Kuva: Iida Lesell

Lauantaina nähtiin Kemin Tervahallissa tuttuun tyyliin tiukka ja lämminhenkinen peli. Ottelu päättyi lopulta vierailijoiden 1-2 (1-1) voittoon.

Toisin kuin ennakossa kirjoitettiin kemiläisten riveissä ei nähty Iiro Vanhaa, sillä Vanha lopetti futsaluran ainakin toistaiseksi. Vanha aikoo keskittyä jalkapalloon ja teki pelaajasopimuksen Veikkausliiga joukkue PS Kemin kanssa.

Sievi lähti otteluun kapealla rosterilla, säästellen pelaajia sunnuntain U21-turnaukseen, jonne nuoret lähtivät jo lauantaina.

FC Kemin kapteenina lauantaina toimi Lari Honkanen, joka vastasi myös ottelun avausmaalista. Honkanen sai pallon jalalleen ja laittoi pitkän roikkupallon. Sievin maalilla ollut Jani Haapaniemi oli liian kaukana maalista ja Honkanen vippasi pallon Haapaniemen yli maaliin omasta päästään. Sievi tasoitti ottelun kolmentoista peliminuutin jälkeen. Maalintekijänä Joni Pakola, jolle maali oli uran 167:s ja piste oli 200:s Sievi Futsal piste. Ensimmäinen jakso oli lähes kokonaan Sievin hallintaa ja peli pyöri lähes koko jakson ajan Kemin puolustuspäässä. Tauolle siirryttiin tasaisissa 1-1 lukemissa. Keltaiset kortit heiluivat ensimmäisellä jaksolla molempiin suuntiin. Varoitukset saivat kotijoukkueen puolelta Vesa Lilja ja vierailijoiden puolelta Jaakko Alasuutari, Radik Akhmetkhanov ja Rami Tirkkonen.

Toisella jaksolla nähtiin värikkäitä tunteita. Sievi pääsi iskemään jakson alkupuolella maalin vain kahden peliminuutin jälkeen. Maalista vastasi Henri Heikkilä ja syötöllä Jarmo Junno. Tämä oli jakson ainoa maali. Jos kortteja heiluteltiin ensimmäisellä jaksolla heilui niitä myös toisella jaksolla. Keijo Huusko tuli vaarallisen näköisesti Nikola Ercegiä jalalla suoraan päähän korvan alueelle. Tästä tilanteesta Huuskolle keltainen kortti. Huusko, niin Keijo kuin velipoika valmentaja Kalle, kävivät molemmat lämpiminä ottelun aikana, jonka seurauksena Kalle katsoi viimeiset peliminuutit katsomon puolelta.

Ottelun tuomareina toimivat Petrit Pahtakari ja Veikkolainen. Veikkolaiselle ottelu oli 100:s Futsal-Liigassa. Ottelun kokoonpanot ja tilastot näet tästä.

Ottelun tilastot:

5.54 1-0 Lari Honkanen

13.14 1-1 Joni Pakola (Nikola Erceg)

22.11 1-2 Henri Heikkilä (Jarmo Junno)

Varoitukset

FC Kemi: Vesa Lilja, Keijo Huusko

Sievi FS: Jaakko Alasuutari, Radik Akhmetkhanov, Rami Tirkkonen

Sievi FS:n seuraava kotiottelu on 10.2, jolloin Leijona Futsal saapuu Sievin monitoimihalliin. Tervetuloa!

Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/