Ensi viikonloppuna pelataan välierien kolmannet ja mahdolliset neljännet osaottelut. Sievi pelaa kolmannen ja mahdollisen neljännen ottelun Toijalassa Leijona Futsalia vastaan. Molemmat ottelut alkavat klo 14.

Viime viikonloppuna ensimmäiset kaksi ottelua pelattiin Sievin monitoimihallissa kaksi tasaista ottelua. Nuo ottelut päättyivät Leijonan voittoihin 0-1 ja 3-5. Finaalipaikka irtoaa kolmella voitolla, joten lauantain ottelussa finaalipaikka on katkolla Leijona Futsalille.

Viime viikonloppuna nähtiin etenkin Sievin toimesta runsaasti hyviä maalintekopaikkoja, joista palloa ei saatu maaliin. Jos tulevana viikonloppuna onnistumisprosentti on parempi, tullaan Toijalassa näkemään enemmän maaleja kuin edellisenä viikonloppuna. Viime viikonlopun otteita voit katsella Sievin YouTube -kanavalta.

Sievi FS on tällä hetkellä samassa tilanteessa kuin se oli viime kaudella. Viime kaudella Someron Voima johti sarjaa jo voitoin 2-0. Sievi pystyi kuin pystyi ottamaan kolme peräkkäistä voittoa ja eteni aina mestaruuteen asti.

Viikonlopun ottelut ovat nähtävissä Futsal-Liiga.TV:stä.

Ottelun kokoonpanot ja tuomaristo on nähtävissä tästä tuntia ennen ottelun alkua.

Mikäli Sievi voittaa ensi viikonloppuna molemmat ottelut tarkoittaa se sitä, että ensi viikon keskiviikkona 18.4 pelataan Sievin monitoimihallissa ratkaiseva viides ottelu klo 18.30 alkaen.

Sievi FS Leijona Futsal välierät

La 7.4. Sievi FS Leijona Futsal klo 16 Tulos: 0-1 (0-0)

Su 8.4. Sievi FS Leijona Futsal klo 16 Tulos: 3-5 (3-3)

La 14.4 Leijona Futsal Sievi FS klo 14