Cowboys päätti Kajaanin turnauksen voitokkaasti kellistämällä Joensuun Jokipojat maalein 5-3. Ottelu oli alusta loppuun Cowboysin hallintaa, mutta maalinteko oli tällä kertaa vaikeaa. Jokipoikien veskarille 56 torjuntaa kun taas Kalle Jukkola sai olla varsin rauhassa 14 torjunnalla. Jokipojat onnistui iskemään tehokkaasti harvoista paikoistaan ja sai pidettyä loppunumerot siedettävinä. Cowboys maaleista vastasivat Perttu Harjula, Anton Aarrevaara, Jere Vähäsalo, Arttu Kiiskilä ja Aatu Hakala.

Kajaanin turnaus oli tiukka rutistus Cowboysin C-joukkueelle. Neljä täyttä peliä kahteen päivään on fyysisesti kova suoritus. Tuloksena kaksi voittoa ja yksi tasapeli samaan Mestiskarsintaan tulevista joukkueista sekä niukka tappio SM-karsintaan matkaavalle RoKille. Tuloksellisesti siis mainio viikonloppu. Joukkueella on perusasiat kunnossa eli mainioita pelimiehiä, taitava valmennustiimi, touhukkaat vanhemmat ja extrana Pohjois-Suomen äänekkäin rytmiryhmä eli Cowboysin äänekkäät äiteet! Tästä on hyvä jatkaa, matka kohti Mestistä on alkanut.

Ilkka Peltola

Lähde: http://www.nivalacowboys.fi/