Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Tarmo vattenfall-finaaliin
5.8.2017 23:21

Alisa Luostarinen taivutti uuden seuraennätyksen seipäässä.

Kälviän Tarmo selvitti kirkkaasti tiensä jälleen yleisurheilun Valtakunnalliseen Vattenfall-finaaliin. Vetelissä kisailtiin keskiviikkona 2.8 toinen piirikisa, mistä Tarmon nuoret urheilijat saalistivat komean pistepotin ja näin yhteispisteet nousivat jopa yli 15 000 pisteen. Potti on parempi kuin vuosiin ja seura onkin tällä hetkellä 7. Sijalla. Yhteensä 16 joukkuetta pääsee syyskuiseen finaaliin, joka kisataan 2.9 Säkylässä. Keski-Pohjanmaalla on kova taso, sillä Tarmon edellä on Kaustisen Pohjan-Veikot sekä Himangan Urheilijat

Kisassa nähtiin huikeita suorituksia. Yksi huikeimmista venymisistä nähtiin seiväspaikalla, kun vasta pari viikkoa yleisurheilua harrastanut Alisa Luostarinen kohensi jo Tarmon seuraennätystä seipäässä komeisiin 190cm lukemiin. Illan pisterohmu oli Henna Krekilä, joka voitti T13-sarjan kuulantyönnön uudella komealla ennätyksellään 11,35. Myös juoksijat Timi Tanskanen, Oskari Nissilä, Melissa Kykyri ja Cecilia Store saivat kukin lajissaan komeat pisteet.

Vattenfall- tilannetta voit seurata osoitteesta:http://seuracup.tuloslista.com/list/K/2017/Lähde: http://www.kalviantarmo.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560