Mikael Tuomisalo BCK:n Kevätkisan voittoon
16.4.2018 15:54

Valta vaihtui jälleen keilaradoilla

Sunnuntaia 9.4 pelattiin Kokkolassa BCK:n Kevätkisan finaali. Viiden viikon karsinnasta selviytyi 18 parasta keilaajaa finaaliin tavoittelemaan voittoa. Karsinta raja nousi korkeaksi, 1378. Karsinnan parhaimmasta tuloksesta vastasi BCK:n Martti Jyrkkä, tuloksella 1464.

Finaalissa pelattiin 8 sarjaa suorana loppukilpailuna. Finaalin aloitti parhaiten BCI:n Vesa Saari ja CPS seuraa edustava Matti Knutar. Toisessa sarjassa ystävykset Mikael Tuomisalo ja Jacob Nyblom aloitti kaato tehtailun. Nyblom keilasi 280 ja Tuomisalo 279. Niillä sarjoilla noustiin kilpailun kärkeen. Kolmanteen ja neljänteen sarjaan parivaljakko keilasi tasaisesti yli pari sarjoilla. Viidenteen sarjaan Tuomisalo keilasi uudestaan 279 sarjan, millä kasvatti johtoa Nyblomiin, joka piti loppuun saakka. Kolmannesta sijasta oli taistelua tulevaisuuden tähden Jani Soukan, FHB:n Folke Sandbackan, Kalajoen Riku Isopahkalan ja Matti Knutarin välillä. Jokaisen sarjan välissä kolmas sija vaihtui nelikon välillä. Viimeisissä sarjoissa Soukka piti pintansa ja nousi kolmanneksi kisassa.

Onnea voittajille!

Lähde: http://www.kokkolankeilahalli.fi/