Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Cowboys päätti Kajaanin turnauksen voitokkaasti kellistämällä Joensuun Jokipojat maalein 5-3. Ottelu oli alusta loppuun Cowboysin hallintaa, mutta maalinteko oli tällä kertaa vaikeaa. Jokipoikien veskarille 56 torjuntaa kun taas Kalle Jukkola sai olla varsin rauhassa 14 torjunnalla. Jokipojat onnistui iskemään tehokkaasti harvoista paikoistaan ja sai pidettyä loppunumerot siedettävinä. Cowboys maaleista vastasivat Perttu Harjula, Anton Aarrevaara, Jere Vähäsalo, Arttu Kiiskilä ja Aatu Hakala.

Kajaanin turnaus oli tiukka rutistus Cowboysin C-joukkueelle. Neljä täyttä peliä kahteen päivään on fyysisesti kova suoritus. Tuloksena kaksi voittoa ja yksi tasapeli samaan Mestiskarsintaan tulevista joukkueista sekä niukka tappio SM-karsintaan matkaavalle RoKille. Tuloksellisesti siis mainio viikonloppu. Joukkueella on perusasiat kunnossa eli mainioita pelimiehiä, taitava valmennustiimi, touhukkaat vanhemmat ja extrana Pohjois-Suomen äänekkäin rytmiryhmä eli Cowboysin äänekkäät äiteet! Tästä on hyvä jatkaa, matka kohti Mestistä on alkanut.

Ilkka PeltolaLähde: http://www.nivalacowboys.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560