Nippu uusia sopimuksia
3.6.2017 19:37

Jeppis Hockey voi esitellä suuren osan kauden joukkueesta tässä vaiheessa

Maalivahdit

Jonas Holmberg
Anton Käcko

Jonas Holmbergin sopimus julkaistiin jo aiemmin, Anton Käcko pelasi Jeppiksessä viime kaudella neljä ottelua.

Puolustajat

Jonas Riska
Alexander Baryshev
Teemu Salonen
Emil Storbacka
Jarkko Anttila
Johannes Lindgren
Niklas Palm
Severi Weckman

Jarkko Anttilan ja Niklas Palmin sopimuksia julkaistiin jo aiemmin. Severi Weckman on Jeppiksen oma juniori, lupaava pelaaja syntynyt 2001.

Hyökkääjät

Joonas Pääjärvi
Jim Pesiö
Pyry Joutsen
Iiro Pakka
Linus Willman
Linus Sundqvist
Kallemarkus Manninen
Anton Snellman
Björn Lindgren
Sebastian Rajala
Dennis Berg

Näistä Pakka, Pesiö ja Mannisen sopimuksia ovat jo julkaistu. Dennis Berg on 1995 syntynyt ja pelannut viime kaudet MuIK Hockeyn kakkosjoukkueessa. Mutta syntynyt Pietarsaaressa ja alunperin Jeppiksen omia junioreita.

Vielä on 2-3 hyökkääjää hakusessa, ja nämä julkaistetaan lähiaikoina.

Valmennukseen on mukaan tullut Mikko Mustajärvi.

Kesäharjoituksissa on ollut täys teho päällä kuukauden nyt.

Lähde: http://www.jeppishockey.fi/