Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
 • seurojen pääuutiset
 • ottelu- ja kilpailuennakot
 • otteluseuranta (live-seuranta)
 • ottelu- ja kilpailuraportit
 • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Kuulattarien valmistautuminen uuteen kauteen on alkanut
12.11.2017 14:59

Sami Pylväs ottaa vetovastuun Kuulattarien valmennuksesta ja pelinjohdosta kaudella 2018

Kuulattarien valmistautuminen uuteen kauteen on alkanut. Syksyn omatoimijakso on nyt takana ja yhteisreenit ovat alkaneet. Ensimmäistä kertaa kokoonnuttiin 4.-5.11 treenien ja palaverin muodossa.

Joukkueen runko pysyi pitkälti kasassa viime kaudesta, mutta muuttoliikennettäkin on ollut hieman. Viime kausina menestyksekkäästi pelinjohtajana toiminut Toni Seppälä jää omien sanojensa mukaan määrittelemättömälle tauolle pesiskuvioista ja antaa vinkkarin eteenpäin viime vuonna 2. pelinjohtajana toimineelle Sami Pylväälle. Sami ottaa siis vetovastuun Kuulattarien valmennuksesta ja pelinjohdosta. Lisäksi valmennuksessa on apuna viime kauteen pelihommat jättänyt Katri Vesaluoma, joka hoitaa mm: talvikauden juoksutreenit. Joukkueenjohtajana toimii Reetta Olkkonen. Loput taustavoimat tarkentuvat talvikauden kuluessa.

Pelaajien osalta Katri Vesaluoman lisäksi joukkueesta jatkoi matkaa eteenpäin mm. Eveliina Hildén, joka teki sopimuksen superpesisjoukkue Oulun Lipottarien kanssa. Kuulattaret toivottavat Evelle kovasti tsemppiä uusiin koitoksiin!

Uusia sopimuksiakin on tehty tulevalle kaudelle. Uusina kasvoina Kuulattarissa nähdään: Sanna Perälä, Emilia Mansikka-aho, Noora Kumpula ja Reetta Pehkonen.

21-vuotias Sanna Perälä on periaatteessa paluumuuttaja Kuulan paitaan. Sanna aloitti pelaamisen aikoinaan Ylivieskan Kuulassa, mutta on sen jälkeen suurimman osan peliurastaan kuitenkin pelannut Sievin Sisussa. Sievissä Sanna pelasi suomensarjaa kopparin ja vaihtaja/kotiuttajan roolissa.

19-vuotias Emilia Mansikka-aho on Kempeleen Kirin kasvatteja ja on Kempeleessä pelannut sekä B-tyttöjen superia että naisten suomensarjaa. Ulkopelissä Emilia viihtyy lukkarin tontilla ja sisäpelissä vaihtaja/kotiuttajana.

16-vuotias Noora Kumpula on Kuulan omia kasvatteja. Sotkamon urheilulukiossa opiskeleva Noora pelasi viime kaudella Oulaisissa pelaten otteluita B-tytöissä ja suomensarjassa. Noora liittyy Kuulattarien rinkiin, mutta pelaa tulevana kesänä edelleen myös Oulaisissa. Ulkopelissä Noora on pelannut niin takakentällä kuin etukentälläkin, sisäpelissä lähinnä vaihtajan tehtävissä.

16-vuotias Reetta Pehkonen on nuoresta iästä huolimatta kerinnyt kiertää useissa lähialueen seuroissa: Reisjärvellä, Halsualla ja Haapajärvellä. Myös tulevana kesänä Reetta pelaa Haapajärvellä B-tyttöjen superia. Ulkopelissä Reetta on toiminut lukkarina ja sisäpelissä vaihtaja/kotiuttajana.

Kuulattarien rinki kaudelle 2018:

 • Aino-Maija Saastamoinen
 • Anu Nyman
 • Eveliina Rantonen
 • Hanna Muhonen
 • Jenna Ahlholm
 • Karoliina Hietala
 • Petra Laakkonen
 • Ronja Haikara
 • Sanna Sorvisto
 • Suvi Sorvisto
 • Sanna Perälä (uusi)
 • Emilia Mansikka-aho (uusi)
 • Noora Kumpula (uusi)
 • Reetta Pehkonen (uusi)

Lisäksi ensi kaudella jatketaan farmiyhteistyötä Oulun Lipottarien kanssa. Viime kaudella Lipottarista oli lainalla Ylivieskassa n. 1-2 pelaajaa per peli ja yhteistyö sujui hyvin, joten sitä on luonnollista jatkaa myös ensi kesänä. Myös suomensarjaan päin on kaavailtu yhteistyökuviota, mutta siitä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Edelleen Kuulattarien joukkueessa näkyy hienosti paikallisuus. Pitkälti kaikki pelaajat ovat joko Ylivieskan Kuulan tai lähialueen seurojen kasvatteja. Joukkue lähtee uuteen kauteen täynnä intoa ja motivaatiota, sekä hieman jo ykköspesiskokemusta kartuttaneena. Vaikka joukkue on nuori ja uudistuksia kokenut, kaikki ovat valmiita tekemään töitä sen eteen, että ensi kaudella päästään jälleen tarjoamaan katsojille iloista ja voittavaa naispesistä! Tästä se lähtee!Lähde: http://www.ylivieskankuula.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560