Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Johan Tissarinen Vikingturnauksen voittoon
21.6.2017 11:16

Johan Tissarinen voitti kokeneemmatkin keilaajat ja vei Vikingturnauksen voiton.

Toukokuussa pelattiin kauden viimeinen Erikoiskisan finaali Kokkolassa. Karsintaa heitettiin 243 kertaa ja finaali rajaksi jäi maltilliset 1262.
Finaalissa pelattiin aluksi 5 sarjaa jonka jälkeen jatkettiin eliminaattori peleillä. Finaalissakaan tulostaso ei noussut korkealle. Ainoastaan kaksi keilaaja pelasi yli parin, KV:n Pasi Sillanpää 1081 ja CPS:n 12 vuotias juniori Johan Tissarinen 1060.

Eliminaattorin ensimmäisistä ryhmistä lopulliseen finaaliin selviytyi Johan Tissarinen, Sisko Peltoniemi ja Jan-Anders Sundberg.
Viimeisessä pelissä Johan Tissarinen kukisti Jan-Anders Sundbergin pistein 419-363.1. Johan Tissarinen

2. Jan-Anders Sundberg

3. Sisko PeltoniemiLähde: http://www.kokkolankeilahalli.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560