Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Kokkolan ikäluokkien Mestarit 2018
3.4.2018 15:06

Alkukevään aikana pelattiin eri ikäluokkien mestaruuksista Kokkolassa

Helmikuussa pelattiin Veteraanien (yli 60v.) liitonmestaruudet. Miehissä voiton vei Kulkureiden Juhani Kujala, toiseksi sijoittui Cosmoksen Lauri Heikkinen ja kolmanneksi BCK:n Martti Jyrkkä.
Veteraaninaisissa mestaruuden vei Kismetin Marja-Leena Läspä, toiseksi keilasi Anja-Riitta Leinonen ja kolmanneksi Kerttu Huhta.

Maaliskuun lopulla pelattiin Senioreiden (yli 50v.) mestaruuksista. Miehissä voiton vei ylivoimaisesti Jukka Hooli, tuloksella 1351. Toiseksi keilasi FHB:n Folke Sandbacka ja kolmanneksi Heikki Hautaniemi.
Seniorinaisissa mestaruuden vei kuten veteraani sarjassa Marja-Leena Läspä, toiseksi Seija Savola ja kolmanneksi Anja-Riitta Leinonen.

Junioreiden ja nuorten sarjassa Simon Tissarinen vei mestaruuden. Finaalissa nuori tulevaisuuden lupaus voitti pikkuveljensä Johan Tissarisen. Kolmanneksi nuorten sarjassa sijoittui GBK:n Joakim Sundberg.

Junioreiden mestari 2018 Simon Tissarinen CPS

Veteraanien mestari 2018 Juhani Kujala KulkuritLähde: http://www.kokkolankeilahalli.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560