Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
UEFA Futsal Cup rantautuu jälleen Suomeen!
5.7.2017 10:47

UEFA Futsal Cup rantautuu jälleen Suomeen. Tänä vuonna pelipaikkana toimii Raahen liikuntahalli (Kuva: Iida Lesell)

Viime vuonna Sievi FS aloitti UEFA Futsal Cupin esikarsintakierrokselta (Preliminary round), joka pelattiin Ylivieskan jäähallissa. Tänä vuonna Sievi FS aloittaa UEFA Futsal Cup urakkansa varsinaiselta pääkierrokselta (Main round). Sievi FS toimii jälleen turnausisäntänä, mutta tällä kertaa pelipaikkana on Raahen liikuntahalli. Vahvasti yhteistyössä turnauksen aikana toimii Sievi FS:n farmiseura AS Moon. Main round pelataan 10.-15. lokakuuta. Turnaus tulee olemaan ehkä yksi suomalaisen futsalhistorian tasokkain Suomessa järjestettävä UEFA-turnaus.

Preliminary ja Main roundin arvonnat suoritetaan torstaina 6. heinäkuuta UEFAn päämajassa, Nyonissa klo 15.00 Suomen aikaan. Arvonnasta on tulossa tämän hetkisen tiedon mukaan livestream ja se näytetään UEFAn nettisivuilta. Linkki lähetykseen tulee arvontapäivänä Sievi FS:n somepalveluissa.

Preliminary round pelataan 22.-27. elokuuta. Nuista kahdeksasta neljän joukkueen lohkoista voittajat etenevät pääkierrokselle.

UEFA Futsal Cup on kokenut tälle kaudelle hieman muutoksia. Neljä korkeimmin sijoittunutta maata (Venäjä, Espanja, Portugali ja Italia) saivat täksi kaudeksi myös toisen osanottajan kilpailuun. Myös pääkierros (Main round) muuttui ns. kahteen eri polkuun. Polussa A on UEFA Futsal Cupin hallitseva mestari Inter FS sekä 11 parhaiten sekä sijoille 16-19 sijoittuneet joukkueet.

Polussa B on sijoille 12-15 ja 20-23 sijoittuneet joukkueet. Tätä polkua täydennetään kahdeksalla esikarsintakierroksen voittajalla, jotka selvivät elokuun 27. päivä. Sievin ranking sijoitus on 22, joten Sievi on täten sijoitettuna polkuun B. Koko rankinglistan näet täältä.

Polun B isäntämaat Suomen lisäksi ovat Slovakia, Kroatia ja Romania. Polun A isäntämaat ovat Serbia, Italia, Slovenia ja Valko-Venäjä.

Voit lukea lisää UEFA Futsal Cupista UEFAn nettisivuilta englanniksi.


UEFA Futsal Cup 2017-2018 arvonnat ja peliajankohdat:

Preliminary & main round arvonta: 6 heinäkuuta

Preliminary round: 22.-27. elokuuta

Main round: 10.-15. lokakuuta

Elite round arvonta: 19. lokakuuta

Elite round: 21.-26. marraskuutaLähde: http://www.fcypa.com/futsal/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560