Naisten ykköspesiksen sarjaohjelma 2018 julkaistu
24.1.2018 19:35

Kuulattarien sarjakausi alkaa 12.5. vieraspelillä Tyrnävää vastaan

Naisten ykköspesiksen sarjaohjelma on nyt julkaistu. Otteluohjelman ja sarjajärjestelmän löytää tämän linkin takaa: http://www.pesis.fi/ykkospesis/naisten-sarjaohjelm...

Kuulattaret aloittavat sarjan vieraspelillä Tyrnävän Tempausta vastaan lauantaina 12.5. Ensimmäisen kerran kotona pelataan heti siitä seuraavana viikonloppuna kun lauantaina 19.5. Porin Pesäkarhut saapuvat Suvannolle ja sunnuntaina 20.5. vastassa on Mynämäen Vesa.

Kuulattarien treenikausi on edennyt hyvään tahtiin. Talveen on mahtunut paljon treeniä, palavereita, testejä, talkoita ja yhdessä tekemistä. Tekemisen meininki ja tahtotila ovat jälleen korkealla ja kaikki tekevät täysillä töitä yhteisen tavoitteen eteen - unohtamatta iloa, naurua ja huumoria!

Kesää odotellessa joukkueen fiiliksiä ja meininkiä voi seurata somessa - sekä instagramista että facebookista meidät löytää nimellä Kuulattaret.

Pysykää mukana! Tänä kesänä tahto ratkaisee!

Lähde: http://www.ylivieskankuula.fi/