Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Nippu uusia sopimuksia
3.6.2017 19:37

Jeppis Hockey voi esitellä suuren osan kauden joukkueesta tässä vaiheessa

Maalivahdit

Jonas Holmberg
Anton Käcko

Jonas Holmbergin sopimus julkaistiin jo aiemmin, Anton Käcko pelasi Jeppiksessä viime kaudella neljä ottelua.

Puolustajat

Jonas Riska
Alexander Baryshev
Teemu Salonen
Emil Storbacka
Jarkko Anttila
Johannes Lindgren
Niklas Palm
Severi Weckman

Jarkko Anttilan ja Niklas Palmin sopimuksia julkaistiin jo aiemmin. Severi Weckman on Jeppiksen oma juniori, lupaava pelaaja syntynyt 2001.

Hyökkääjät

Joonas Pääjärvi
Jim Pesiö
Pyry Joutsen
Iiro Pakka
Linus Willman
Linus Sundqvist
Kallemarkus Manninen
Anton Snellman
Björn Lindgren
Sebastian Rajala
Dennis Berg

Näistä Pakka, Pesiö ja Mannisen sopimuksia ovat jo julkaistu. Dennis Berg on 1995 syntynyt ja pelannut viime kaudet MuIK Hockeyn kakkosjoukkueessa. Mutta syntynyt Pietarsaaressa ja alunperin Jeppiksen omia junioreita.

Vielä on 2-3 hyökkääjää hakusessa, ja nämä julkaistetaan lähiaikoina.

Valmennukseen on mukaan tullut Mikko Mustajärvi.

Kesäharjoituksissa on ollut täys teho päällä kuukauden nyt.Lähde: http://www.jeppishockey.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560