Johan Tissarinen Vikingturnauksen voittoon
21.6.2017 11:16

Johan Tissarinen voitti kokeneemmatkin keilaajat ja vei Vikingturnauksen voiton.

Toukokuussa pelattiin kauden viimeinen Erikoiskisan finaali Kokkolassa. Karsintaa heitettiin 243 kertaa ja finaali rajaksi jäi maltilliset 1262.
Finaalissa pelattiin aluksi 5 sarjaa jonka jälkeen jatkettiin eliminaattori peleillä. Finaalissakaan tulostaso ei noussut korkealle. Ainoastaan kaksi keilaaja pelasi yli parin, KV:n Pasi Sillanpää 1081 ja CPS:n 12 vuotias juniori Johan Tissarinen 1060.

Eliminaattorin ensimmäisistä ryhmistä lopulliseen finaaliin selviytyi Johan Tissarinen, Sisko Peltoniemi ja Jan-Anders Sundberg.
Viimeisessä pelissä Johan Tissarinen kukisti Jan-Anders Sundbergin pistein 419-363.

1. Johan Tissarinen

2. Jan-Anders Sundberg