Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Suunnistuksen 1. KPO-viesti ja -kuntosuunnistus 25.5.2017 Huhmarissa
23.4.2017 12:15

Vauhdikas viestikilpailu ja kaikille avoimet iltarastit samassa tapahtumassa!

Ylivieskan Kuula on saanut järjestettäväkseen kaikkien aikojen ensimmäisen suunnistuksen KPO-viestin. Tapahtuma järjestetään helatorstaina 25.5. alkaen klo 11 Huhmarissa. Taustalla on jo 50 vuoden ajan Keski-Pohjanmaan alueella järjestetty vuotuinen viestikilpailu, joka nyt saa jatkoa uudella nimellä ja uuden yhteistyökumppanin kanssa.

Miesten ja naisten pääsarjoihin joukkueita houkuttelevat pääpalkinnot, majoitus- ja harjoittelupaketti Vuokattiin. Samalla on hyvä tilaisuus testata joukkueita muutamaa viikkoa ennen Jukolan viestiä.
Huhmarkallion vaihtelevat maastot tarjoavat myös muiden sarjojen joukkueille mielenkiintoisen suunnistustapahtuman.
Yleisörastien ansiosta katsojatkin pääsevät jännittämään viestin etenemistä!

Kuntosuunnistusta kaikille
Tapahtuman yhteydessä järjestetään KPO-kuntosuunnistus, joka on suunnattu yleisölle, kuntoilijoille sekä kilpailijoiden huoltojoukoille ja perheenjäsenille. Kuntosuunnistukseen voi ilmoittautua voi paikan päällä ja radoista voi valita itselle sopivimman. Kuntosuunnistus on myös yksi Kalajokilaakson iltarastien osakilpailuista. Radat A, B, C, D ja RR.
Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta kilpailua ja kuntoilemaan itsekin!

Lisätietoa:
KPO-VIESTI KILPAILUKUTSU

KPO-KUNTOSUUNNISTUS

KILPAILUOHJEET
Lähde: http://www.ylivieskankuula.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560