Final Four viikonloppu Nivalassa valkoiselle joukkueelle oli täynnä haasteita. Suurimpana niistä oli se että saimme kasaan vain 8 pelaajaa ja maalivahdin, oli sairastumisia ja osa oli reissussa. Ehkä juuri tämän takia joukkue oli nöyrällä asenteella pelissä tosissaan mukana.

Aamun ensimmäisessä pelissä kohtasivat Cowboys ja KKP, tämän jännän pelin voitti KKP lukemin 4-3 ja eteni finaaliin ja Cowboys pronssiotteluun. Valkoisen eka vastustaja oli Pyhäjärvi ja pelin henki oli se että voitolla finaaliin KKP:tä vastaan ja häviöllä pronssipeliin Cowboysseja vastaan.

Valkoinen oli asenteella pelissä mukana ja väänsi pelistä selvän 5-1 voiton Pohdista ja näin ollen eteni Finaaliin KKP:tä vastaan ja Pohti pronssipeliin Cowboysseja vastaan. Huippusuoritus joukkueelta silläkin mittarilla että kauden aikana Pohtia vastaan pelatut pelit olivat erittäin tasaisia ja jänniä pelejä.

Lähde: http://www.yjkjuniorit.fi/