Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Perjantai illalla pelattiin Jyväskylässä Monitoimitalolla Sievin ja KaDyn välinen neljäs finaaliottelu. Mestaruus oli katkolla KaDylle, mutta Sievi onnistui kairaamaan voiton rangaistuspotkukilpailun päätteeksi. KaDy karkasi ottelun alussa pikamaaleilla jo 2-0 johtoon, ja hirviöluolan kotiyleisö oli innoissaan. Sievi FS:n luottokuljettaja Veikko Kortesmaa oli kuitenkin todennut ennen Ylivieskasta pelimatkalle lähtöä, ettei KaDyn pojat vielä tiedä heillä olevan sunnuntaina edessään Ylivieskan reissu. Kahden Kadyn pikamaalin jälkeen Sievi FS avasi taisteluun tarvittavan tiikerin silmänsä ja näytti kulmahampaansa tullen kahteen otteeseen tasoihin Jaakko Alasuutarin, Atte Häivälän ja Nikola Ercegin maaleilla. KaDyn henkistä tasapainoa oli järkytetty, kun siirryttiin jatko-otteluun ja lopulta voiton ratkaisseille rankkareille. Rankkareissa Sievin Joni Pakola, ikitaistelija Juho Alasuutari ja Jarmo Junno onnistuivat ohittamaan maaliin vaihdetun Juha-Matti Savolaisen. Sievi FS:n suuri sankari rankkareissa oli maalivahti Miika Toivola, joka torjui voiton ratkaisseen Sergei Korsunovin laukauksen. Läpi koko ottelun loistavasti pelannut Toivola torjui myös ensimmäisellä jaksolla Korsunovin 10 metristä ammutun rankkarin Sievin kuudennen kumuloituneen virheen jälkeen. Finaalisarja saa ansaitsemansa lopun sunnuntaina Ylivieskassa.

Ratkaiseva ja viimeinen viides finaali pelataan Ylivieskan jäähallissa sunnuntaina klo 13.30 alkaen. Edessä on upea finaalisarjan huipennus kahden hienon joukkueen välillä. Ennen loppuhuipennusta voi todeta, että finaalissa on ollut vastakkain kaksi Futsal-Liigakauden 2016-17 parasta joukkuetta. Edessä on enää mestarin ratkaiseminen. Huikeaa!

Sievi lähtee otteluun hieman siipirikkoisena. Nikola Erceg sai perjantain ottelussa keltaisen kortin, jonka korttitili tuli täyteen. Sievin kannalta keskeisin kysymys kuuluukin pystyvätkö muut pelaajat nostamaan omaa tasoaan ja korvaamaan liigan tehokkaimman (Erceg-Tirkkonen) poissaolot. Jos pystyvät, Sievi on lähellä mestaruutta. KaDyn vahvuus on pallonhallintaa perustuvassa pelissä. Pystyykö KaDy luomaan ja hyödyntämään riittävästi maalintekopaikkoja. Jos pystyy, KaDy on lähellä mestaruutta? Odotettavissa on tarkan ja huolellisen puolustuspelaamisen taistelu, jossa voiton palkintona on Suomen Mestaruus.

Sievi FS toivoo, että yleisö ostaisi liput ennakkoon ja saapuisi Ylivieskan jäähalliin hyvissä ajoin, jonojen välttämiseksi. Sunnuntaipäivästä huolimatta, pidetään hallissa kovaa meteliä ja kannustusta kotijoukkueen siivittämiseksi mestaruuteen!Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560