Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Kalevi Ketonen 60 v
25.6.2017 11:27

Kalevi Ketonen 60 v - Onnittelut!

Pitkään Kokkolan Tiikereiden toiminnassa mukana ollut Kalevi Ketonen 60 vuotta täyttää, vaikka paljon nuoremmalta näyttää.

Kokkolan Tiikerit onnittelee!

Rakkaus lentopalloa kohtaan syttyi jo kouluvuosina. Ketonen on ollut monessa mukana.

-Lentopallo on tuonut tosi paljon kavereita ja tuttuja. Pelikavereita löytyy ympäri suomea. Pääsääntöisesti lentopallo on antanut todella hienoja hetkiä, Ketonen toteaa.

-Voittaminen on mukavaa, häviäminen ei yhtä hauskaa.

-Lentopallo on hieno joukkuepeli. Se on taktinen peli.

Ollessaan Vilppulassa Kalevi Ketonen edusti Yhteiskoulun joukkuetta koulujen välisissä sarjoissa. Ensimmäiset sarjapelit Ketonen pelasi 4-sarjassa ja seura oli Vilppulan Tähti. Koulujen välisiä pelejä Ketonen pelasi myös ollessaan Mäntän Ammattikoulussa.

Armeijan aikana tuli yhden vuoden paussi.

Vuonna 1978 Kalevi muutti Kokkolaan ja Teknilliseen Oppilaitokseen. Siitä alkoi pitkään jatkunut tiikeriura. Tiikereiden edustusjoukkue pelasi mestaruussarjassa. Ketonen tapasi edustusjoukkueen pelaajia, muun muassa Pekka Topparin.

-Pelaamaan en edustusjoukkueeseen päässyt, mutta kesällä 1979 olin osittain mukana joukkueen kesätreeneissä, Ketonen kertoo.

Hän pelasi kakkosjoukkueessa. Myöhemmin, 80-luvulla, Kalevi pelasi Tiikereissä 2-sarjaa.

Kalevi Ketonen on ollut tiikeri siis vuodesta 1978. Johtokunnassa hän oli ensimmäisen kerran mukana jo 80-luvulla. Toki mukaan on mahtunut muutama välivuosikin, mutta nyt menossa kausi on kuudes vuosi putkeen.

-Onhan vuosien mittaan kaikki tullut nähtyä. Välillä ei ollut joukkuetta ollenkaan, Ketonen muistaa.

Viime vuodet ovat olleet huikeita kokemuksia.

-Hienoja hetkiä. Toki ensimmäinen mestaruus on jäänyt eniten mieleen. Jäähalli oli täynnä ja meteli huikea. Missään muualla ei ole koettu vastaavaa. Virallisesti halli oli täysi, 4200 katsojaa.

MM-, EM- ja SM-mitaleja palkintokaapissa

Tiikereiden johtokunnan jäsenenä ja puuhamiehenä Ketosen palkintokaapissa on kolme SM-kultaa, yksi SM-hopea sekä kolme Suomen Cup-kultaa.

Omalta pelaajauralta mitalien määrä on todella huikea. 4 MM-mitalia, 2 EM-mitalia ja 21 SM-mitalia.

Mitalit ovat veteraanilentopallosta, kaikki 2000-luvulta, ja seuroina ovat olleet Limingan Niittomiehet, Himangan Urheilijat ja Särkät-Volley. Mitaleista seitsemän on tullut Beach-Volleyssa ja eri parien kanssa.

Kaikki mitalit ovat isoja juttuja, mutta Kalevi nostaa yhden ylitse muiden, Sydneyn maailmankisoissa saavutettu hopea (etusivun kuvassa).

-Se oli huikea juttu. Paikalla oli 28 000 urheilijaa. Lentopalloilijoita oli valtava määrä ja siinä jouduttiin järjestämään karsintoja.

-Toki SM-mitalitkin ovat aina kovia. Kisat ovat kovatasoisia ja mukana paljon ex-huippupelaajia.

Kalevi Ketosen veteraanilentopallomitalit

SM-45 (seurana LNM): Kultaa 2002, 2003, 2004. Hopeaa 2005, 2007.

SM-50: Kultaa 2007 (LNM), 2008 (LNM), 2013 (HU). Hopeaa 2009 (LNM), 2010 (LNM), 2014 (Särkät-Volley).

SM-55 (seurana LNM): Kultaa 2012, 2013, 2014.

SM-60 (LNM): Pronssia 2017.

EM-45 (LNM): Hopeaa 2002. Pronssia 2006.

MM-45 (LNM): Pronssia 2004.

MM-50 (LNM): Pronssia 2008.

WMCFA-50, Maailmankisat Sydneyssä (LNM): Hopeaa 2009.

Beach-Volley

SM-45: Hopeaa 2002. Hopeaa 2003.

SM-50: Pronssia 2008. Pronssia 2010.

SM-55: Pronssia 2012. Pronssia 2015.

MM-55, Torino (LNM): Pronssia 2013. 

Kalevi Ketosen mitalisaalis on komea. Vasemmalla seitsemän Tiikereissä saavutettua mitalia, sen jälkeen viisi MM- ja EM-mitalia ja loput ovat SM-mitaleja. Lähde: http://www.kokkolantiikerit.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560