Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Otteluennakko OPS-KPV, 11.8.2017

Tärkeät vieraspelit 1/2

KPV matkustaa Ouluun ja kohtaa putoamisviivan tuntumaan valahtaneen Oulun Palloseuran.

Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen Kokkolassa päättyi Vihreän 4-2 voittoon.

Isäntäjoukkue vahvistui siirtoikkunan viime hetkillä tutuilla pelureilla, kun kahteen otteeseen palloseuran riveissä pelannut toppari Alex Arinze sekä brassi Leandro Costa liittyivät joukkueeseen.

Perjantain kohtaamisesta oululaisilta puuttunee armeijan aloittanut Oskari Rounaja sekä varoitustilinsä täyteen saanut hyökkääjä Thiago Trindade.

KPV lähtee otteluun niin ikään vahvistuneena, kun joukkueeseen liittyivät ukrainalaiset Konstantin Yaromenko sekä maalivahti Leonid Shulgin. Kaksikosta keskikenttämies "Kostya" on kehissä jo perjantain matsissa.

Vihreä joutuu tulla toimeen ilman keskikentän Michal Mravecia, joka huilaa Haka ottelussa saatujen kahden varoituksen johdosta.

KPV treenasi viikon hyvissä tunnelmissa.

-"Pyritään jatkamaan ilmeellä, mihin jäimme Haka -pelissä. Sillä oli iso vaikutus myös kuluneeseen treeniviikkoon. Joukkue näyttää löytäneen peli-ilon takaisin", analysoi Vihreän valmennuksesta Jarmo Korhonen.

OPS-KPV pe 11.8. klo 18.30. Kokkolassa ottelun voi katsoa screeniltä KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa, West Coast Barissa Rantakadulla.Lähde: http://www.kpv.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560