Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Edustusjoukkueella uusi alku
28.4.2017 13:45

Alkava sarjakausi tarjoaa myös kaksi paikallisderbyä

Uuden seuran myötä myös aikuisjoukkueet ovat joutuneet aloittamaan toimintansa aivan alusta. Alkavalla sarjakaudella Keski-Pohjanmaan piirin miesten Seiskassa nähdään kaksi FC Ylivieskan joukkuetta edustus ja II-joukkue. Luvassa on näin ollen myös kaksi paikallisderbyä, joita ei miesten puolella ole aiemmin nähtykään.

Edustusjoukkueen toiminta haki alkuvuoden muotoaan, sittemmin pelaajia on saatu harjoitusrinkiin ja sarja-avauksen kynnyksellä hommia tehdään kovaa vauhtia. Joukkueen runko on kasassa ja muutamia palasia palapeliin vielä odotellaan. Laadukkaan ja pitkäjänteisen ylivieskalaisen juniorityön ansiosta joukkue onnistuttiin rakentamaan loppujen lopuksi varsin vaivattomasti. Runkona on kokeneempi kaarti seuran B-junioreiden toimiessa täydentävänä ryhmänä. Tämä mahdollistaa samalla nuorten pelaajien sisäänajon tulevia kausia silmällä pitäen. II-joukkue puolestaan lähteen sarjaan pitkälti viime kautisen Viitosessa pelanneen III-joukkueen pelaajapakalla.

Tänä vuonna edustusjoukkueen riveissä kentälle kirmaa siis todellisia oman kylän poikia. Vaikka sarjataso on Seiska, tehdään joukkueen ympärillä mahdollisimman laadukasta työtä - onhan edustusjoukkue tärkeä osa seuran toimintaa ja junnujen pelaajapolkua. Samoin ottelutapahtumasta rakennetaan edelleen laadukas kioskipalveluineen ja kuulutuksineen. Ottelut pelataan tuttuun tapaan Safarilla heti, kun kentän kunto tämän mahdollistaa. Sitä ennen pelit pelataan raviradalla.

FC Ylivieskan joukkueet pitävät vahvasti kiinni aiemmilta vuosilta tutusta pallollisesta pelitavastaan. Tämä on osa seuran yhtenäistä pelifilosofiaa, mitä toteutetaan jo nuorimmista junioreista alkaen. Varmaa on siis, että kesän aikana maaliverkot pöllyävät vastustajan päässä. Joukkueet, pelaajat ja seura tarvitsevat kuitenkin ylivieskalaisten tukea näytetään kaikille, että jalkapallolla on iso merkitys kaupungissa, olipa sarjataso mikä hyvänsä.

FC Ylivieska toivottaa katsojat tervetulleiksi Seiskan otteluihin!

Edustusjoukkueen tämänhetkinen kokoonpano

Maalivahti
28 Ansamaa Juha
Puolustus
3 Hautakoski Sami (joukkueenjohtaja & valmentaja)
5 Lukkarinen Mikko
6 Tyni Ossi
8 Heinonen Jesse
13 Poutiainen Tomi
16 Kallio Juho
Keskikenttä
4 Mäkikauppila Tuomas
7 Nivala Mikael
11 Hemmilä Mika (valmentaja)
15 Rönkä Atte
21 Palo Topi
Hyökkäys
9 Partala Riku
12 Pejic Dragan
14 Hedetniemi AleksiLähde: http://www.fcypa.com/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560