Alle eurolla peliin tulevalla kaudella
8.2.2018 18:30

Kausikortin voi tilata tarjoushintaan 31.3. saakka

Tulevalla kaudella pesiksen seuraaminen ei Ylivieskassa käy lompakon päälle. Kuulan 25 euron hintaisella kausikortilla näet jokaisen Miesten ja Naisten Ykköspesiksen, Miesten suomensarjan sekä B-poikien SM-sarjan runkosarjaottelun Suvannolla.

Kausikorttitarjous on voimassa 31.3.2018 saakka, joten kannattaa toimia ajoissa ja varmistaa edulliset sisäänpääsyt kesän kiivaimpiin pesiskamppailuihin. Tilaamaan pääset tästä!

Miesten ja Naisten Ykköspesisjoukkueissa nähdään kaudella 2018 enemmän Kuulan omia kasvatteja kuin vuosiin. Miesten edustusjoukkue lähtee tulevaan kauteen mielenkiintoisista asetelmista, sillä joukkue on uudistunut ja nuorentunut huomattavasti viime kaudesta.

Jani Moilanen palasi Kempeleestä kasvattajaseuransa johtohahmoksi. Kokenut Moilanen lukeutuu Ykköspesiksen eliittiin niin sisä- kuin ulkopelinkin osalta. Janin lisäksi paluun Kuulaan teki vuoden tauon Joni Jokilehto, joka tuo nuoreen joukkueeseen myös arvokasta kokemusta ja johtajuutta. Kilpailu pelipaikoista on kovaa, sillä joukkueesta löytyy useita nuoria haastajia, jotka hamuavat paikkaa kärkiyhdeksikössä.

Pelinjohtotehtävissä nähdään myös tuttu kasvo Erno Hautamäen aisaparina, kun Ari Saastamoinen palaa tauon jälkeen Miesten ykköspesisympyröihin.

Lähde: http://www.ylivieskankuula.fi/