Welcome to Sievi FS Vladimir Jovanovic!
19.9.2017 18:53

Welcome to Finland and Sievi FS, Vladimir Jovanovic!

Sievi FS:n ensi kauden miesten edustusjoukkueen ja poikien alle 19-vuotiaiden päävalmentajaksi on nimetty serbialainen Vladimir Jovanovic. Jovanovic on Sievi FS:n organisaation ensimmäinen päätoiminen futsalvalmentaja. Jovanovic on vuonna 1976 syntynyt valmentaja, jolla on niin pelaaja kuin valmentajataustaa lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta. Viimeisimmäksi Jovanovic on toiminut Handy Unitedin päävalmentajana, joka pelaa Serbian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Jovanovic saapuu Suomeen torstaina ja hänet esitellään suomalaiselle futsalyleisölle lauantaina Sievi-Ilves ottelussa, jossa hän pääsee ensimmäistä kertaa tositoimiin Sievin peräsimessä.

-Jovanovic on hyvin kunnianhimoinen valmentaja. Hän haluaa kaiken olevan täydellistä ja perusasiat ovat liikkumisessa. Hänen joukkueet ovat olleet kovia puolustamaan. Olen pelannut pitkään hänen kanssaan ja tunnen hänet hyvin. Hän on hyvin temperamenttinen ja haluaa voittaa aina, kommentoi Nikola Erceg, joka on tehnyt kovan työn valmentajan saamiseksi Suomeen ja Sievin organisaatioon.

Myös seuran puheenjohtaja Kai Perttu on tehnyt valtavasti töitä uuden valmentajan eteen. Puheenjohtaja kommentoi asiaa seuraavasti:

-Sievin edustusjoukkueen valmentajan löytäminen on ollut viime kausina haastavaa. Kyseessä on seuran toiminnan ja historian kannalta merkittävä toimenpide. Ammattilaisen valmentajan avulla saadaan ammattimainen toiminta niin miesten edustusjoukkueelle kuin poikien alle 19-vuotiaiden joukkueelle.

Sievi FS aloittaa Futsal-Liigan kotiottelulla 23.9. Tuolloin Sievin monitoimihalliin saapuu moninkertainen Suomen mestari Ilves FS, Tampereelta.

Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/