Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Mikael Tuomisalo BCK:n Kevätkisan voittoon
16.4.2018 15:54

Valta vaihtui jälleen keilaradoilla

Sunnuntaia 9.4 pelattiin Kokkolassa BCK:n Kevätkisan finaali. Viiden viikon karsinnasta selviytyi 18 parasta keilaajaa finaaliin tavoittelemaan voittoa. Karsinta raja nousi korkeaksi, 1378. Karsinnan parhaimmasta tuloksesta vastasi BCK:n Martti Jyrkkä, tuloksella 1464.

Finaalissa pelattiin 8 sarjaa suorana loppukilpailuna. Finaalin aloitti parhaiten BCI:n Vesa Saari ja CPS seuraa edustava Matti Knutar. Toisessa sarjassa ystävykset Mikael Tuomisalo ja Jacob Nyblom aloitti kaato tehtailun. Nyblom keilasi 280 ja Tuomisalo 279. Niillä sarjoilla noustiin kilpailun kärkeen. Kolmanteen ja neljänteen sarjaan parivaljakko keilasi tasaisesti yli pari sarjoilla. Viidenteen sarjaan Tuomisalo keilasi uudestaan 279 sarjan, millä kasvatti johtoa Nyblomiin, joka piti loppuun saakka. Kolmannesta sijasta oli taistelua tulevaisuuden tähden Jani Soukan, FHB:n Folke Sandbackan, Kalajoen Riku Isopahkalan ja Matti Knutarin välillä. Jokaisen sarjan välissä kolmas sija vaihtui nelikon välillä. Viimeisissä sarjoissa Soukka piti pintansa ja nousi kolmanneksi kisassa. 

Onnea voittajille!Lähde: http://www.kokkolankeilahalli.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560