Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Kuva: Iida Lesell

Tulevana lauantaina Sievi FS matka käy Lappiin ja Kemin Tervahalliin, jossa Sievi kohtaa FC Kemin. Tuon ottelun voittaja ottaa pohjoisen herruuden itselleen. Ottelu alkaa klo 16.

FC Kemi oli ainoa joukkue, joka pystyi syyskierroksella voittamaan Sievin kotona. Kemi kaatoi tuolloin Sievin jatkoajalla lukemin 2-3.

FC Kemin nuori joukkue on ottanut tällä kaudella tärkeitä pisteitä muun muassa Ilvekseltä, SoVolta sekä meiltä Sieviltä. Lokakuussa Kemi pelasi Jyväskylässä KaDya vastaan ja tuo ottelu päättyi KaDyn 1-0 voittoon.

Kemillä on jalkeilla nuori ja innokas joukkue, josta löytyy myös kokemusta ja vahvuutta, jota joukkueeseen tuo Keijo Huusko. Myös maajoukkueeseen paikkansa vakiinnuttanut taitava FC Kemin kapteeni Iiro Vanha tuo maajoukkuekokemusta nuoreen joukkueeseen.

Kemin ainoa varma poissaolija on Paavo Jokinen, joka joutuu huilaamaan korttitilin täytön vuoksi.

Tällä viikolla pelattiin Tampereella ammattiin opiskelevien futsalturnaus, johon Kemistä osallistui Lappian joukkueessa muun muassa Ville Uimaniemi, Vesa Lilja sekä Eetu Alalahti.

Vierasjoukkue Sievin pelaajatilanne on hyvä. Päävalmentaja Jovanovicilla on käytössä lähes parhain kokoonpano. Ainoa varma poissaolija on pitkäaikaispotilas Miika Toivola, joka kuntouttaa parhaillaan polveaan.

Kumpi vie pohjoisen herruuden: Sievi vai Kemi? Se selviää lauantaina klo 16 alkaen Kemin Tervahallissa. Ottelu on katsottavissa tuttuun tapaan Futsal-Liiga.TV:stä FC Kemin välilehdeltä.

Ottelun kokoonpanot ja tuomariston näet tuntia ennen ottelun alkua täältä.Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560