Otteluennakko KPV-FC KTP, 20.6.2018

Näytön paikkoja tarjolla juhannuksen alla

KPV on jälleen kehissä kotikentällään, kun keskiviikkona vieraaksi saapuu FC KTP Kotkasta.

Vierasjoukkue hävisi edelliskierroksen kotiottelunsa 0-1 FF Jarolle. Tuossa ottelussa tosin ratkaisumaali tehtiin selkeästi kädellä, ja kotkalaiset ovatkin jättäneet asiasta protestin.

Isännillä on alla kirvelevä tappio kärkimatsissa HIFK:n vieraana ja tällä kertaa Vihreä aikoo kääntää tolpat sisään kovalla työnteolla.

Loukkaantumis- ja terveystilanne on todella tiukilla, joukkueessa on loukkaantumisten lisäksi pyörinyt kuumeiluakin.

Sivussa kokoonpanosta ovat ainakin nelikko Rauhala, Poutiainen, Myllymäki, Bermudez.

Lisäksi useammankin avauksen pelaajan kohdalla pelikunto selviää vasta pelipäivän viimeistelyharjoituksissa.

-Nyt elämme mielenkiintoisia aikoja, kokoonpano ja mahdollinen ryhmitys elää koko ajan. Nyt pitää kaikkien olla valmiina hieman muuttuviin rooleihin, sillä haluamme pitää keskuskentän ehdottomasti särkymättömänä linnakkeena, KPV:n valmennuksesta Jarmo Korhonen kertoo.

Nyt täytyy Vihreällä löytyä lisää paikkaajia rosterista, Ville Huuhka on näyttänyt tästä jo hyvää esimerkkiä taistelevilla otteillaan.

Tiukassa paikassa tarvitaan myös kotiyleisön tukea. Nyt on yleisön aika näyttää, että korkealla tasolla pelattavaa jalkapalloa tarvitaan Kokkolassa!

Juhannuksen viettoon on mukava käydä matsin kautta!

Lähde: http://www.kpv.fi/