Pohjanmaan JunnuTour
18.12.2017 16:00

Sunnuntaina pelattiin Kokkolassa kolmas Pohjanmaan Junnu-Tour osakilpaillu

Kolmas Pohjanmaan Junnu-Tour osakilpailu saatiin päätökseen sunnuntaina Kokkolassa. Osallistujia saatiin näin Joulun alla ilahduttavan paljon ja myös katsomossa pidettiin yllä hyvää tunnelmaa.
Tyttöjen sarjassa parhaiten pärjäsi CPS seuraa edustava Sarah Tissarinen tuloksella 810.
Poikien U13 sarjassa puolestaan voiton vei Sarahin kaksoisveli Tomas tuloksella 1063.
Poikien U16 sarjassa parhaiten pelasi Tissaristen perheen esikoinen Simon tuloksella 1286.
Junioreita osallistui Kokkolasta, Pietarsaaresta, Kalajoelta, Vaasasta sekä Seinäjoelta.

Lähde: http://www.kokkolankeilahalli.fi/