Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Otteluennakko KPV-FC KTP, 20.6.2018

Näytön paikkoja tarjolla juhannuksen alla

KPV on jälleen kehissä kotikentällään, kun keskiviikkona vieraaksi saapuu FC KTP Kotkasta.

Vierasjoukkue hävisi edelliskierroksen kotiottelunsa 0-1 FF Jarolle. Tuossa ottelussa tosin ratkaisumaali tehtiin selkeästi kädellä, ja kotkalaiset ovatkin jättäneet asiasta protestin.

Isännillä on alla kirvelevä tappio kärkimatsissa HIFK:n vieraana ja tällä kertaa Vihreä aikoo kääntää tolpat sisään kovalla työnteolla.

Loukkaantumis- ja terveystilanne on todella tiukilla, joukkueessa on loukkaantumisten lisäksi pyörinyt kuumeiluakin.

Sivussa kokoonpanosta ovat ainakin nelikko Rauhala, Poutiainen, Myllymäki, Bermudez.

Lisäksi useammankin avauksen pelaajan kohdalla pelikunto selviää vasta pelipäivän viimeistelyharjoituksissa.

-Nyt elämme mielenkiintoisia aikoja, kokoonpano ja mahdollinen ryhmitys elää koko ajan. Nyt pitää kaikkien olla valmiina hieman muuttuviin rooleihin, sillä haluamme pitää keskuskentän ehdottomasti särkymättömänä linnakkeena, KPV:n valmennuksesta Jarmo Korhonen kertoo.

Nyt täytyy Vihreällä löytyä lisää paikkaajia rosterista, Ville Huuhka on näyttänyt tästä jo hyvää esimerkkiä taistelevilla otteillaan.

Tiukassa paikassa tarvitaan myös kotiyleisön tukea. Nyt on yleisön aika näyttää, että korkealla tasolla pelattavaa jalkapalloa tarvitaan Kokkolassa!

Juhannuksen viettoon on mukava käydä matsin kautta!Lähde: http://www.kpv.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560