Yleisurheiluharkat jatkuvat
7.1.2018 21:54

Oletko valmiina kauteen 2018?

Kälviän Tarmon Yleisurheilujaosto järjestää talven aikana YU-harjoituksia, jotka ovat huippuhauskoja ja kehittävät monipuolisesti liikkumisen taitoja.

Kaikkiin ryhmiin harjoitusmaksu tänä vuonna 30 (sisaralennus -10] jonka voi suorittaa käteisellä.Jokainen harjoitus on Kälviän vapaa-ajantalolla.

Voit ilmottautua ryhmiin vetäjille ennen oman ryhmän harjoitusta.

RYHMÄT:

TEMPPUTIIMI 6-7v. (2010-11 syntyneet)

Tiistaisin klo 16-17 Vetäjinä Melissa, Wilmiina ja Alisa

TAITOTIIMI 8-9v. (2008-09 syntyneet)

tiistaisin klo 16-17 Vetäjinä Petri

TÄHTITIIMI 10-12v. (2005-2007 syntyneet)

Maanantaisin juoksuharkat (pojille klo 17.30-18.30)

Torstaisin klo 17.00-18.00 Vetäjinä Justiina ja Ella

TALENTTITIIMI 13-17v. (2004-2001 syntyneet)

maanantai klo 15-17 voima (Timo Kultalahti)

tiistai klo 17-18.30 kimmoisuus, monipuolisuus (Petri 0400586816 )

torstai klo 18.00-19.30 nopeusharjoitus (Timo )

*Voit käydä yhdessä/kaikissa talenttitiimin treeneissä oman mielen mukaan! Jos harjoitusaika ei sovi, voit harjoitella jonkin muun ryhmän mukana!

POIKAPROJEKTI 2008-2004

Mannantaisin klo 17.30-18.30 vetää Juho

Juoksuharjoitus, jossa käydään pikku juoksulenkki pihalla ja harjoitellaan juoksua myös sisällä. Suunniteltu palvelemaan salibandy- ja jalkapallojoukkueita!

Jos kysyttävää, soita Petri 0400586816

Tervetuloa!