Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
C-pojat voittoon supervuoroparissa
4.6.2017 17:46

C-pojat voittoon superissa Sotkamoa vastaan

C-pojat saivat vastaansa Suvannon kentällä sunnuntain aurinkoisessa, mutta tuulisessa säässä Sotkamon Jymyn. Ensimmäisessä sisävuoroparissa ei kummallakaan joukkueella ollut juuri onnistumisia: Sotkamo sai ainoan juoksunsa väärillä ja Ylivieska harhaheitolla. Sotkamo ei onnistunut seuraavissa sisävuoroissaan. Kolmannen vuoroparin tasoittavalla Kuulan Aappo Savikoski löi komeasti kakkosjatkeelle, josta tuloksena oli kunnari. Miko-Gabriel Raudasoja löi Aappon kotiin ja Niko Jutila juoksi kotiin harhaheiton turvin, ja näin Kuula johti peliä 4-1 viimeiseen vuoropariin lähdettäessä. Sotkamo ei saanut kirittyä Kuulan johtoa kiinni ja ainokaiseksi juoksuksi jäi ensimmäisen vuoroparin juoksu. Kuula vei ensimmäisen jakson voiton.

Toisen jakson alussa Kuula sai heti pelin auki, kun kolmosena pelannut Eetu Paananen kotiutti kärkessä juosseen Ville Vesaluoman. Vahva Sotkamo vastasi kovin ottein ja takosi yhteensä seitsemän juoksua. Kärkenä pelannut Joona Kinnunen löi kunnarin Kuulan ulkopelin avustuksella. Lisäksi hän löi yhden tavallisen ja toi kolme juoksua. Myös Julius Veittikoski ja lukkarinakin mainiosti pelannut Aapo Komulainen esittivät hienoja otteita. Toisessa vuoroparissa Kuula sai yhden juoksun, mutta Sotkamo vastasi taas viidellä juoksulla. Kolmanteen vuoropariin lähdettäessa Sotkamo johti peliä jo 2-12. Kuula sai vielä yhden juoksun kolmannessa vuoroparissa. Toinen jakso merkattiin Sotkamolle lukemin 3-12 ja näin edessä oli supervuoropari.

Supervuoroparissa Sotkamo aloitti ensin sisältä. Kuulan lukkari Niko Jutila teki loistavaa työtä ja tylsytti Sotkamon kärjen, ja Sotkamo jäi ilman juoksuja. Kuula sai hyvän asenteen päälle nollavuorosta ja rakensi ajolähtötilanteen, jota tuli purkamaan kuutosena pelannut Niko Jutila. Hän löi kakkosrajanäpyn, jonka turvin kakkosena pelannut Joonas Salomaa pinkaisi kotiin. Näin Kuula voitti jännittävän ottelun superissa.
Lähde: http://www.ylivieskankuula.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560