Lauantaina Jeppis pelasi paikallisottelun MuIK Hockeyta vastaan Kristallissa, otteluja jossa tunnetta ei yleensä puutu ja katsomossa enemmän väkeä kuin normaalisesti, mikäs sen parempaa. Tämä oli neljäs kohtaaminen joukkueiden välillä tällä kaudella, tiukkoja otteluja ollut kaikki, mutta ovat kääntyneet MuIK:in voitoksi. Uudessakaarlepyyssä 2-1 ja 9-6, Kristallissa MuIK:lle tuli 6-4 voitto. Poissa kokoonpanosta olivat tällä kertaa Valtteri Olli, Alexander Baryshev, Benjamin Gäddnäs ja Linus Willman.

Erä I

Kun kolme minuuttia oli pelattu molemmilla oli ollut jo yksi läpiajo, Jeppiksellä Teemu Huhtala pääsi läpi ja MuIK:lta Jimmy Sigfrids, mutta kumpaakaan eivät onnistuneet maalinteossa. Ajassa 13.26 Jeppis meni kuitenkin johtoon. Jani Nylundilta pieni syöttö maalille ja Teemu Huhtala viimeisteli. Kaksi ja puoli minuuttia myöhemmin Jeppis siirtyi kahden maalin johtoon. Jonas Riska pääsee nätisti tulemaan koko kentän läpi ja nostaa rystyllä kiekon ohi Axel Nyforsin, tuli myös alivoimalla. Tästä puolitoista minuuttia ja kiekko oli Jeppiksen maalissa. Hieno syttö maalille ja André Smulter teki, mutta MuIK:in pelaaja oli maalivahdin alueella ja maalia ei hyväksytty.

Erä II

Viisi minuuttia oli pelattu kun Jeppis meni jo 3-0 johtoon. Vastahyökkäyksestä Teemu Huhtala laittoi irtokiekon sisään Pyry Joutsenen laukauksen jälkeen. Mutta tämän jälkeen myös MuIK pääsi kunnolla mukaan otteluun. Puolitoista minuuttia myöhemmin ja MuIK iski ensimmäinen kerta. Jeppikseltä paha virhe puolustuksessa ja parin hienon syötön päätteeksi Patrik Kontulahti teki vieralijoille ensimmäinen maali. Tästä noin viisi minuuttia ja MuIK tuli maalin päähän. Mika Siekkinen ohjaa kiekon sisään maalin edessä, tuli ylivoimalla. Tasoitus joka tuli ajassa 34.40 oli vähän samanlainen, Artjom Gornostaev ohjaa André Smulterin laukauksen sisään ilmasta, myös ylivoimalla. Tilanne lähti siitä kun Jeppiksen purku osui omaan pelaajan ja kiekkoa ei saatu pois omalta alueelta. Samalla Jeppis otti myös aikalisän.

Erä III

Kolmannessa erässä ei tullut maaleja, ja pelin tempo ei ollut kovin hurja myöskään. Niin jatkoaika seurasi..

Ja se ratkesi ajassa 63.13. Jonas Riskalta virhesyöttö suoraan MuIK:in pelaajalle, syöttö maalille missä Artjom Gornostaev oli ja hän viimeisteli tarkasti, ja aika runsaslukuinen yleisö Uudestakaarlepyystä oli aihetta juhlaan.

Ottelussa palkittiin MuIK:lta Artjom Gornostaev ja Jeppikseltä Jerry Dahl.

Päävalmentaja Tomi Joki kommentoi ottelun jälkeen että Jerry Dahl pelasi tänään todella hyvän ottelun. Ihan hyvä ottelu meiltä kyllä. Maalinteko vaan tökkii vielä, ja ylivoima ei oikein toimi. Vähän turhia jäähyjä myös tänään.

Jeppiksellä on tuleva viikonloppu vapaa, niin Jeppiksen sarja tulee päätökseen 11 ja 12 päivä maaliskuuta. Lauantaina on ottelu Kruunupyyssä, ottelu IK Kronania vastaan alkaa 17:00, ja sarjan viimeinen ottelu on sunnuntaina Kristallissa, missä Jeppis kohtaa KoMu HT:n. Ottelu alkaa 16:45.

MaalivahditTorjunnatJäähyt
Jeppis HockeyJerry Dahl19+14+20+2 = 556x2min, 1x10min, 1x20min