Antti Leppälä jatkaa Tiikereissä
4.7.2017 14:54

Leppälä jatkaa Tiikereissä

Antti Leppälä edustaa Kokkolan Tiikereitä myös kaudella 2017-18.

Kausi on 25-vuotiaalle Leppälälle jo kymmenes seuran edustusjoukkueessa.

Kymmenen on myös seuran pelaajasopimusten määrä, kun Leppälä allekirjoitti 1-vuotisen sopimuksen.

-Kesää tässä on vietelty. Seuran suhteen vaihtoehtojakin oli, mutta päädyin tuttuun tiikerinuttuun, Antti Leppälä kommentoi.

Pelikaverit vierellä on vaihtunut aika radikaalisti ja vuonna 2008 mukaan tullut Leppälä onkin selvästi pisimpään mukana ollut.

-Olen tavannut uusia pelikavereita. Nuoria ja aika hiljaisia ovat vielä, mutta kyllä tästä hyvä tulee.

-Uskon, että ensi talvella yleisö näkee nuoren ja taistelevan porukan, ei mitään kiukuttelevia ulkomaalaisia.

Tiikereiden puheenjohtaja Hannu Pajunpää kertoo, että ns. pelaava runko on nyt koossa.

-On mahdollista, että rinki täydentyy vielä yhdellä tai kahdella pelaajalla ennen kauden alkua, tai vaihtoehtoisesti kauden jo alettua. Moni joukkue aloittaa kymmenellä pelaajalla, Pajunpää toteaa.

-Joukkue koostuu alueen pelaajista, nuorista lupaavista vähän laajemmalta alueelta sekä muutamasta ulkomaalaisesta vahvistuksesta.

Liigakausi alkaa, alustavan tiedon mukaan 23 syyskuuta. Tavoitteitakin on jo asetettu.

-Tavoitteena on päästä pudotuspeleihin. Sitten tilanne katsotaan uudelleen.

Joukkueella on harjoitusten suhteen menossa omatoimikausi. Yhteisharjoituksiin palataan elokuussa.

Lähde: http://www.kokkolantiikerit.fi/