Kuva: Iida Lesell

Tulevana lauantaina Sievi FS matka käy Lappiin ja Kemin Tervahalliin, jossa Sievi kohtaa FC Kemin. Tuon ottelun voittaja ottaa pohjoisen herruuden itselleen. Ottelu alkaa klo 16.

FC Kemi oli ainoa joukkue, joka pystyi syyskierroksella voittamaan Sievin kotona. Kemi kaatoi tuolloin Sievin jatkoajalla lukemin 2-3.

FC Kemin nuori joukkue on ottanut tällä kaudella tärkeitä pisteitä muun muassa Ilvekseltä, SoVolta sekä meiltä Sieviltä. Lokakuussa Kemi pelasi Jyväskylässä KaDya vastaan ja tuo ottelu päättyi KaDyn 1-0 voittoon.

Kemillä on jalkeilla nuori ja innokas joukkue, josta löytyy myös kokemusta ja vahvuutta, jota joukkueeseen tuo Keijo Huusko. Myös maajoukkueeseen paikkansa vakiinnuttanut taitava FC Kemin kapteeni Iiro Vanha tuo maajoukkuekokemusta nuoreen joukkueeseen.

Kemin ainoa varma poissaolija on Paavo Jokinen, joka joutuu huilaamaan korttitilin täytön vuoksi.

Tällä viikolla pelattiin Tampereella ammattiin opiskelevien futsalturnaus, johon Kemistä osallistui Lappian joukkueessa muun muassa Ville Uimaniemi, Vesa Lilja sekä Eetu Alalahti.

Vierasjoukkue Sievin pelaajatilanne on hyvä. Päävalmentaja Jovanovicilla on käytössä lähes parhain kokoonpano. Ainoa varma poissaolija on pitkäaikaispotilas Miika Toivola, joka kuntouttaa parhaillaan polveaan.

Kumpi vie pohjoisen herruuden: Sievi vai Kemi? Se selviää lauantaina klo 16 alkaen Kemin Tervahallissa. Ottelu on katsottavissa tuttuun tapaan Futsal-Liiga.TV:stä FC Kemin välilehdeltä.

Ottelun kokoonpanot ja tuomariston näet tuntia ennen ottelun alkua täältä.

Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/