Kokkolan ikäluokkien Mestarit 2018
3.4.2018 15:06

Alkukevään aikana pelattiin eri ikäluokkien mestaruuksista Kokkolassa

Helmikuussa pelattiin Veteraanien (yli 60v.) liitonmestaruudet. Miehissä voiton vei Kulkureiden Juhani Kujala, toiseksi sijoittui Cosmoksen Lauri Heikkinen ja kolmanneksi BCK:n Martti Jyrkkä.
Veteraaninaisissa mestaruuden vei Kismetin Marja-Leena Läspä, toiseksi keilasi Anja-Riitta Leinonen ja kolmanneksi Kerttu Huhta.

Maaliskuun lopulla pelattiin Senioreiden (yli 50v.) mestaruuksista. Miehissä voiton vei ylivoimaisesti Jukka Hooli, tuloksella 1351. Toiseksi keilasi FHB:n Folke Sandbacka ja kolmanneksi Heikki Hautaniemi.
Seniorinaisissa mestaruuden vei kuten veteraani sarjassa Marja-Leena Läspä, toiseksi Seija Savola ja kolmanneksi Anja-Riitta Leinonen.

Junioreiden ja nuorten sarjassa Simon Tissarinen vei mestaruuden. Finaalissa nuori tulevaisuuden lupaus voitti pikkuveljensä Johan Tissarisen. Kolmanneksi nuorten sarjassa sijoittui GBK:n Joakim Sundberg.

Junioreiden mestari 2018 Simon Tissarinen CPS

Veteraanien mestari 2018 Juhani Kujala Kulkurit