Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Antti Leppälä jatkaa Tiikereissä
4.7.2017 14:54

Leppälä jatkaa Tiikereissä

Antti Leppälä edustaa Kokkolan Tiikereitä myös kaudella 2017-18.

Kausi on 25-vuotiaalle Leppälälle jo kymmenes seuran edustusjoukkueessa.

Kymmenen on myös seuran pelaajasopimusten määrä, kun Leppälä allekirjoitti 1-vuotisen sopimuksen.

-Kesää tässä on vietelty. Seuran suhteen vaihtoehtojakin oli, mutta päädyin tuttuun tiikerinuttuun, Antti Leppälä kommentoi.

Pelikaverit vierellä on vaihtunut aika radikaalisti ja vuonna 2008 mukaan tullut Leppälä onkin selvästi pisimpään mukana ollut.

-Olen tavannut uusia pelikavereita. Nuoria ja aika hiljaisia ovat vielä, mutta kyllä tästä hyvä tulee.

-Uskon, että ensi talvella yleisö näkee nuoren ja taistelevan porukan, ei mitään kiukuttelevia ulkomaalaisia.

Tiikereiden puheenjohtaja Hannu Pajunpää kertoo, että ns. pelaava runko on nyt koossa.

-On mahdollista, että rinki täydentyy vielä yhdellä tai kahdella pelaajalla ennen kauden alkua, tai vaihtoehtoisesti kauden jo alettua. Moni joukkue aloittaa kymmenellä pelaajalla, Pajunpää toteaa.

-Joukkue koostuu alueen pelaajista, nuorista lupaavista vähän laajemmalta alueelta sekä muutamasta ulkomaalaisesta vahvistuksesta.

Liigakausi alkaa, alustavan tiedon mukaan 23 syyskuuta. Tavoitteitakin on jo asetettu.

-Tavoitteena on päästä pudotuspeleihin. Sitten tilanne katsotaan uudelleen.

Joukkueella on harjoitusten suhteen menossa omatoimikausi. Yhteisharjoituksiin palataan elokuussa.Lähde: http://www.kokkolantiikerit.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560