Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Kausikortteja tarjoushinnoin!
11.4.2018 13:32

Kausikortit 2018-19 tarjous hinnoilla

Kevät tuli Tiikereille!

Sen innoittamana päätimme tarjota varsinaista herkkua kauden 2018-2019 kausikorttien muodossa! Polkaisimme hintoja alas juuri teidän iloksenne, joten käyttäkäähän edut pikaisesti hyväksi!

Kokkolan Tiikerit ovat mukana Muodin viemää- tapahtumassa Kauppakeskus Chydeniassa perjantaina 13.4. klo 18-21. Tervetuloa ostoksille!

Hanki itsellesi pääsy ensi kaudelle, joka lupaa pelkkää hyvää lentopallon ystäville!

Perjantain tapahtumassa on myynnissä vain uutuus tuote: Kausikortti ilman numeroitua paikkaa. Kortin hinta 31.5.2018 asti:

Eläk/opisk 80
Aikuiset 100.

Oman vanhan tutun numeroidun paikan, saat 31.5.2018 asti edullisemmin:

Kausikortti vakiopaikka, eläk/opisk 120.
Kausikortti vakiopaikka, aikuinen 150.
VIP-kortti, eläk/opisk 240.
VIP-kortti, aikuinen 300.

1.6.2018 jälkeiset hinnat:
Kausikortti ilman numeroitua paikkaa, eläkeläiset/opiskelijat 120
Kausikortti ilman numeroitua paikkaa, aikuinen 150.
Kausikortti vakiopaikka, eläk/opisk 160.
Kausikortti vakiopaikka, aikuinen 200.
VIP-kortti, eläk/opisk 320.
VIP-kortti, aikuinen 400.


Kausikortit myynnissä Tiikeri-toimistolla huhtikuussa aina tiistaisin ja torstaisin klo 15-17.
Tervetuloa!

Lähde: http://www.kokkolantiikerit.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560