Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Piirihuipentumat menestys Tarmon urheilijoille
30.7.2017 22:32

Mette Isosalo rakastaa yleisurheilua.

Nivalan piirihuipentumat ovat kauden pääkisa monelle yleisurheilevalle lapselle. 29-30.7 nähtiin satoja urheilijanalkuja tavoittelemassa piirinmestaruuksia sarjoissa 9-15v. Myös tarmosta lähti komea joukko kisoihin ja mitalisateelta ei voitu välttyä. Ilahduttavaa oli nuorimpien sarjojen huikeat saavutukset. Kuvan Mette Isosalo lähti "alaikäisenä" haastamaan 9-vuotiaita miniotteluissa, ja onnistui sunnuntaina hopeamitalin arvoisesti ottelussa korkeus+1000m. Myös Vilma Haikara ylsi tässä sarjassa mitaleille. Samanikäisten poikien sarjassa Luka Kykyri hoiteli kahdessa päivässä kolme kultaa ja pronssin, ja kaveri Tuomas yhden pronssin.

10-vuotiaista Tarmolta löytyi huikeat mitalirohmut. Vanessa Store ylsi jopa kuuteen kultaan, mikä oli varmaan yksi viikonlopun kovimmista saldoista. Pojissa Aaro Kangas urheili uskomattomat viisi mitalia monipuolisista lajeista.

Muita mitalisteja Tarmon väreissä oli Kiia Anttila,Venla Krekilä, Henna Krekilä Melissa Kykyri, Atte Kangas , Cecilia Storesekä Alisa Luostarinen. Yhteenlaskettu mitalimäärä Kälviän Tarmolla oli hulppeat 35kappaletta!

Tulokset voi löytää osoitteesta http://live.tuloslista.com/1784Lähde: http://www.kalviantarmo.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560