Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

22-23.4 Malmin jäähallilla Hermeksen A-tytöt saavutti hienosti sijan 8, mukana oli yhteensä 13 joukkuetta. Oli SM-tason joukkueita että MM-pelaajia vastassa.

Ensimmäinen ottelu ja meidän pelaajia selvästi jännityksessä pitänyt joukkue oli Kuortane Team. Ottelu päättyi VAIN meidän 0-2 tappioon !!! Desibelit olivat korkella kopissa ottelun jälkeen, positiivisessa mielessä.

Päivän toinen vastustaja oli KJT heidän viedessä ottelun nimiinsä 0-1.

Iltaottelu pelattiin Jää-Tiikereiden kanssa tasan 0-0.

Alkusarjan C-lohkossa sijoituimme sijalle 3.

Turnauksen esimmäinen päivä loppui meidän puolelta maalittomiin otteluihin mutta se ei joukkuetta lannistanut - päinvastoin. Nousujohteisesti iltaa kohden.

Välisarjan lohko-F ja sijat 7-9 odotti meitä sunnuntaina.

Aamupäivän ensimmäisessä ottelussa TPS kaatui lukemin 2-1. Maalihanat avattu !

Viimeisessä ottelussa vastaan luisteli kotijoukkue RW. He veivät ottelun 2-1 nimiinsä. Ottelu oli todella tiukkaa vääntöä ja olisi hyvin voinut päättyä toisinpäin lukemiin.

Joukkuetta koutsasivat Naisten joukkueen " senioripelaajat " Elisa & Krista, mv-valmentaja Bo kanssa. He toimivat kaikin puolin kannustavasti, ohjeita antaen, välittömästi pelitilanteisiin reagoiden, muutoksia tehden, etc.

Huoltaja Tomi piti pelaajien luistimet että varusteet kondiksessa. Kannustajien toimiessa roudareina, kaffin keittäjinä, kuvaajina ja myös kannustajina. Krissen ollessa turvallisena kuskina Suomen moninaisessa säässä.

Turnauksen Hermes A-Ladyt: Alisa, Anna, Anniina, Annika, Henna, Ida, Kia, Laura, Lotta, Malviina, Milla, Sara, Susanna, Susanna, Vaula.

Näin saatiin taas uusi kokemus jääkiekon saralla. Huomaten, että olemme ihan hyvällä tiellä tyttö- ja naisjääkiekossa Hermeksessä.

Entisiä Hermeksen tyttö- ja naiskiekkoilijoita näkyi kentällä muutenkin. Kuortane Team, Kärpät, HPK ja Kiekko-Karhut sisälsivät heitä. Hienoa nähdä, että meiltäkin eteenpäin lähteneitä on.

PS. Finaalissa Kuortane Team - Kärpät 2-0.


Lähde: http://www.juniorihermes.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560