Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Ensi viikonloppuna pelataan välierien kolmannet ja mahdolliset neljännet osaottelut. Sievi pelaa kolmannen ja mahdollisen neljännen ottelun Toijalassa Leijona Futsalia vastaan. Molemmat ottelut alkavat klo 14.

Viime viikonloppuna ensimmäiset kaksi ottelua pelattiin Sievin monitoimihallissa kaksi tasaista ottelua. Nuo ottelut päättyivät Leijonan voittoihin 0-1 ja 3-5. Finaalipaikka irtoaa kolmella voitolla, joten lauantain ottelussa finaalipaikka on katkolla Leijona Futsalille.

Viime viikonloppuna nähtiin etenkin Sievin toimesta runsaasti hyviä maalintekopaikkoja, joista palloa ei saatu maaliin. Jos tulevana viikonloppuna onnistumisprosentti on parempi, tullaan Toijalassa näkemään enemmän maaleja kuin edellisenä viikonloppuna. Viime viikonlopun otteita voit katsella Sievin YouTube -kanavalta.

Sievi FS on tällä hetkellä samassa tilanteessa kuin se oli viime kaudella. Viime kaudella Someron Voima johti sarjaa jo voitoin 2-0. Sievi pystyi kuin pystyi ottamaan kolme peräkkäistä voittoa ja eteni aina mestaruuteen asti.

Viikonlopun ottelut ovat nähtävissä Futsal-Liiga.TV:stä.

Ottelun kokoonpanot ja tuomaristo on nähtävissä tästä tuntia ennen ottelun alkua.

Mikäli Sievi voittaa ensi viikonloppuna molemmat ottelut tarkoittaa se sitä, että ensi viikon keskiviikkona 18.4 pelataan Sievin monitoimihallissa ratkaiseva viides ottelu klo 18.30 alkaen.


Sievi FS Leijona Futsal välierät

La 7.4. Sievi FS Leijona Futsal klo 16 Tulos: 0-1 (0-0)

Su 8.4. Sievi FS Leijona Futsal klo 16 Tulos: 3-5 (3-3)

La 14.4 Leijona Futsal Sievi FS klo 14

Tarvittaessa

Su 15.4 Leijona Futsal Sievi FS klo 14

Ke 18.4 Sievi FS Leijona Futsal klo 18.30Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560