E- ja F-tyttöjen (s. -06-09) harjoitukset alkavat
12.11.2017 22:10

E- ja F-tyttöjen (synt. -06-09) pesisharjoitukset alkavat

Tyttöjen harjoituskausi pyörähtää käyntiin torstaina 16.11.2017 klo 18 harjoitushalli Pesiskulmalla (K-Rauta Rautapohjan kiinteistössä takapihalla). E-tytöillä (-06-07) ja F-tytöillä (-08-09) on yhteiset harjoitukset. Harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Maanantaisin klo 17.30-18 jäähallin juoksusuoralla ja sen jälkeen klo 18-19 tennishallilla, torstaisin klo 18-19.30 Pesiskulmalla ja lauantaisin klo 13.30-15 Pesiskulmalla.

Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet pelaajat!

Lisätietoja: valmentaja Anu Alila p.050-3674212

Lähde: http://www.ylivieskankuula.fi/