Otteluennakko OPS-KPV, 11.8.2017

Tärkeät vieraspelit 1/2

KPV matkustaa Ouluun ja kohtaa putoamisviivan tuntumaan valahtaneen Oulun Palloseuran.

Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen Kokkolassa päättyi Vihreän 4-2 voittoon.

Isäntäjoukkue vahvistui siirtoikkunan viime hetkillä tutuilla pelureilla, kun kahteen otteeseen palloseuran riveissä pelannut toppari Alex Arinze sekä brassi Leandro Costa liittyivät joukkueeseen.

Perjantain kohtaamisesta oululaisilta puuttunee armeijan aloittanut Oskari Rounaja sekä varoitustilinsä täyteen saanut hyökkääjä Thiago Trindade.

KPV lähtee otteluun niin ikään vahvistuneena, kun joukkueeseen liittyivät ukrainalaiset Konstantin Yaromenko sekä maalivahti Leonid Shulgin. Kaksikosta keskikenttämies "Kostya" on kehissä jo perjantain matsissa.

Vihreä joutuu tulla toimeen ilman keskikentän Michal Mravecia, joka huilaa Haka ottelussa saatujen kahden varoituksen johdosta.

KPV treenasi viikon hyvissä tunnelmissa.

-"Pyritään jatkamaan ilmeellä, mihin jäimme Haka -pelissä. Sillä oli iso vaikutus myös kuluneeseen treeniviikkoon. Joukkue näyttää löytäneen peli-ilon takaisin", analysoi Vihreän valmennuksesta Jarmo Korhonen.

OPS-KPV pe 11.8. klo 18.30. Kokkolassa ottelun voi katsoa screeniltä KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa, West Coast Barissa Rantakadulla.

Lähde: http://www.kpv.fi/