Sievi Futsal-legend is Back! - Radik palaa Sievin riveihin
29.8.2017 20:38

Tervetuloa takaisin Radik! - Welcome back!

Venäjän Surgutista kotoisin oleva ja Sievi Futsalia kausilla 2010-2016 edustanut Radik Akhmetkhanov (31) palaa Sievin keltapaitaan loukkaantumisensa jälkeen. Radikin viime kausi jäi väliin polvivaivan vuoksi. Radik loukkasi polveaan keväällä 2016 jalkapallo-ottelussa, jonka jälkeen hän on ollut sivussa niin futsalkentiltä kuin jalkapallokentiltä. Radik on tehnyt Sievin paidassa runkosarjassa kolmanneksi eniten tehoja yhteensä 189 tehopistettä (98 maalia ja 91 syöttöä), joten Radikin kohdalla voidaan puhua jopa eräänlaisesta Sievi Futsal -legendasta. Kaudella 2010-2011 Radik paukutti FTK:n verkkoon kotikentällä peräti 11 maalia. Tuo ottelu päättyi lukemiin 24-1. Tällä kaudella Radik on nähty jo elokuun alussa pelatussa Nordic Futsal Championship -turnauksessa.

Radik, loukkasit polveasi keväällä 2016 ja olet siitä asti ollut sivussa futsal ja jalkapallokentiltä. Millaiseksi koet pelikuntosi tällä hetkellä?

-Minulla on ollut pitkä tauko. Mietin ensin että lopetan pelaamisen, mutta muutin mieleni. Tällä hetkellä koen olevani 50-60% valmis peleihin. En ole vielä sinut itseni kanssa, mutta minun täytyy olla kärsivällinen ja valmistautua pelehin järkevästi. Toivon, että pystyn silti nauttimaan pelistä.

Kansainväliset pelit ovat jokaisen pelaajan unelma. Millä mielin lähdet UEFA Futsal Cupiin?

-Minulla on motivaatio korkealla pelata UEFA pelejä, kuten jokaisella meidän pelaajalla. Jokainen pelaaja odottaa innolla UEFA-pelejä milloin ne alkavat. Toivotaan että joukkueemme pelaa omalla ja hyvällä tasolla.

Millä mielin takaisin Sievin keltapaitaan ja Futsal-Liiga kentille?

-Tuntuu hyvältä palata takaisin ja olla osa joukkuetta. Tunnen saavani suuren tuen jokaiselta tästä seurasta.

Mitä haluat sanoa Sievi FS:n faneille? Millainen Radik nähdään ensi Futsal-Liiga kaudella?

-Haluan sanoa kiitos kaikille tukeneille! Emme halua pettää teitä! Jos kaikki menee hyvin, tulette näkemään perus-Radikin!

Sievi FS aloittaa Futsal-Liigan kotiottelulla 23.9. Tuolloin Sievin monitoimihalliin saapuu moninkertainen Suomen mestari Ilves FS, Tampereelta.

Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/