Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Otteluraportti KPV-FF Jaro, 22.6.2017

Suvereeni esitys ja derbyvoitto!

KPV avaus:

Myllymäki - Mäki, Josimov, Shevchenko, Rauhala - Ågren, Mravec - Tshibasu, Hasanzada, Savic - Sirbiladze.

Isäntäjoukkue näytti kaapin paikan tänään Kokkolan Keskuskentällä kauden ensimmäisessä RantaDerbyssä.

KPV ei jättänyt tilaa selittelyille, vaan oli pelin kaikilla osa-alueilla vierailija Jaroa terävämpi.

10 minuuttia oli pelikellossa kun pahan näköisestä polvivammasta pelikuntoon kursittu Timo Rauhala lähetti vaarattoman näköisen pystypallon kohti Jaron päätyä.

Jaroveskari Emil Öhberg arvion pallon lentoradan karkeasti väärin, ja Vihreiden Washilly Tshibasu kiitti ja upotti 1-0 johtomaalin helposti tyhjään maaliin.

Ottelu jatkui Vihreän komennossa. Sasa Savic nousi laidalta hieman ennen puolen tunnin täyttymistä. Nätti harhautus ja Washi ampui serbin syötöstä tulisesti, mutta Öhberg venytti pallon kulmaksi.

Seuranneesta kulmapotkusta pallo taka-alueelle Viktor Shevchenkolle ja toppari ampui upeasti volleystä kauden avausmaalinsa maalin takakulmaan.

Jaro viritteli kiriä avausjakson lopulla, mutta Joonas Myllymäki peitti hyvin Kevin Larssonin yrityksen. Muita vaarallisia paikkoja punapaidat eivät kuitenkaan onnistuneet luomaan.

Toisella jaksolla Vihreä hallitsi edelleen pelitapahtumia, eikä Jaro saanut oikein missään vaiheessa uhattua KPV:n johtoasemaa.

Lähimpänä oli Cristian Eissele, joka pääsi ampumaan nopeasti pelatun vapaapotkun jälkeen, mutta Mylly liimasi varmasti jenkin yrityksen.

Lopullisen niitin iski vaihdosta sisään tullut Miika Hohenthal, joka maalasi loppulukemat 3-0 hienon kuvion päätteeksi. Maukkaan chippisyötön maaliin tarjoili Irakli Sirbiladze, pelikello näytti tuossavaiheessa 81 minuuttia.

Koko Pallo-Veikkojen joukkue pelasi ehjän ja hyvän matsin ja Vihreä nousi voiton myötä sarjan kärkeen.

Myös valmennus oli syystäkin tyytyväinen.

-"Kolme pistettä maistuu mutta myös hyvä esitys joukkueelta", kommentoi KPV valmentaja Jarmo Korhonen tuoreeltaan ottelun jälkeen.

-"Nyt voi lopettaa terapiat viime kauden matsin jäljiltä", Jamo veisteli.

KPV voittoon yli 1600 hengen yleisön mieliksi ja samalla Vihreä nousi sarjan piikkipaikalle.

Nyt pieni juhannustauko ja seuraavaksi KPV matkustaa Turkuun TPS:n vieraaksi ensi viikon perjantaina.

Ja seuraavan kotiottelun KPV pelaa lauantaina 8.7. klo 17.00, jolloin huippuottelussa vastaan asettuu mukava kiistakumppani Esport Honka! Tervetuloa jälleen silloin Keskuskentän katsomoon.Lähde: http://www.kpv.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560