Kausikortteja tarjoushinnoin!
11.4.2018 13:32

Kausikortit 2018-19 tarjous hinnoilla

Kevät tuli Tiikereille!

Sen innoittamana päätimme tarjota varsinaista herkkua kauden 2018-2019 kausikorttien muodossa! Polkaisimme hintoja alas juuri teidän iloksenne, joten käyttäkäähän edut pikaisesti hyväksi!

Kokkolan Tiikerit ovat mukana Muodin viemää- tapahtumassa Kauppakeskus Chydeniassa perjantaina 13.4. klo 18-21. Tervetuloa ostoksille!

Hanki itsellesi pääsy ensi kaudelle, joka lupaa pelkkää hyvää lentopallon ystäville!

Perjantain tapahtumassa on myynnissä vain uutuus tuote: Kausikortti ilman numeroitua paikkaa. Kortin hinta 31.5.2018 asti:

Eläk/opisk 80
Aikuiset 100.

Oman vanhan tutun numeroidun paikan, saat 31.5.2018 asti edullisemmin:

Kausikortti vakiopaikka, eläk/opisk 120.
Kausikortti vakiopaikka, aikuinen 150.
VIP-kortti, eläk/opisk 240.
VIP-kortti, aikuinen 300.

1.6.2018 jälkeiset hinnat:
Kausikortti ilman numeroitua paikkaa, eläkeläiset/opiskelijat 120
Kausikortti ilman numeroitua paikkaa, aikuinen 150.
Kausikortti vakiopaikka, eläk/opisk 160.
Kausikortti vakiopaikka, aikuinen 200.
VIP-kortti, eläk/opisk 320.
VIP-kortti, aikuinen 400.

Kausikortit myynnissä Tiikeri-toimistolla huhtikuussa aina tiistaisin ja torstaisin klo 15-17.
Tervetuloa!

Lähde: http://www.kokkolantiikerit.fi/