Hermes B pelasi tänään sunnuntaina viikonlopun toisen vieraspelin Kajaanin Hokkia vastaan. Eilinen voittolaukaustappio IPK/Kalpaa vastaan oli unohdettu, yö nukuttu Iisalmessa ja aamupäivän aikana aamulenkin ja hyvän aamupalan jälkeen ajeltu Kajaaniin. Sarjan joukkueet ovat pelanneet otteluja ristiin, lukuunottamatta Jyp B:tä. Odotettavissa oli siis tasainen vääntö.

Eka erä: Tasaista vauhdikasta peliä. Kotijoukkue onnistuu maalinteossa, Hermes ei. Kummallekin joukkueelle pari pelitilannejäähyä, mutta kumpikaan ei onnistu hyödyntämään ylivoimaa. Kotona seurattiin tiukasti tulospalvelua. Tasoitusmaalia saatiin odottaa turhaan. Maalissa Bränn torjuu 10 laukausta, vastustajan mokke Vuorenmaa 6. Pelattiinko hieman enemmän Hermeksen päädyssä?

Toinen erä: Heti alkuun vastustajalle jäähy. Eilen Hermes onnistui ylivoimissa, tänään ei. Yritystä kuitenkin ja tulossa kenties parempi erä. Ajassa 38.02 Peltoniemi viimein onnistuu tasoittamaan pelin. Heikkilä ja Ojala tarjoilevat tilanteen. Mutta jälleen kostautuu maalin jälkeinen vaihto. Ainoastaan 17 sekuntia, niin kotijoukkue siirsi kiekon maaliin. Maali syö miestä, ainakin Ruotsalaista. Tosin hän pysyy viilipyttynä niinkuin normaalisti. Purujälki huulessa tosin kertoo jotakin sisäisestä harmituksesta. Muita tilastomerkintöjä ei näy. Pelattiin päästä päähän. Moket torjuivat lähes saman verran, Bränn 15, Vuorenmaa 13.

Kolmas erä: Kokkolan jäähallissa seurattiin A-junnujen peliä ja samanaikaisesti kännykkä kuumana kädessä. Milloin Hermeksen kiri alkaa? Ainut erän tilastomerkintä tulee Hermekselle. Ehrström saa maalimerkinnän ajassa 52.54. Syöttäjät Melliin ja Karjalainen. Tasatilanteessa 2-2 pelataan jatkoerä.

Jatkoerä kolme vastaan kolme . Ajassa 62.14 Kuoppala saa kunnian ratkaista pelin Hermekselle. Hermekselle siis jatkoaikavoitto 2-3. Ratkaisumaalin syöttäjät Ahlskog ja Peltoniemi.

Onnittelu joukkueelle ja mukavaa ja turvallista kotimatkaa Hermes B.

Teksti JiiKoo, arkistokuvat Jari Ehrström

Lähde: http://www.juniorihermes.fi/