Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Naisten ykköspesiskausi käynnistyy - Farmisopimukset Lipottarien ja Sievin Sisun kanssa
10.5.2017 21:33

Naisten ykköspesiskausi käynnistyy - Farmisopimukset Lipottarien ja Sievin Sisun kanssa

Kuulattarien ensimmäinen kausi ykköspesiksessä käynnistyy tulevana lauantaina Pesäkarhujen vieraana Porissa. Ensimmäisen kerran kotona päästään pelaamaan lauantaina 27.5. Mynämäen Vesaa vastaan.

Kuulattarien harjoitusottelut jäivät vähiin kylmän kevään takia. Ainoat harjoituspelit, hallipelejä lukuunottamatta, Kuulattaret pääsivät pelaamaan Jalasjärveä ja Tyrnävää vastaan Jalasjärvellä järjestetyssä harjoitusturnauksessa. Pelien lopputulokset: Jalasjärvi-Ylivieska 2-0 (7-4, 4-3) ja Tyrnävä-Ylivieska 2-0 (15-5, 5-2) Tappioista huolimatta turnauksessa nähtiin myös paljon onnistumisia niin sisä- kuin ulkopelissäkin.

Kuulattaret lähtevät tulevaan kauteen kahden farmisopimuksen kera. Farmisopimukset on tehty superpesistä pelaavan Lipottarien kanssa sekä suomisarjaa pelaavan Sievin Sisun kanssa. Farmi Lipottarien kanssa mahdollistaa muutamia vahvistuksia Lipottarista Kuulattarien peleihin. Yhteistyön avulla Kuulattarien rinki saa riittävästi laajuutta ensimmäistä ykköspesiskautta ajatellen. Sievin Sisun kanssa sovittu farmisopimus mahdollistaa tarvittaessa pelaajaliikennettä Ylivieskasta Sieviin.

Tulevaa kautta odotetaan naisten joukkueessa jännittyneenä, mutta innolla! Tervetuloa Suvannolle sankoin joukoin tsemppaamaan Kuulattaria kohti ykköspesiskesää!

Lähde: http://www.ylivieskankuula.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560