Venetsiakisa 2017
1.8.2017 15:16

Keilakausi 2017-2018 alkaa jo kahden viikon kuluttua Venetsiakisalla

Kesä alkaa jo lähestyä loppuaan ja keilahalli avaa ovensa tiistaina 15.8 klo 14.00.
Kilpailut lähtevät heti ensimmäisellä viikolla käyntiin, Venetsiakisan karsinnoilla. Karsinnat kestävät syyskuun viimeiseen päivään saakka ja finaali pelataan 1.10 klo 11.00. Voittaja kuittaa kisasta mukavat 600 € ja eikä kannata unohtaa paikkomestari kilpailua mikä jatkuu heti kauden alussa 1000 € potilla. Tervetuloa kisaileen Kokkolaan.

Lähde: http://www.kokkolankeilahalli.fi/