylhälle, joka kuitenkaan ei päässyt kunnolla puskemaan tilanteessa.

Maaliton nyhjäys siis lopputuloksena, parannettavaa jäi kauden avaukseen reilun viikon kuluttua.

-"Nihkeäksi muovasimme pelin ja Gebis puolusti urhoollisesti. Hetkittäin liikutimme palloa riittävän vähillä kosketuksilla ja syöttötempoa käyttäen, mutta silloin jäi puuttumaan aloitteet syvyyteen, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen kertasi ottelua.

"Nyt on läpyttelyt läpytelty ja keskittyminen sarja-avaukseen alkaa. Jokainen meistä tietää, että tämän päiväisestä pitää parantaa ja sen me teemme", Jamo paaluttaa kauden avauksen lähestyessä.

Seuraava matsi Vihreällä on siis Ykkösen kauden avaus Jyväskylässä ensi viikon lauantaina 28.4.

Lähde: http://www.kpv.fi/