Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Sievi Futsal-legend is Back! - Radik palaa Sievin riveihin
29.8.2017 20:38

Tervetuloa takaisin Radik! - Welcome back!

Venäjän Surgutista kotoisin oleva ja Sievi Futsalia kausilla 2010-2016 edustanut Radik Akhmetkhanov (31) palaa Sievin keltapaitaan loukkaantumisensa jälkeen. Radikin viime kausi jäi väliin polvivaivan vuoksi. Radik loukkasi polveaan keväällä 2016 jalkapallo-ottelussa, jonka jälkeen hän on ollut sivussa niin futsalkentiltä kuin jalkapallokentiltä. Radik on tehnyt Sievin paidassa runkosarjassa kolmanneksi eniten tehoja yhteensä 189 tehopistettä (98 maalia ja 91 syöttöä), joten Radikin kohdalla voidaan puhua jopa eräänlaisesta Sievi Futsal -legendasta. Kaudella 2010-2011 Radik paukutti FTK:n verkkoon kotikentällä peräti 11 maalia. Tuo ottelu päättyi lukemiin 24-1. Tällä kaudella Radik on nähty jo elokuun alussa pelatussa Nordic Futsal Championship -turnauksessa.


Radik, loukkasit polveasi keväällä 2016 ja olet siitä asti ollut sivussa futsal ja jalkapallokentiltä. Millaiseksi koet pelikuntosi tällä hetkellä?

-Minulla on ollut pitkä tauko. Mietin ensin että lopetan pelaamisen, mutta muutin mieleni. Tällä hetkellä koen olevani 50-60% valmis peleihin. En ole vielä sinut itseni kanssa, mutta minun täytyy olla kärsivällinen ja valmistautua pelehin järkevästi. Toivon, että pystyn silti nauttimaan pelistä.


Kansainväliset pelit ovat jokaisen pelaajan unelma. Millä mielin lähdet UEFA Futsal Cupiin?

-Minulla on motivaatio korkealla pelata UEFA pelejä, kuten jokaisella meidän pelaajalla. Jokainen pelaaja odottaa innolla UEFA-pelejä milloin ne alkavat. Toivotaan että joukkueemme pelaa omalla ja hyvällä tasolla.


Millä mielin takaisin Sievin keltapaitaan ja Futsal-Liiga kentille?

-Tuntuu hyvältä palata takaisin ja olla osa joukkuetta. Tunnen saavani suuren tuen jokaiselta tästä seurasta.


Mitä haluat sanoa Sievi FS:n faneille? Millainen Radik nähdään ensi Futsal-Liiga kaudella?

-Haluan sanoa kiitos kaikille tukeneille! Emme halua pettää teitä! Jos kaikki menee hyvin, tulette näkemään perus-Radikin!


Sievi FS aloittaa Futsal-Liigan kotiottelulla 23.9. Tuolloin Sievin monitoimihalliin saapuu moninkertainen Suomen mestari Ilves FS, Tampereelta.Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560