Piirihuipentumat menestys Tarmon urheilijoille
30.7.2017 22:32

Mette Isosalo rakastaa yleisurheilua.

Nivalan piirihuipentumat ovat kauden pääkisa monelle yleisurheilevalle lapselle. 29-30.7 nähtiin satoja urheilijanalkuja tavoittelemassa piirinmestaruuksia sarjoissa 9-15v. Myös tarmosta lähti komea joukko kisoihin ja mitalisateelta ei voitu välttyä. Ilahduttavaa oli nuorimpien sarjojen huikeat saavutukset. Kuvan Mette Isosalo lähti "alaikäisenä" haastamaan 9-vuotiaita miniotteluissa, ja onnistui sunnuntaina hopeamitalin arvoisesti ottelussa korkeus+1000m. Myös Vilma Haikara ylsi tässä sarjassa mitaleille. Samanikäisten poikien sarjassa Luka Kykyri hoiteli kahdessa päivässä kolme kultaa ja pronssin, ja kaveri Tuomas yhden pronssin.

10-vuotiaista Tarmolta löytyi huikeat mitalirohmut. Vanessa Store ylsi jopa kuuteen kultaan, mikä oli varmaan yksi viikonlopun kovimmista saldoista. Pojissa Aaro Kangas urheili uskomattomat viisi mitalia monipuolisista lajeista.

Muita mitalisteja Tarmon väreissä oli Kiia Anttila,Venla Krekilä, Henna Krekilä Melissa Kykyri, Atte Kangas , Cecilia Storesekä Alisa Luostarinen. Yhteenlaskettu mitalimäärä Kälviän Tarmolla oli hulppeat 35kappaletta!

Tulokset voi löytää osoitteesta http://live.tuloslista.com/1784

Lähde: http://www.kalviantarmo.fi/