Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
FDS-leirin yhteenvetoa
15.6.2017 10:05

Pelaajien korkea taitotaso sai kiitosta FDS-valmentajilta

Jo perinteeksi muodostunut FDS-leiri järjestettiin Ylivieskassa neljättä kertaa. Tänä vuonna leirillä ahersi vajaa 50 pelaajaa neljän FDS-valmentajan ohjauksessa. Leiripaikkana toimi toista kertaa peräkkäin Ravikeskus Keskinen tarjoten puitteet sekä harjoittelulle että leiriruokailulle.

Jos viime kesänä nähtiin kesäsään nurjat puolet, saatiin tänä vuonna nauttia pääosin auringonpaisteesta ja sopivasta lämmöstä. Kentät olivat hankalan kevään jäljiltä vielä keltaiset mutta se ei menoa häirinnyt. Pelaajat jaettiin käytännössä kahteen ryhmään: isompien ryhmässä treenasivat 2002-2005 syntyneet pelaajat, nuorempien ryhmässä 2006-2008 syntyneet. Lisäksi kahtena päivänä vedettiin eritystreenejä maalivahtiharjoittelua halunneille.

Ensimmäisenä leiripäivänä keskityttiin yksilötaitoihin ja ryhmäytymiseen. Toisena ja kolmantena leiripäivänä painotettiin maaliteon, laukaukset, luovuuden ja hyökkäyspelin kehittämistä. Neljäntenä päivänä pelattiin monen odottama leirin päätösturnaus, jossa tänä vuonna paremmuuden ratkaisivat Suomi, Islanti, Ruotsi ja Nigeria. Yhteispisteisiin laskettiin paitsi loppupelit myös aiemmin päivällä vedetyt 1 v 1 ja 3 v 3 -kisat. Kaikissa joukkueissa oli mukana pelaajia sekä vanhempien että nuorempien ryhmästä. Voittajaksi päätöspäivän kisoista selviytyi Suomi, toiseksi tuli Nigeria, kolmanneksi Islanti ja neljänneksi Ruotsi.

Leirin lopuksi kaikki mukana olleet pelaajat saivat osallistumismitalit. Lisäksi FDS-valmentajista vetovastuussa ollut Howard Wilmott piti läksiäispuheen, jossa hän korosti leiriläisten korkeaa taitotasoa sekä mahtavaa tekemisen intoa. FDS-valmennus piti leiriä jälleen kerran erittäin onnistuneena ja kertoi palaavansa mielellään Ylivieskaan jälleen ensi kesänä.

Kuten FDS-leireiltä yleensä, valittiin Ylivieskankin leiriltä pelaajia jatkoon. Alla lista jatkoon valituista, joilla on mahdollisuus päästä jo tänä kesänä mukaan FDS:n englantilais-suomalaisiin joukkueisiin Suomessa pelattaviin turnauksiin. Lisäksi FDS järjestää keväisin ja syksyisin leirit, joihin mukaan valitut pelaajat kutsutaan.

Pelaajan nimiSeuraIkäluokka
Ojala JuliusFC Ylivieska2008
Koskela AntonSievin Sisu2007
Kopi CasperFC Ylivieska2004
Sarpola AnttiVJS2004
Similä EemeliFC Ylivieska2003


FC Ylivieska onnittelee kaikkia jatkoon valittuja pelaajia ja kiittää kaikkia leirille osallistuneita hienosta tapahtumasta! Jokainen pelaaja sai varmasti rutkasti lisää asioita oman sekä joukkueensa pelin kehittämiseen. Alla vielä muutamia kuvia neljän leiripäivän ajalta.

Lähde: http://www.fcypa.com/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560