Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Ensi lauantaina pelataan Futsal-Liigan pronssiottelu Sievin monitoimihallissa. Pronssiottelussa kohtaavat Sievi FS ja Ilves FS Tampereelta. Ottelu alkaa Sievissä klo 16.

Finaalijoukkueet selvisi viime viikonloppuna. Kauden 2017-2018 Suomen mestaruudesta pelaavat KaDy Jyväskylästä ja Leijona Futsal Akaasta. Kumpikaan joukkue ei ole voittanut aiemmin Suomen mestaruutta, joten Suomi saa upouuden Futsalmestarin.

KaDy selvitti tiensä finaaleihin kaatamalla Ilveksen suoraan kolmessa otteluvoitossa. Leijona kaatoi puolestaa Sievin lukemin 3-1.

Lauantaina Sievin monitoimihallissa nähdään varmasti vauhdikas ja tiukka vääntö. Molemmat joukkueet lähtevät taistelemaan. Ottelun voittajalle on tarjolla pronssinen mitali, häviäjälle vain lämmintä kättä.

Tämän kauden aiemmat kohtaamiset menivät molemmat Sieville. Futsal-Liigakausi 2017-2018 alkoi Ilvestä vastaan Sievissä ja se myös huipentuu kotona samaa joukkuetta vastaan.

Ottelu on nähtävissä tuttuun tapaan Futsal-Liiga.TV:stä. Kauden viimeisenkin ottelun tarjoaa suorana paikan päältä Videopalvelu Veli Lesell.

Tervetuloa lauantaina Sieviin katsomaan Sievi FS:n tämän kauden päätöstä!Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560