Ensi lauantaina pelataan Futsal-Liigan pronssiottelu Sievin monitoimihallissa. Pronssiottelussa kohtaavat Sievi FS ja Ilves FS Tampereelta. Ottelu alkaa Sievissä klo 16.

Finaalijoukkueet selvisi viime viikonloppuna. Kauden 2017-2018 Suomen mestaruudesta pelaavat KaDy Jyväskylästä ja Leijona Futsal Akaasta. Kumpikaan joukkue ei ole voittanut aiemmin Suomen mestaruutta, joten Suomi saa upouuden Futsalmestarin.

KaDy selvitti tiensä finaaleihin kaatamalla Ilveksen suoraan kolmessa otteluvoitossa. Leijona kaatoi puolestaa Sievin lukemin 3-1.

Lauantaina Sievin monitoimihallissa nähdään varmasti vauhdikas ja tiukka vääntö. Molemmat joukkueet lähtevät taistelemaan. Ottelun voittajalle on tarjolla pronssinen mitali, häviäjälle vain lämmintä kättä.

Tämän kauden aiemmat kohtaamiset menivät molemmat Sieville. Futsal-Liigakausi 2017-2018 alkoi Ilvestä vastaan Sievissä ja se myös huipentuu kotona samaa joukkuetta vastaan.

Ottelu on nähtävissä tuttuun tapaan Futsal-Liiga.TV:stä. Kauden viimeisenkin ottelun tarjoaa suorana paikan päältä Videopalvelu Veli Lesell.

Tervetuloa lauantaina Sieviin katsomaan Sievi FS:n tämän kauden päätöstä!

Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/