Suunnistuksen 1. KPO-viesti ja -kuntosuunnistus 25.5.2017 Huhmarissa
23.4.2017 12:15

Vauhdikas viestikilpailu ja kaikille avoimet iltarastit samassa tapahtumassa!

Ylivieskan Kuula on saanut järjestettäväkseen kaikkien aikojen ensimmäisen suunnistuksen KPO-viestin. Tapahtuma järjestetään helatorstaina 25.5. alkaen klo 11 Huhmarissa. Taustalla on jo 50 vuoden ajan Keski-Pohjanmaan alueella järjestetty vuotuinen viestikilpailu, joka nyt saa jatkoa uudella nimellä ja uuden yhteistyökumppanin kanssa.

Miesten ja naisten pääsarjoihin joukkueita houkuttelevat pääpalkinnot, majoitus- ja harjoittelupaketti Vuokattiin. Samalla on hyvä tilaisuus testata joukkueita muutamaa viikkoa ennen Jukolan viestiä.
Huhmarkallion vaihtelevat maastot tarjoavat myös muiden sarjojen joukkueille mielenkiintoisen suunnistustapahtuman.
Yleisörastien ansiosta katsojatkin pääsevät jännittämään viestin etenemistä!

Kuntosuunnistusta kaikille
Tapahtuman yhteydessä järjestetään KPO-kuntosuunnistus, joka on suunnattu yleisölle, kuntoilijoille sekä kilpailijoiden huoltojoukoille ja perheenjäsenille. Kuntosuunnistukseen voi ilmoittautua voi paikan päällä ja radoista voi valita itselle sopivimman. Kuntosuunnistus on myös yksi Kalajokilaakson iltarastien osakilpailuista. Radat A, B, C, D ja RR.
Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta kilpailua ja kuntoilemaan itsekin!

Lisätietoa: KPO-kuntosuunnistus 25.5.2017

Lähde: http://www.ylivieskankuula.fi/