Pikkususi-riehan ohjelma 25.11.2017
22.11.2017 15:07

Vietetään hauska korispäivä Kalajoella!

Lähdetään matkaan Sievintien ABC:ltä klo 8.45. Pelit pelataan kahdella kentällä, joten kaikki pääsevät aloittamaan klo. 10. Mukaan sisäpelikengät sekä mieluusti siniset tai mustat shortsit tai verkkarit (värillä ei kuitenkaan niin väliä). Mukaan voi ottaa myös hieman evästä, paikalla kuitenkin kioski, josta voi ostaa pientä naposteltavaa ja juotavaa. Kaikki pelaajat palkitaan päivän päätteeksi. Takaisin Ylivieskassa ollaan noin klo. 15.30.-16.00.

Lähde: http://www.ylivieskankuula.fi/