Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
UEFA Futsal Cupin pääkierros saatiin päätökseen
17.10.2017 18:21

Sievi FS kiittää kaikkia turnauksen mahdollistaneita yhteistyökumppaneita! (Kuva: Iida Lesell)

UEFA Futsal Cupin pääkierros saatiin päätökseen viime lauantaina. Vaikka tuloksellisesti turnauksesta ei jäänyt mainittavaa, turnaus oli organisoitu ja järjestetty hyvin. Suuret kiitokset ansaitsevat Sievi FS:n farmiseura AS Moon, joka oli vahvasti läsnä turnauksen päivittäisessä toiminnassa. Suuret kiitokset myös Hotelli Raahen Hoville, joka majoitti jokaisen vierailevan joukkueen, tuomarit sekä UEFA:n toimihenkilöt. Kiitokset ansaitsevat myös Anssi Lahtinen sekä Palloliiton Helsingin toimisto, jotka olivat isoja tekijöitä tämän turnauksen saamiseksi sekä järjestämisessä. Kiitos myös joukkueiden hosteille, jotka pitivät huolen siitä, että joukkue ehtii ja pääsee jokaiseen velvottavaan tapahtumaan. Kiitos myös Sievi FS:n talkoojoukolle! Suuret kiitokset myös Raahen kaupungille. Kiitos myös muille henkilöille sekä yhteistyökumppaneille, jotka olivat mahdollistamassa, järjestämässä sekä rakentamassa tätä turnausta.

Turnauksesta jatkoon eteni Belgian FP Halle-Gooik, joka voitti lohkon kaikki ottelut maalierolla 16-0. Sievi FS toivottaa onnea ja menestystä Halle-Gooikille Elite roundille!

Kotimainen Futsal-Liiga jatkuu Sievi FS:n osalta lauantaina 28.10 Leijona Futsalin vieraana Akaassa. Seuraava kotiottelu pelataan Sievin monitoimihallilla 4.11 jolloin vastaan asettuu FC Kemi. Ottelu alkaa tuolloin klo 15.Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560