Runkosarjan viimeinen kierros pelataan lauantaina. Sievi pelaa oman ottelunsa kotikentällään ja vastustajaksi Sievi saa Vaasasta Ruutupaidat, joille ottelun on tärkeä. Häviöllä karsintoihin, voitolla sarjapaikka saattaa säilyä. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 15.

Sievi varmisti runkosarjan voiton jo toissa viikonloppuna kaadettuaan SoVon kotikentällään, kaksi kierrosta ennen sarjan päätöstä. Ruutupaidat on sarjan toiseksi viimeinen ja on tällä hetkellä karsintarajan alapuolella. Ruutupaitojen tippuminen Futsal-Ykköseen ei ole enää mahdollista, sillä viime sunnuntaina KaDy kukisti Tervarit kotonaan peräti 9-2 ja täten Tervarit pelaa ensi kaudella Futsal-Ykkösessä.

Ruutupaidat ovat kärsineet tällä kaudella pelaajaongelmista. Vaasalaisten maalivahti Iiro Auvinen, loukkaantui loppusyksystä ja on ollut siitä asti sivussa pelikentiltä. Auvinen on tuttu myös Sievi FS faneille, sillä Iiro täydensi Sievin maalivahti osastoa elokuun UEFA Futsal Cupissa. Toissa viikolla Ruutupaidat pelasi kotonaan SoVoa vastaan, jolloin maalissa oli kenttäpelaaja Aapo Autio.

Sievi pääsee runkosarjan päätösotteluun ykkösnipulla. Juho Alasuutari teki paluun pelikentille viime viikonloppuna pelaten Tampereella PeePeetä vastaan ja perjantaihin mennessä päävalmentaja Paanasella on käytössä kaikki pelaajat runkosarjan päätösotteluun.

Ottelu alkaa klo 15 Sievin monitoimihallissa. Otteluisäntänä toimii Bet-Ker Oy. Jos et pääse paikan päälle, näet ottelun suorana Futsal-liiga.TV:stä. Ottelun suorana mahdollistaa Videopalvelu Veli Lesell.

Futsal-liigan pudotuspelit alkavat lauantaina 18.3. Puolivälieräparien valintatilaisuus järjestetään 13.3, ja Sievi pääsee valitsemaan joukkueen ensimmäisenä. Sievi FS aloittaa myös puolivälierät kotonaan tuplakotiotteluina 18.-19.3. Tule seuraamaan huippufutsalia paikan päälle!

Lähde: http://www.fcypa.com/futsal/