Kuva: Iida Lesell

Sievi FS matkustaa tulevana lauantaina Vaasaan, jossa vastustajana on Ruutupaidat. Ottelu alkaa klo 16 Vaasan ammattioppilaitoksella.

Sievi FS lähtee otteluun ilman Vladimir Jovanovicia, joka kärsii vielä yhden ottelun verran toimitsijakieltoaan. Myös varmuudella Sievin rosterista poissa on polvileikkauksesta toipuva Miika Toivola. Toivolaa paikkaamaan tulee Sievin Sisusta Jani Haapaniemi, joka on Sievin riveissä toistaiseksi. Haapaniemi nähdäänkin täten jo lauantaina Sievin riveissä.

Sievi lähtee otteluun runkosarjan sarjataulukon sijalta kolme. Sievin edellä on vain Ilves FS tasapisteissä Sievin kanssa ja KaDy yhden ottelun enemmän pelanneena ja neljä pistettä Sieviä edellä. Tämänhetkisen sarjataulukon näet täältä.

Lauantain vastustaja Ruutupaidat on sarjassa kolmanneksi viimeinen. RP:n tehokkain pelaaja on ollut Toni Pylkkänen tehoin 5+7=12. Puolestaan Sievin tehokkain on ollut Jarmo Junno tehoin 7+5=12.

Ruutupaidat on ottanut kolmen pisteen voitot Riemulta ja PP-70:ltä. Ruutupaidoilla on myös yksi jatkoaikatappio Mad Maxejä vastaan. Viime ottelussa Ruutupaidat hävisi kotonaan FC Kemille lukemin 1-4. Sievi puolestaan kaatoi viime ottelussa Riemun lukemin 3-1.

Sievi FS ja Ruutupaidat kohtaavat vain kahden viikon päästä ensi lauantain ottelusta, kun otteluohjelma pelataan kevätkierroksella käänteisesti verrattuna syyskierrokseen. Kevätkierros alkaa täten siis jo 16.12.

Ottelun näet suorana Futsal-Liiga.TV:stä klo 16 alkaen.

Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/