Joni Jokilehto palaa Kuulaan
19.11.2017 16:59

Joni Jokilehto nähdään tulevalla kaudella jälleen Kuulan paidassa

Joni Jokilehto palaa vuoden tauon jälkeen takaisin Kuulan ykköspesismiehistön vahvuuteen. Edelliskautena Jokilehto pelasi Kannuksen Uran joukkueessa. Reisjärven Pilkkeessä pesisoppinsa saanut monipuolinen pelaaja on viihtyy ulkopelissä niin etukentällä kuin polttolinjassakin. Sisäpelissä Joni on toiminut vaihtajan roolissa.

30-vuotias pelimies tuo Kuulan nuoreen joukkueessa aimo annoksen lisää kokemusta ja johtajuutta. Kuulan ja Uran lisäksi Jonilta löytyy Superpesiskokemusta kahden kauden verran Jyväskylän Kirin paidasta.

Lähde: http://www.ylivieskankuula.fi/