Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Runkosarjan viimeinen kierros pelataan lauantaina. Sievi pelaa oman ottelunsa kotikentällään ja vastustajaksi Sievi saa Vaasasta Ruutupaidat, joille ottelun on tärkeä. Häviöllä karsintoihin, voitolla sarjapaikka saattaa säilyä. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 15.

Sievi varmisti runkosarjan voiton jo toissa viikonloppuna kaadettuaan SoVon kotikentällään, kaksi kierrosta ennen sarjan päätöstä. Ruutupaidat on sarjan toiseksi viimeinen ja on tällä hetkellä karsintarajan alapuolella. Ruutupaitojen tippuminen Futsal-Ykköseen ei ole enää mahdollista, sillä viime sunnuntaina KaDy kukisti Tervarit kotonaan peräti 9-2 ja täten Tervarit pelaa ensi kaudella Futsal-Ykkösessä.

Ruutupaidat ovat kärsineet tällä kaudella pelaajaongelmista. Vaasalaisten maalivahti Iiro Auvinen, loukkaantui loppusyksystä ja on ollut siitä asti sivussa pelikentiltä. Auvinen on tuttu myös Sievi FS faneille, sillä Iiro täydensi Sievin maalivahti osastoa elokuun UEFA Futsal Cupissa. Toissa viikolla Ruutupaidat pelasi kotonaan SoVoa vastaan, jolloin maalissa oli kenttäpelaaja Aapo Autio.

Sievi pääsee runkosarjan päätösotteluun ykkösnipulla. Juho Alasuutari teki paluun pelikentille viime viikonloppuna pelaten Tampereella PeePeetä vastaan ja perjantaihin mennessä päävalmentaja Paanasella on käytössä kaikki pelaajat runkosarjan päätösotteluun.

Ottelu alkaa klo 15 Sievin monitoimihallissa. Otteluisäntänä toimii Bet-Ker Oy. Jos et pääse paikan päälle, näet ottelun suorana Futsal-liiga.TV:stä. Ottelun suorana mahdollistaa Videopalvelu Veli Lesell.

Futsal-liigan pudotuspelit alkavat lauantaina 18.3. Puolivälieräparien valintatilaisuus järjestetään 13.3, ja Sievi pääsee valitsemaan joukkueen ensimmäisenä. Sievi FS aloittaa myös puolivälierät kotonaan tuplakotiotteluina 18.-19.3. Tule seuraamaan huippufutsalia paikan päälle!Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560