Naperot vauhdissa Ylivieskan Pienpesisturnauksessa!
18.6.2017 20:56

Mitalisadetta ja saumatonta yhteispeliä

Ylivieskan Kiviojalla pelattiin pesissunnuntain kovatasoisin turnaus, kun KuulaPesiksen ja VeteliPesiksen Naperot ottelivat kentän herruudesta.

Vauhdikkaita tilanteita ja uusia kokemuksia tarjonneessa turnauksessa pelattiin kuusi kovatasoista ja viihdyttävää ottelua. Molemmilta paikkakunnilta oli saatu kasattua kaksi tasavahvaa joukkuetta. Näinpä myös pelit olivat todella tasaisia.

Päivän ehdottomasti kiihkeimmät kamppailut oli ajoitettu päivän loppuun, jolloin pelattiin taistelunkatkuiset paikalliskamppailut. Molemmat näistä otteluista päättyivät kutkuttavasti tasapeliin. Näin ensi kertaan jäi kummallekkin sakille hieman hampaankoloon.

Palkintoraati jakoi mitalit kaikille päivän onnistujille. Erityismaininnan tsemppipelaajana saivat Veteliltä Lauri Tiaskorpi ja Lauri Sillanpää sekä Ylivieskalta Mila Haapakoski ja Emma Hakalahti.

Taistelu jatkuu pesiksen osalta jo heti huomenna maanantaina, kun KuulaPesiksen B-korin Naperot matkaa Haapajärven vieraaksi. C-korin seuraava peli on vuorossa heti perään tiistaina, kun Toholampi saa vastaansa huippukuntoisen Kuulan

Lähde: http://www.ylivieskankuula.fi/