Naisten ykköspesiskausi käynnistyy - Farmisopimukset Lipottarien ja Sievin Sisun kanssa
10.5.2017 21:33

Kuulattarien ensimmäinen kausi ykköspesiksessä käynnistyy tulevana lauantaina Pesäkarhujen vieraana Porissa. Ensimmäisen kerran kotona päästään pelaamaan lauantaina 27.5. Mynämäen Vesaa vastaan.

Kuulattarien harjoitusottelut jäivät vähiin kylmän kevään takia. Ainoat harjoituspelit, hallipelejä lukuunottamatta, Kuulattaret pääsivät pelaamaan Jalasjärveä ja Tyrnävää vastaan Jalasjärvellä järjestetyssä harjoitusturnauksessa. Pelien lopputulokset: Jalasjärvi-Ylivieska 2-0 (7-4, 4-3) ja Tyrnävä-Ylivieska 2-0 (15-5, 5-2) Tappioista huolimatta turnauksessa nähtiin myös paljon onnistumisia niin sisä- kuin ulkopelissäkin.

Kuulattaret lähtevät tulevaan kauteen kahden farmisopimuksen kera. Farmisopimukset on tehty superpesistä pelaavan Lipottarien kanssa sekä suomisarjaa pelaavan Sievin Sisun kanssa. Farmi Lipottarien kanssa mahdollistaa muutamia vahvistuksia Lipottarista Kuulattarien peleihin. Yhteistyön avulla Kuulattarien rinki saa riittävästi laajuutta ensimmäistä ykköspesiskautta ajatellen. Sievin Sisun kanssa sovittu farmisopimus mahdollistaa tarvittaessa pelaajaliikennettä Ylivieskasta Sieviin.

Tulevaa kautta odotetaan naisten joukkueessa jännittyneenä, mutta innolla! Tervetuloa Suvannolle sankoin joukoin tsemppaamaan Kuulattaria kohti ykköspesiskesää!

Lähde: http://www.ylivieskankuula.fi/