Warrior goaliecamp

Warrior Goalie Camp 2017

VAASASSA 26-28.7.2017

IKÄLUOKAT 05-syntyneet ja vanhemmat maalivahdit
Leirillä muodostetaan pienryhmiä jääharjoituksiin ikäluokittain ja tasoja vastaaviksi

LISÄTIEDOT
Leirin hinta on 99 euroa/3 päivää sisältäen päiväkohtaisesti:

• Kaksi jääharjoitusta
  • Lounas ja välipalat, illallinen omakustanteinen (hotellissa ravintola)
  • Iltaohjelmaa (ke 26. ja to 27.)

LISÄKSI

• Majoitukset omakustanteisia:
    • Majoituksia voit tiedustella Original Sokos Hotel Royal Vaasa 020 1234619
      Mainitse varatessasi leiritunnus BSPORTCAMP, saat majoituksen edullisemmin sopimushinnoin
    • Avustamme hotellimajoittujia tarvittaessa käytännön asioissa, ota yhteys Kotolaan (yhteystiedot alla)
  • Warrior-varusteiden esittely ja erikoistarjoukset leiriläisille
  • Päiväohjelmat noin klo 8-18, hotelliyöpyjillä klo 21 hotellissa ja 22 hiljaisuus

HARJOITTELU

• Leirin valmennustoiminta on tavoitteellista. Keskitymme tekemiseemme, harjoittelemme tosissamme, kuitenkin pilke silmäkulmassa!
  • Taitoharjoittelu sekä jäällä, että sen ulkopuolella ja oman urheilu-uran omistajuus ovat leirillämme pääteemoina

Myös Vaasan Sportin Maalivahtiakatemian yhteistyöseurojen valmentajat ovat tervetulleita leirille mukaan valmentamaan. Yhteys Kotolaan.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 23.7.2017!

• Ilmoittautuminen leirille on sitova!
  • Sairaustapauksissa palautamme leirimaksun lääkärintodistusta vastaan

Vahvistetut aikataulut ilmoittautuneille leiriä edeltävällä viikolla.

Lisätietoa:

Tapio Kotola

tapio.kotola@juniorsport.fi

/ 044 281 4727

Ilmoittautuminen osoitteessa WWW.TURNAUS.INFO

(Ilmoittautuminen avautuu 3-4.7 välisenä aikana)

Lähde: http://www.juniorihermes.fi/