Taito- ja kykykoulu Talvi 2018 - Päivitys
22.11.2017 15:34

Taito- ja kykykoulut aloittavat tammikuussa

Moi!

Olen Ralf, FC Ylivieskan uusi valmennuspäällikkö. Toivon että teidän syksytauko oli hyvä. Nyt olemme tuore ja voimme valmistautua uuteen kauteen. Anteeksi, että minun Suomea ei ole täydellinen, mutta olen varma että ymmärrätte minun tekstin.

Minä tarjoan teidän pelaajille taito- ja kykykoulut talvella. Ne tapahtuvat tammikuusta huhtikuuhun. Joulu-kuussa kaikki ryhmillä on yksi helppo tutustua toisiimme harjoitus. Vko. 10/2018 on lomaviikko.

Aihe kaikille ryhmille on: perustekniikat ja perustaktiikat hienosäätö. Koska nämä tekniikat ja taktiikat ovat sama pojille ja tytöille, ikäryhmät voivat olla ihan samanlainen. Emme pelata kovia peliä harjoituksissa, siis sillä ei ole väliä jos pelaaja on isompi tai pienempi.

Pojissa nuorimmat osallistujat ovat 09 syntyneet (F-juniorit) ja tytöissä 08 syntynyt (E-juniorit). Jos sinulla on 10-pojat tai F-tytöt joka haluaisivat ilmoittaa, voimme yrittää sen ja katsoa jos se toimii (taitokoulu 3).

TAITOKOULU 1: P05 + P06 (D-juniorit)

>>> 1 vuoro/vko: Tiistaina klo. 16:30-17:45 Liikuntakeskuksen sali

TAITOKOULU 2: P07 + P08 (E-pojat)

>>> 1 vuoro/vko: Torstaina klo. 17:45-19:00 Katajan koulu

TAITOKOULU 3: T07/08 + P09 + P10 (E-tytöt ja F-pojat)

>>> 1 vuoro/vko: Keskiviikona klo. 16:30-17:45 Sählypuoli

KYKYKOULU 1: P04 pojat + T03/04 (C-juniorit)

>>> 1 vuoro/vko: Torstaina klo. 16:00-17:15 Sählypuoli

KYKYKOULU 2: B-juniorit

>>> 1 vuoro/vko: Maanantaina klo. 17:00-17:15 Liikuntakeskuksen sali

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Ilmoittautuneiden määrä ja ikäjakauma voi vaikuttaa järjestelyihin.

Osallistuvilta pelaajilta edellytetään:

-käy aktiivisesti omissa harjoituksissa (taito- ja kykykoulu on vain bonusharjoitus)
-osaa toimia aktiivisesti osana ryhmää
-pystyy taidoltaan vaativiinkin harjoituksiin
-olla hallissa ajoissa oman pallon, juomapullon ja harjoituksenasuun kanssa
-käyttäytyy hyvin ja osaa vaatia itseltään sekä kavereiltaan hyvää ja laadukasta tekemistä harjoituksissa
-hyvä yhteistyö ja ystävällinen apua joukkuekavereille

Taitokoulussa voi olla pelaajia, jotka jonkin osa-alueen puolesta eivät ole vielä ihan joukkueensa terävintä kärkeä. Kykykouluissa mieluiten oman joukkueensa "talentteja".

Tämä talvikausi koulujen asti maksaa 40e/pelaaja. Ilmoitusaika on loppu. Ryhmät ovat valmis.

Futisterveisiä, Ralf

Lähde: http://www.fcypa.com/