Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Alle eurolla peliin tulevalla kaudella
8.2.2018 18:30

Kausikortin voi tilata tarjoushintaan 31.3. saakka

Tulevalla kaudella pesiksen seuraaminen ei Ylivieskassa käy lompakon päälle. Kuulan 25 euron hintaisella kausikortilla näet jokaisen Miesten ja Naisten Ykköspesiksen, Miesten suomensarjan sekä B-poikien SM-sarjan runkosarjaottelun Suvannolla.

Kausikorttitarjous on voimassa 31.3.2018 saakka, joten kannattaa toimia ajoissa ja varmistaa edulliset sisäänpääsyt kesän kiivaimpiin pesiskamppailuihin. Tilaamaan pääset tästä!

Miesten ja Naisten Ykköspesisjoukkueissa nähdään kaudella 2018 enemmän Kuulan omia kasvatteja kuin vuosiin. Miesten edustusjoukkue lähtee tulevaan kauteen mielenkiintoisista asetelmista, sillä joukkue on uudistunut ja nuorentunut huomattavasti viime kaudesta.

Jani Moilanen palasi Kempeleestä kasvattajaseuransa johtohahmoksi. Kokenut Moilanen lukeutuu Ykköspesiksen eliittiin niin sisä- kuin ulkopelinkin osalta. Janin lisäksi paluun Kuulaan teki vuoden tauon Joni Jokilehto, joka tuo nuoreen joukkueeseen myös arvokasta kokemusta ja johtajuutta. Kilpailu pelipaikoista on kovaa, sillä joukkueesta löytyy useita nuoria haastajia, jotka hamuavat paikkaa kärkiyhdeksikössä.

Pelinjohtotehtävissä nähdään myös tuttu kasvo Erno Hautamäen aisaparina, kun Ari Saastamoinen palaa tauon jälkeen Miesten ykköspesisympyröihin.Lähde: http://www.ylivieskankuula.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560