Bowling & Golf 2017
18.5.2017 9:38

Bowling & Golf yhdistelmä kilpailu pelataan ensi viikolla

Viikolla 21 otetaan jälleen selvää kuka on alueen paras Golfkeilaaja.
Viikolla pelataan Keilaus osuus ja Sunnuntaina 28.5 klo 9.00 yhteislähtönä Golf osuus.
Keilaus aikoja on ti 23.5 klo 14 ja 18, ke 24.5 klo 14 ja 18, pe 26.5 14 ja 16 sekä la 27.5 klo 11 ja 13.
Keilailu pelataan 5 sarjaa eu pelitavalla 200-140 / 70% tasoituksilla ja Golf puolestaan Pistebogey pelimuodolla.
Kilpailuun saa osallistua kaikki ketkä ovat jonkin golfseuran jäseniä. Keilailussa ei tarvitse olla rekisteröity.

Kilpailua on pelattu samalla pelitavalla jo vuodesta 2011, joten vuorossa on 7 kerta.
Mestaruutta lähtee puolustamaan Leif Tuomisalo.
Tervetuloa mukaan Keilakauden huipentumaan ja Golfkauden avaukseen.

(Voit varata paikan suoraan netistä halutulle päivälle ja lähdölle painamalla sinistä ruutua missä lukee Kilpailu)

Lähde: http://www.kokkolankeilahalli.fi/