Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Lauantaina Sievi FS kohtaa kotonaan Pirkkalan Jalkapalloklubin. Ottelu alkaa klo 15 ja otteluun on vapaa pääsy.

PJK nousi viime kaudeksi Futsal-Liigaan ja sijoittautui sarjassa kolmanneksi viimeiseksi ja pysyi liigassa. Tällä kaudella PJK on sarjassa yhdeksäntenä. Molemmat joukkueet niin Sievi kuin PJK ovat liigassa kahden ottelun tappioputkessa. PJK on hävinnyt Ilvekselle ja PP-70:lle ja Sievi Leijonalle ja SoVolle.

PJK:n tehokkaimpana pelaajana on ollut tällä kaudella Kalle Strömberg tehoin 7+5=12. Sievistä puolestaan tehokkain pelaaja on ollut Henri Heikkilä tehoin 13+12=25.

Vastikään valittiin uusi maajoukkueryhmä, josta Sievistä mukana ovat Jaakko Alasuutari, Jarmo Junno sekä Rami Tirkkonen. Myös PJK:n nuori tänä vuonna 19 vuotta täyttävä maalivahti Kasper Kangas valittiin myös tuolle kyseiselle leirille. Kangas kuuluukin Suomen lupaaviin futsalpelaajiin.

Kuten ennakon alussa mainittiin lauantain ottelu on ilmaisottelu. Ottelun ilmaiseksi mahdollistavat seuraavat yritykset: Best Glass Oy, Nivalan Liikuntakeskus Uikko, Tapu Oy, Liikennekoulu Savikko sekä J. Ruhkala Palvelut

Jos et kuitenkaan pääse otteluun, näet sen ilmaiseksi Futsal-Liiga.TV:stä. Ottelun suorana mahdollistaa Videopalvelu Veli Lesell.Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560