Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Kuva: Iida Lesell

Sievi FS matkustaa tulevana lauantaina Vaasaan, jossa vastustajana on Ruutupaidat. Ottelu alkaa klo 16 Vaasan ammattioppilaitoksella.

Sievi FS lähtee otteluun ilman Vladimir Jovanovicia, joka kärsii vielä yhden ottelun verran toimitsijakieltoaan. Myös varmuudella Sievin rosterista poissa on polvileikkauksesta toipuva Miika Toivola. Toivolaa paikkaamaan tulee Sievin Sisusta Jani Haapaniemi, joka on Sievin riveissä toistaiseksi. Haapaniemi nähdäänkin täten jo lauantaina Sievin riveissä.

Sievi lähtee otteluun runkosarjan sarjataulukon sijalta kolme. Sievin edellä on vain Ilves FS tasapisteissä Sievin kanssa ja KaDy yhden ottelun enemmän pelanneena ja neljä pistettä Sieviä edellä. Tämänhetkisen sarjataulukon näet täältä.

Lauantain vastustaja Ruutupaidat on sarjassa kolmanneksi viimeinen. RP:n tehokkain pelaaja on ollut Toni Pylkkänen tehoin 5+7=12. Puolestaan Sievin tehokkain on ollut Jarmo Junno tehoin 7+5=12.

Ruutupaidat on ottanut kolmen pisteen voitot Riemulta ja PP-70:ltä. Ruutupaidoilla on myös yksi jatkoaikatappio Mad Maxejä vastaan. Viime ottelussa Ruutupaidat hävisi kotonaan FC Kemille lukemin 1-4. Sievi puolestaan kaatoi viime ottelussa Riemun lukemin 3-1.

Sievi FS ja Ruutupaidat kohtaavat vain kahden viikon päästä ensi lauantain ottelusta, kun otteluohjelma pelataan kevätkierroksella käänteisesti verrattuna syyskierrokseen. Kevätkierros alkaa täten siis jo 16.12.

Ottelun näet suorana Futsal-Liiga.TV:stä klo 16 alkaen.Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560