Maalivahdin torjunnat

16 + 13 = 29

YJK 1 PÄIVÄRINTA Jere

20 + 28 = 48

Syysloman jälkeinen peli ei tuonut YJK:lle toivottua tulosta. Pelaajat olivat lomatunnelmissa tai jotain, mutta nyt vain kateltiin vierestä mitä Länkkäripojat tekevät. Ja ne pojathan teki suut ja luistimet kävivät yhtä kovaa ja tulosta syntyi. Ottelu ansaitusti Cowboysille 5-1. Meidän ainokaisen maalin teki Lilian tahdonvoimalla ja maalivahti Jere palkittiin ansaitusti.

Mietittävää jäi seuraaviin peleihin. Peli-into ja tahto täytyy kaivaa esiin, jääkarhujen on aika herätä syysunilta!

Lähde: http://www.yjkjuniorit.fi/