Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Naperot vauhdissa Ylivieskan Pienpesisturnauksessa!
18.6.2017 20:56

Mitalisadetta ja saumatonta yhteispeliä

Ylivieskan Kiviojalla pelattiin pesissunnuntain kovatasoisin turnaus, kun KuulaPesiksen ja VeteliPesiksen Naperot ottelivat kentän herruudesta.

Vauhdikkaita tilanteita ja uusia kokemuksia tarjonneessa turnauksessa pelattiin kuusi kovatasoista ja viihdyttävää ottelua. Molemmilta paikkakunnilta oli saatu kasattua kaksi tasavahvaa joukkuetta. Näinpä myös pelit olivat todella tasaisia.

Päivän ehdottomasti kiihkeimmät kamppailut oli ajoitettu päivän loppuun, jolloin pelattiin taistelunkatkuiset paikalliskamppailut. Molemmat näistä otteluista päättyivät kutkuttavasti tasapeliin. Näin ensi kertaan jäi kummallekkin sakille hieman hampaankoloon.

Palkintoraati jakoi mitalit kaikille päivän onnistujille. Erityismaininnan tsemppipelaajana saivat Veteliltä Lauri Tiaskorpi ja Lauri Sillanpää sekä Ylivieskalta Mila Haapakoski ja Emma Hakalahti.

Taistelu jatkuu pesiksen osalta jo heti huomenna maanantaina, kun KuulaPesiksen B-korin Naperot matkaa Haapajärven vieraaksi. C-korin seuraava peli on vuorossa heti perään tiistaina, kun Toholampi saa vastaansa huippukuntoisen KuulanLähde: http://www.ylivieskankuula.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560