Erä ja puutarhamessut
28.4.2017 19:01

Messut valmiina vastaanottamaan vieraita

Kokkolan Tiikereiden talkooryhmä on tehnyt kolmen päivän ajan töitä messujen eteen. Perjantai-illan aikana näytteilleasettajat rakentelivat esittelytilansa valmiiksi. Kaikki on valmiina lauantai-aamuna. Tervetuloa!

Infopisteestä kirkastuu kaikki epäselvät asiat.

Ravintolassa on tarjolla keittoa, kahvia, limsaa ym. virkistystä koko messujen ajan.

Lapsille on tarjolla mm. poniratsastusta

Lähde: http://www.kokkolantiikerit.fi/