Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Ulkoharjoittelu- ja pelikausi käyntiin!
17.5.2017 15:06

KuulaPesiksen Naperopelaajan on helppo hymyillä!

Talvikausi on saatu onnistuneesti päätökseen ja on aika siirtyä ulos! Naperot (-07 ja myöhemmin syntyneet) treenaavat kaksi kertaa viikossa Kiviojan koulun kentällä. Treeniajat ovat maanantaisin ja torstaisin klo 17-18.30.

Uudet ja vanhat pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan pesistaitojaan. Jos innostut pelaamaan myös sarjapelejä, tarvitsee pelaajan maksaa vain edullinen 35 kausimaksu sekä lisenssi!! Ei jää harrastaminen siitäkään kiinni. Samalla maksulla pääset osallistumaan myös kesällä järjestettävään Pesiskouluun.

Treeneihin tarvitset vain lenkkarit ja urheilullisen asun. Räpylöitä, kypäriä, mailoja sekä palloja löytyy ensihätään seuran puolesta.

T. Naperoiden valmennustiimi

Lisätietoa:

Valmentaja Anu Alila p. 050-367 4212, valmentaja Antti Lämpsä p. 0400-987 027, joukkueen johtaja Mikko Pesonen p. 040-540 7627Lähde: http://www.ylivieskankuula.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560