Tarmo vattenfall-finaaliin
5.8.2017 23:21

Alisa Luostarinen taivutti uuden seuraennätyksen seipäässä.

Kälviän Tarmo selvitti kirkkaasti tiensä jälleen yleisurheilun Valtakunnalliseen Vattenfall-finaaliin. Vetelissä kisailtiin keskiviikkona 2.8 toinen piirikisa, mistä Tarmon nuoret urheilijat saalistivat komean pistepotin ja näin yhteispisteet nousivat jopa yli 15 000 pisteen. Potti on parempi kuin vuosiin ja seura onkin tällä hetkellä 7. Sijalla. Yhteensä 16 joukkuetta pääsee syyskuiseen finaaliin, joka kisataan 2.9 Säkylässä. Keski-Pohjanmaalla on kova taso, sillä Tarmon edellä on Kaustisen Pohjan-Veikot sekä Himangan Urheilijat

Kisassa nähtiin huikeita suorituksia. Yksi huikeimmista venymisistä nähtiin seiväspaikalla, kun vasta pari viikkoa yleisurheilua harrastanut Alisa Luostarinen kohensi jo Tarmon seuraennätystä seipäässä komeisiin 190cm lukemiin. Illan pisterohmu oli Henna Krekilä, joka voitti T13-sarjan kuulantyönnön uudella komealla ennätyksellään 11,35. Myös juoksijat Timi Tanskanen, Oskari Nissilä, Melissa Kykyri ja Cecilia Store saivat kukin lajissaan komeat pisteet.

Vattenfall- tilannetta voit seurata osoitteesta:http://seuracup.tuloslista.com/list/K/2017/

Lähde: http://www.kalviantarmo.fi/