Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Welcome to Sievi FS Vladimir Jovanovic!
19.9.2017 18:53

Welcome to Finland and Sievi FS, Vladimir Jovanovic!

Sievi FS:n ensi kauden miesten edustusjoukkueen ja poikien alle 19-vuotiaiden päävalmentajaksi on nimetty serbialainen Vladimir Jovanovic. Jovanovic on Sievi FS:n organisaation ensimmäinen päätoiminen futsalvalmentaja. Jovanovic on vuonna 1976 syntynyt valmentaja, jolla on niin pelaaja kuin valmentajataustaa lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta. Viimeisimmäksi Jovanovic on toiminut Handy Unitedin päävalmentajana, joka pelaa Serbian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Jovanovic saapuu Suomeen torstaina ja hänet esitellään suomalaiselle futsalyleisölle lauantaina Sievi-Ilves ottelussa, jossa hän pääsee ensimmäistä kertaa tositoimiin Sievin peräsimessä.

-Jovanovic on hyvin kunnianhimoinen valmentaja. Hän haluaa kaiken olevan täydellistä ja perusasiat ovat liikkumisessa. Hänen joukkueet ovat olleet kovia puolustamaan. Olen pelannut pitkään hänen kanssaan ja tunnen hänet hyvin. Hän on hyvin temperamenttinen ja haluaa voittaa aina, kommentoi Nikola Erceg, joka on tehnyt kovan työn valmentajan saamiseksi Suomeen ja Sievin organisaatioon.

Myös seuran puheenjohtaja Kai Perttu on tehnyt valtavasti töitä uuden valmentajan eteen. Puheenjohtaja kommentoi asiaa seuraavasti:

-Sievin edustusjoukkueen valmentajan löytäminen on ollut viime kausina haastavaa. Kyseessä on seuran toiminnan ja historian kannalta merkittävä toimenpide. Ammattilaisen valmentajan avulla saadaan ammattimainen toiminta niin miesten edustusjoukkueelle kuin poikien alle 19-vuotiaiden joukkueelle.


Sievi FS aloittaa Futsal-Liigan kotiottelulla 23.9. Tuolloin Sievin monitoimihalliin saapuu moninkertainen Suomen mestari Ilves FS, Tampereelta.Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560