Sunnuntaina Sievi pelasi viikonlopun toisen kotiottelun Someron Voimaa vastaan. Ottelu päättyi Sievin 3-2 voittoon.

Sievi joutui lähteä otteluun ilman päävalmentaja Vladimir Jovanovicia, sillä Jovanovic määrättiin lauantain FC Kemi ottelussa katsomoon, jonka johdosta sai yhden ottelun toimitsijakiellon.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin vierailija SoVon toimesta. Tehokas kaksikko Voca-Istrefi vastasi maalista. Istrefi taituroi ja syöttää Vocalle, joka pistää pallon maata pitkin verkkoon ja tilanteeksi 0-1. Loistavaa syksyä pelaava Henri Heikkilä tasoitti ottelun neljännellätoista peliminuutilla Jaakko Alasuutarin syötöstä. Heikkilä pommittaa pallon kymmenestä metristä pallon verkkoon.

Seuraavaksi nähtiin yksi alkukauden hienoimmista Futsal-Liigamaaleista. Jarmo Junno riistää pallon ja pommittaa pallon lähes viidestätoista metristä suoraan oikeaan yläkulmaan. Tilanteen näet tästä. Tauolle siirryttiin 2-1 Sievin johtaessa ottelua.

Ottelun voittomaali nähtiin Atte Häivälän toimesta toisen jakson puolivälin jälkeen. Häivälä ampuu pallon maata pitkin oikean tolpan juureen. Henri Heikkilällä oli jälleen tyhjä maali edessään, mutta pallo lopulta sivuverkkoon. SoVo vielä kavensi ottelun, kun ottelua oli jäljellä noin kaksikymmentä sekuntia. Maalintekijänä Kari-Pekka Koivunen.

Enempää maaleja ei nähty ja täten kolme pistettä jäi Sieviin, ja SoVo sai lähteä Sievistä tyhjin käsin. Sievi jatkaa Futsal-Liigassa otteluitaan tulevana viikonloppuna vieraspelikiertueen merkeissä ensin lauantaina Espoossa GFT:tä vastaan Opinmäellä ja sunnuntaina Tampereen Tesomalla, jossa vastassa on PP-70.

Ottelun tilastot

5.24 0-1 Gesim Voca (Arber Istrefi)

13.28 1-1 Henri Heikkilä (Jaakko Alasuutari)

16.00 2-1 Jarmo Junno