Patrick Poutiainen Vihreiden keskikentälle!
9.12.2017 14:35

Poutiainen Vihreiden keskikentälle!

KPV ja Patrick Poutiainen sopimukseen!

Keskikenttäpelaaja Patrick Poutiainen siirtyy tulevalle kaudelle KPV:n riveihin.

Poutiainen, 26 on pelannut urallaan yli 170 Veikkausliiga ottelua ja mies on edustanut Suomea useissa juniorimaajoukkueissa.

Viime kaudella Poutiainen pelasi Veikkausliigassa JJK:n paidassa 31 ottelua ja onnistui kertaalleen maalinteossa.

JJK:n lisäksi Poutiainen on edustanut urallaan mm. Kuopion Palloseuraa sekä Valkeakosken Hakaa.

-Todella tyytyväinen oon, että päästiin sopimukseen KPV:n kanssa, Poutiainen kommentoi Vihreisiin liittymistä.

-Näin tämän vaihtoehdon parhaana ja odotan innolla, että pääsen liittymään joukkueeseen ja laittamaan kentällä kaiken likoon, jotta pääsemme yhteiseen tavoitteeseen, Patu päättää.

Sopimus kattaa kauden 2018.

Lähde: http://www.kpv.fi/