SM karsinnat elokuussa C2-pojat
19.6.2018 22:53

Hollolassa 25.-26.8

SM karsintasarjojen lohkoja on 10 kpl, joista voittajat menee suoraa jatkoon SM sarjaan. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet jatkavat toiseen vaiheeseen syyskuun alussa pelattaviin peleihin, joista 6 joukkuetta vielä pääseen SM sarjaan.
SM sarjassa pelaa 16 joukkuetta kahdessa lohkossa.

Nibacos pääsi ensimmäiseen arvontakoriin arvonnassa ja täten ennakkoon kovimmat joukkueet eivät tulleet vastaa karsintavaiheessa.
Muut lohkon joukkueet ovat LaSB, Tikkurilan Tiikerit ja FoSu Forssasta.

Salpahalli Hollolla pelipaikka D-lohko
25.8. 14.00, FoSu-LaSB ed.
25.8. 15.15, Tiikerit-Nibacos
25.8. 17.30, LaSB ed.-Tiikerit
25.8. 18.45, Nibacos-FoSu
26.8. 11.00, Nibacos-LaSB ed.
26.8. 12.15, FoSu-Tiikerit

Liiton sivuilta otteluohjelmat