UEFA Futsal Cupin pääkierros saatiin päätökseen
17.10.2017 18:21

Sievi FS kiittää kaikkia turnauksen mahdollistaneita yhteistyökumppaneita! (Kuva: Iida Lesell)

UEFA Futsal Cupin pääkierros saatiin päätökseen viime lauantaina. Vaikka tuloksellisesti turnauksesta ei jäänyt mainittavaa, turnaus oli organisoitu ja järjestetty hyvin. Suuret kiitokset ansaitsevat Sievi FS:n farmiseura AS Moon, joka oli vahvasti läsnä turnauksen päivittäisessä toiminnassa. Suuret kiitokset myös Hotelli Raahen Hoville, joka majoitti jokaisen vierailevan joukkueen, tuomarit sekä UEFA:n toimihenkilöt. Kiitokset ansaitsevat myös Anssi Lahtinen sekä Palloliiton Helsingin toimisto, jotka olivat isoja tekijöitä tämän turnauksen saamiseksi sekä järjestämisessä. Kiitos myös joukkueiden hosteille, jotka pitivät huolen siitä, että joukkue ehtii ja pääsee jokaiseen velvottavaan tapahtumaan. Kiitos myös Sievi FS:n talkoojoukolle! Suuret kiitokset myös Raahen kaupungille. Kiitos myös muille henkilöille sekä yhteistyökumppaneille, jotka olivat mahdollistamassa, järjestämässä sekä rakentamassa tätä turnausta.

Turnauksesta jatkoon eteni Belgian FP Halle-Gooik, joka voitti lohkon kaikki ottelut maalierolla 16-0. Sievi FS toivottaa onnea ja menestystä Halle-Gooikille Elite roundille!

Kotimainen Futsal-Liiga jatkuu Sievi FS:n osalta lauantaina 28.10 Leijona Futsalin vieraana Akaassa. Seuraava kotiottelu pelataan Sievin monitoimihallilla 4.11 jolloin vastaan asettuu FC Kemi. Ottelu alkaa tuolloin klo 15.

Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/