Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Seura juhli kauden päättäjäisiä
12.10.2017 15:44

Yhteisöllisyyttä, fiilistelyä, palkitsemisia ja ennen kaikkea iloisia ilmeitä - niistä on hyvät päättäjäiset tehty

FC Ylivieskan ensimmäinen kausi vedettiin yhteen Ravikeskus Keskisen katsomorakennuksessä järjestetyissä päättäjäisissä. Lähtökohdat kauteen eivät olleet helpoimmat, sillä uuden seuran käynnistämisen lisäksi poikkeukselliset keli- ja kenttäolosuhteet aiheuttivat haasteita. Tästä huolimatta joukkueet harjoittelivat ja pelasivat kauden läpi hienoin tuloksin. Myös seuran kevät- ja syysturnaukset onnistuivat loistavasti sekä urheilullisesti että taloudellisesti. Ja mikä parasta - alkusyksy toi vihdoin myös valoa tulevaisuuteen kaupunginvaltuuston tehdessä myönteisen päätöksen tekonurmesta.

Päättäjäiset avattiin uunituoreen seuravideon esittelyllä. Videon on työstänyt Veli Lesell. Videon voi katsoa tästä linkistä. Seuraavaksi vuorossa oli seuran puheenjohtajan Raisa Nivalan avauspuhe. Sitten päästiin itse asiaan eli jokainen junnujoukkue asteli vuorollaan esittelyyn lavalla. Tänä vuonna jokainen joukkue oli saanut valita haluamansa biisin soimaan lavalla astellessaan. Nuoremmat junnut E11-ikäluokasta alaspäin saivat myös kausimitalit.

Sitten siirryttiin ehkäpä odotetuimpaan vaiheeseen. Tänä vuonna jokaisesta joukkueesta palkittiin kauden pelaaja, kehittynein pelaaja ja taistelija. Sen jälkeen muistettiin piirinmestaruuden voittaneita D-tyttöjä sekä TU:n yhteisjoukkueessa Palloliiton II-tason mestaruuden voittaneita 03-poikia. Lopuksi jaettiin erikoispalkinnot eli palkittiin vuoden junioripelaaja, vuoden valmentaja, vuoden joukkueenjohtaja, vuoden yhteistyökumppani, vuoden futisperhe ja vuoden jalkapalloteko.

Lista palkituista: Kauden päättäjäisissä 2017 palkitut.pdf

FC Ylivieska kiittää kaikkia pelaajia, toimihenkilöitä, vanhempia ja muita taustavoimia kuluneesta upeasta kaudesta! Iso osa joukkueista taukoilee nyt hetken enne talvikauden harjoitusten käynnistymistä. Seuran strategiaryhmä puolestaan hikoilee loka-marraskuun strategian työstämisen parissa.


Lähde: http://www.fcypa.com/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560