Lauantaina Sievi FS kohtaa kotonaan Pirkkalan Jalkapalloklubin. Ottelu alkaa klo 15 ja otteluun on vapaa pääsy.

PJK nousi viime kaudeksi Futsal-Liigaan ja sijoittautui sarjassa kolmanneksi viimeiseksi ja pysyi liigassa. Tällä kaudella PJK on sarjassa yhdeksäntenä. Molemmat joukkueet niin Sievi kuin PJK ovat liigassa kahden ottelun tappioputkessa. PJK on hävinnyt Ilvekselle ja PP-70:lle ja Sievi Leijonalle ja SoVolle.

PJK:n tehokkaimpana pelaajana on ollut tällä kaudella Kalle Strömberg tehoin 7+5=12. Sievistä puolestaan tehokkain pelaaja on ollut Henri Heikkilä tehoin 13+12=25.

Vastikään valittiin uusi maajoukkueryhmä, josta Sievistä mukana ovat Jaakko Alasuutari, Jarmo Junno sekä Rami Tirkkonen. Myös PJK:n nuori tänä vuonna 19 vuotta täyttävä maalivahti Kasper Kangas valittiin myös tuolle kyseiselle leirille. Kangas kuuluukin Suomen lupaaviin futsalpelaajiin.

Kuten ennakon alussa mainittiin lauantain ottelu on ilmaisottelu. Ottelun ilmaiseksi mahdollistavat seuraavat yritykset: Best Glass Oy, Nivalan Liikuntakeskus Uikko, Tapu Oy, Liikennekoulu Savikko sekä J. Ruhkala Palvelut

Jos et kuitenkaan pääse otteluun, näet sen ilmaiseksi Futsal-Liiga.TV:stä. Ottelun suorana mahdollistaa Videopalvelu Veli Lesell.

Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/