Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Kausi päättyi kotitappioon. Team Lakkapää voitti myös kolmannen puolivälieräottelun ja meni täysin ansaitusti mitalipeleihin. Tiikerit pelasi upean avauserän, voitti sen 25-18, mutta jatkossa Lakkapää oli askeleen edellä. Lakkapää vei toisen 25-18, kolmannen myös 25-18 ja neljännen 25-22.

Kotijoukkueen peli pyöri alussa aivan mainiosti. Monipuolista hyökkäämistä ja vastustajan vaarallisin ase, Fredric Gustavsson, pidettiin kurissa. Leppälä iski 22-17, Leppälä ja Ropponen torjuivat 23-17 ja Lasse Jylhä syötti ässän, 24-17. Viimeisen pinnan iski Hunt.

Peli kuitenkin sekosi ja samalla myös Gustavsson syttyi. Lakkapää hallitsi toista erää.

Kolmas erä oli ajoittain tasaista, mutta Tiikereille sattui muutama surkea hetki ja Lakkapää meni menojaan.

Neloserässä Tiikerit pysyi mukana aina tilanteeseen 18-18, mutta siihen homma pysähtyi. Lakkapää meni menojaan.

Tappiosta huolimatta ison kiitoksen ansaitsee koko joukkue hienosta taistelusta. Vielä suurempi kiitos kotiyleisölle, joka vaikeillakin hetkillä jaksoi kannustaa. Sitä se on tehnyt koko kauden ajan. Kiitos.

Tämä kausi ei mitalijuhliin päättynyt, mutta aina ei voi voittaa ja katseet on siirrettävä tulevaan.

Jukka Mäkihannu, Tiikerit:

-Urheilu on hieno asia. Se on helvetin rehellinen ja oikeudenmukainen. Lopussa saat sen minkä ansaitset.

-Kahdessa pelissä taisteltiin hyvin, mutta Lakkapää oli niissä parempi.

-Kolmas peli oli kuin meidän kausi pienoiskoossa. Yksi erä pelattiin hyvin. Sitten kiukutellaan ja toinen erä oli hirveää paskaa. Kolmannessa ja neljännessä kyllä yritettiin, mutta joukkuepeli ei toiminut. En saanut joukkuetta pelaamaan tuon paremmin.

Henri Tuomi, Lakkapää:

-Olen tyytyväinen myös avauserään, vaikka se hävittiin. Matti Toivola aloitti nyt passarina ja meidän peli oli hieman totuttelemista.

-Parannettiin ja fokus oli koko ajan hyvä.

-Rovaniemen pelissä Tiikerit oli hyvä. Kokonaisuutena sarja oli huikea. Tasaista oli, vaikka sarja päättyi 3-0.

-Jossain vaiheessa oltiin sarjassa viimeistä edellisenä, mutta nyt sieltä on noustu neljän parhaan joukkoon. Ollaan uskottu siihen mitä tehdään.

Tiikerit toivottaa Lakkapäälle onnea ja menestystä tuleviin koitoksiin!

Ottelukuvat klikkaamalla tätä linkkiä / Gamephotos by clicking this link

Pistegrafiikka


'
Lähde: http://www.kokkolantiikerit.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560