Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Naisten ykköspesiksen sarjaohjelma 2018 julkaistu
24.1.2018 19:35

Kuulattarien sarjakausi alkaa 12.5. vieraspelillä Tyrnävää vastaan

Naisten ykköspesiksen sarjaohjelma on nyt julkaistu. Otteluohjelman ja sarjajärjestelmän löytää tämän linkin takaa: http://www.pesis.fi/ykkospesis/naisten-sarjaohjelm...

Kuulattaret aloittavat sarjan vieraspelillä Tyrnävän Tempausta vastaan lauantaina 12.5. Ensimmäisen kerran kotona pelataan heti siitä seuraavana viikonloppuna kun lauantaina 19.5. Porin Pesäkarhut saapuvat Suvannolle ja sunnuntaina 20.5. vastassa on Mynämäen Vesa.

Kuulattarien treenikausi on edennyt hyvään tahtiin. Talveen on mahtunut paljon treeniä, palavereita, testejä, talkoita ja yhdessä tekemistä. Tekemisen meininki ja tahtotila ovat jälleen korkealla ja kaikki tekevät täysillä töitä yhteisen tavoitteen eteen - unohtamatta iloa, naurua ja huumoria!

Kesää odotellessa joukkueen fiiliksiä ja meininkiä voi seurata somessa - sekä instagramista että facebookista meidät löytää nimellä Kuulattaret.

Pysykää mukana! Tänä kesänä tahto ratkaisee!Lähde: http://www.ylivieskankuula.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560