Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Sunnuntaina Sievi pelasi viikonlopun toisen kotiottelun Someron Voimaa vastaan. Ottelu päättyi Sievin 3-2 voittoon.

Sievi joutui lähteä otteluun ilman päävalmentaja Vladimir Jovanovicia, sillä Jovanovic määrättiin lauantain FC Kemi ottelussa katsomoon, jonka johdosta sai yhden ottelun toimitsijakiellon.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin vierailija SoVon toimesta. Tehokas kaksikko Voca-Istrefi vastasi maalista. Istrefi taituroi ja syöttää Vocalle, joka pistää pallon maata pitkin verkkoon ja tilanteeksi 0-1. Loistavaa syksyä pelaava Henri Heikkilä tasoitti ottelun neljännellätoista peliminuutilla Jaakko Alasuutarin syötöstä. Heikkilä pommittaa pallon kymmenestä metristä pallon verkkoon.

Seuraavaksi nähtiin yksi alkukauden hienoimmista Futsal-Liigamaaleista. Jarmo Junno riistää pallon ja pommittaa pallon lähes viidestätoista metristä suoraan oikeaan yläkulmaan. Tilanteen näet tästä. Tauolle siirryttiin 2-1 Sievin johtaessa ottelua.

Ottelun voittomaali nähtiin Atte Häivälän toimesta toisen jakson puolivälin jälkeen. Häivälä ampuu pallon maata pitkin oikean tolpan juureen. Henri Heikkilällä oli jälleen tyhjä maali edessään, mutta pallo lopulta sivuverkkoon. SoVo vielä kavensi ottelun, kun ottelua oli jäljellä noin kaksikymmentä sekuntia. Maalintekijänä Kari-Pekka Koivunen.


Enempää maaleja ei nähty ja täten kolme pistettä jäi Sieviin, ja SoVo sai lähteä Sievistä tyhjin käsin. Sievi jatkaa Futsal-Liigassa otteluitaan tulevana viikonloppuna vieraspelikiertueen merkeissä ensin lauantaina Espoossa GFT:tä vastaan Opinmäellä ja sunnuntaina Tampereen Tesomalla, jossa vastassa on PP-70.


Ottelun tilastot

5.24 0-1 Gesim Voca (Arber Istrefi)

13.28 1-1 Henri Heikkilä (Jaakko Alasuutari)

16.00 2-1 Jarmo Junno

30.23 3-1 Atte Häivälä (Heikkilä)

39.38 3-2 Kari-Pekka Koivunen

Varoitukset

Sievi FS Henri Heikkilä

SoVo Mikko Matinaro


Koko ottelu


Kooste
Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560