Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Otteluennakko VPS-KPV, Suomen Cup lohkovaihe 10.2.2018

Vaasaan mittaamaan liigavauhtia

KPV jatkaa Suomen Cupin otteluita matkustamalla lauantaina Vaasaan, missä paikallinen Palloseura isännöi Vihreitä cupin kolmannella kierroksella.

Isäntäjoukkue VPS valmistautuu Veikkauliigaan ja on cupin puitteissa kohdannut FF Jaron sekä PKKU:n.

Noista otteluista Vepsu on napannut molemmista voitot, edellisessä ottelussa VPS kaatoi vieraskentällä PKKU:n maalein 0-5, hyökkääjä Douglas Caen viimeistellessä ottelussa hattutempun.

Tällä viikolla VPS:n riveihin liittyi PS Kemistä puolustaja Aubrey David.

KP pääsee Vaasan vierailulle hieman leveämmällä rosterilla kuin viime viikon SJK otteluun. Kokoonpanosta varmuudella sivussa ovat vain Milos Josimov, Matthew Mendy sekä Joonas Myllymäki.

Venäläisvahvistus Dmitri Dekhteryukin pelilupa-asioita selvitellään yhä.

Sen sijaa edellispelistä sivussa olleet Patrick Byskata, Kim Ågren ja Ville Koskimaa ovat Vihreän matkassa.

Varsinkin Koskimaalle ottelu tulee olemaan mielenkiintoinen, sillä toppari siirryi Kokkolaan juuri Vepsusta.

Vahvempi toinen jakso liigan kärkiporukoihin lukeutuvaa SJK:ta vastaan antaa hyvät lähtökohdat ottelulle.

-Pyrimme jatkamaan samalla rytmillä, mihin SJK peli jäi. Veimme toisen jakson 1-0 ja se antoi tietenkin meille itseluottamusta lisää", Vihreän valmennuksesta Jarmo Korhonen alustaa lauantain peliä.

VPS-KPV lauantaina klo 17.45, ottelu näkyy suorana West Coast Barissa sekä Ruutu+ palvelussa.Lähde: http://www.kpv.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560