Milos Josimov jatkaa KPV:n riveissä
17.10.2017 20:46

KPV ja Josimov solmivat vuoden jatkosopimuksen

KPV ja Milos Josimov jatkosopimukseen.

KPV ja puolustaja Milos Josimov ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Kuluneella kaudella joukkueen tärkeimpiin pelaajiin lukeutunut puolustaja on pelannut tällä kaudella täydet minuutit Ykkösessä.

Vihreän riveissä ollaan luonnollisesti tyytyväisiä tulevan kauden ensimmäiseen kiinnitykseen.

-"Milos on todellinen ammattilainen, pystyy sopeutumaan tarvittaessa useampaankin rooliin vaivattomasti", KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen kertoo.

-"Mies on pelannut kaikki minuutit sarjassa ilman loukkaantumisia ja pelikieltoja. Esimerkillinen joukkuepelaaja, urheilija ja loistava esimerkki kaikille", Jamo kehuu jatkavaa puolustajaa.

Josimov itse on tyytyväinen jatkostaan Kokkolassa.

-"Olen todella onnellinen, että sain allekirjoitaa uuden sopimuksen ensi kaudesta. Neuvottelut olivat hyvin nopeat ja helpot", puolustaja Milos Josimov kertoo.

-"Olen erittäin tyytyväinen aikaani täällä KPV:ssä ja Kokkolassa, joten ei ollut mitään syytä vaihtaa seuraa", joukkueen kapteenistoonkin kuulunut Josimov jatkaa.

Serbialainen on viihtynyt hyvin Kokkolassa ja Pallo-Veikoissa.

-"Haluan kiittää KPV:n ihmisiä siitä, että minulle tarjottiin mahdollisuutta jatkaa täällä, koska mielestäni meidän työmme ei ole vielä tehty. Seuraavan kauden tavoite on edelleen Veikkausliigassa ja toivon, että pääsemme siihen", Milos taustoittaa jatkopäätöstään.

-"OPS-pelin jälkeen aion lähteä lomalle Serbiaan ja virkistää kehoani ja mieltäni, mutta olen iloinen, että tammikuussa voin taas palata Kokkolaan", Josimov päättää.

Lähde: http://www.kpv.fi/