Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Milos Josimov jatkaa KPV:n riveissä
17.10.2017 20:46

KPV ja Josimov solmivat vuoden jatkosopimuksen

KPV ja Milos Josimov jatkosopimukseen.

KPV ja puolustaja Milos Josimov ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Kuluneella kaudella joukkueen tärkeimpiin pelaajiin lukeutunut puolustaja on pelannut tällä kaudella täydet minuutit Ykkösessä.

Vihreän riveissä ollaan luonnollisesti tyytyväisiä tulevan kauden ensimmäiseen kiinnitykseen.

-"Milos on todellinen ammattilainen, pystyy sopeutumaan tarvittaessa useampaankin rooliin vaivattomasti", KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen kertoo.

-"Mies on pelannut kaikki minuutit sarjassa ilman loukkaantumisia ja pelikieltoja. Esimerkillinen joukkuepelaaja, urheilija ja loistava esimerkki kaikille", Jamo kehuu jatkavaa puolustajaa.

Josimov itse on tyytyväinen jatkostaan Kokkolassa.

-"Olen todella onnellinen, että sain allekirjoitaa uuden sopimuksen ensi kaudesta. Neuvottelut olivat hyvin nopeat ja helpot", puolustaja Milos Josimov kertoo.

-"Olen erittäin tyytyväinen aikaani täällä KPV:ssä ja Kokkolassa, joten ei ollut mitään syytä vaihtaa seuraa", joukkueen kapteenistoonkin kuulunut Josimov jatkaa.

Serbialainen on viihtynyt hyvin Kokkolassa ja Pallo-Veikoissa.

-"Haluan kiittää KPV:n ihmisiä siitä, että minulle tarjottiin mahdollisuutta jatkaa täällä, koska mielestäni meidän työmme ei ole vielä tehty. Seuraavan kauden tavoite on edelleen Veikkausliigassa ja toivon, että pääsemme siihen", Milos taustoittaa jatkopäätöstään.

-"OPS-pelin jälkeen aion lähteä lomalle Serbiaan ja virkistää kehoani ja mieltäni, mutta olen iloinen, että tammikuussa voin taas palata Kokkolaan", Josimov päättää.Lähde: http://www.kpv.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560