Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

ajaanin Hokki vierailulla

YJK Valkoisen vieraaksi saapui sunnuntai-iltapäivän matsiin Kajaanin Hokki. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, pelin aaltoillessa kentän molempiin päätyihin. Erän edetessä ottelun hienoinen hallinta oli meillä ja erä päättyikin 3-1 meidän eduksi.


Toiseen erään painotettiin liikkeen merkitystä karvauksessa jotta saisimme painetta Hokin pakkeille ja tätä kautta otetta meille. Kun lisäsimme painetta niin Hokin luistin alkoi painamaan ja saimme kokoajan enemmän maalipaikkoja. Paikat käytettiin hyväksemme ja toinen erä kirjattiin meille 6-1 ja näin ollen loppulukemat olivat 9-2.


Edelleen vaikka saimme varsin selvän voiton niin parannettavaa jäi kyllä laukausten osalta paljon. Ammuimme valtavan määrän hyvistä paikoista ohi vetoja ja myös hyökkääjät yrittivät aina vain harhauttaa sitä viimeistä miestä, joka oli liikaa, menettäen kiekon tai vastustaja sai mailan väliin. Kun vain olisi pitänyt jo aikaisemmin laukaista. Hyvä esitys silti meiltä ja voimme olla tulokseen tyytyväisiä. Hokilta palkittiin Juho-Jaakko Kaakinen ja meiltä Oskari Heikkilä.

Maalivahtien torjunnat: Hokki Niko Pajari 29 ja YJK Olavi Pyy 23.Lähde: http://www.yjkjuniorit.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560