Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Hermes B pelasi tänään sunnuntaina viikonlopun toisen vieraspelin Kajaanin Hokkia vastaan. Eilinen voittolaukaustappio IPK/Kalpaa vastaan oli unohdettu, yö nukuttu Iisalmessa ja aamupäivän aikana aamulenkin ja hyvän aamupalan jälkeen ajeltu Kajaaniin. Sarjan joukkueet ovat pelanneet otteluja ristiin, lukuunottamatta Jyp B:tä. Odotettavissa oli siis tasainen vääntö.

Eka erä: Tasaista vauhdikasta peliä. Kotijoukkue onnistuu maalinteossa, Hermes ei. Kummallekin joukkueelle pari pelitilannejäähyä, mutta kumpikaan ei onnistu hyödyntämään ylivoimaa. Kotona seurattiin tiukasti tulospalvelua. Tasoitusmaalia saatiin odottaa turhaan. Maalissa Bränn torjuu 10 laukausta, vastustajan mokke Vuorenmaa 6. Pelattiinko hieman enemmän Hermeksen päädyssä?

Toinen erä: Heti alkuun vastustajalle jäähy. Eilen Hermes onnistui ylivoimissa, tänään ei. Yritystä kuitenkin ja tulossa kenties parempi erä. Ajassa 38.02 Peltoniemi viimein onnistuu tasoittamaan pelin. Heikkilä ja Ojala tarjoilevat tilanteen. Mutta jälleen kostautuu maalin jälkeinen vaihto. Ainoastaan 17 sekuntia, niin kotijoukkue siirsi kiekon maaliin. Maali syö miestä, ainakin Ruotsalaista. Tosin hän pysyy viilipyttynä niinkuin normaalisti. Purujälki huulessa tosin kertoo jotakin sisäisestä harmituksesta. Muita tilastomerkintöjä ei näy. Pelattiin päästä päähän. Moket torjuivat lähes saman verran, Bränn 15, Vuorenmaa 13.

Kolmas erä: Kokkolan jäähallissa seurattiin A-junnujen peliä ja samanaikaisesti kännykkä kuumana kädessä. Milloin Hermeksen kiri alkaa? Ainut erän tilastomerkintä tulee Hermekselle. Ehrström saa maalimerkinnän ajassa 52.54. Syöttäjät Melliin ja Karjalainen. Tasatilanteessa 2-2 pelataan jatkoerä.

Jatkoerä kolme vastaan kolme . Ajassa 62.14 Kuoppala saa kunnian ratkaista pelin Hermekselle. Hermekselle siis jatkoaikavoitto 2-3. Ratkaisumaalin syöttäjät Ahlskog ja Peltoniemi.

Onnittelu joukkueelle ja mukavaa ja turvallista kotimatkaa Hermes B.

Teksti JiiKoo, arkistokuvat Jari Ehrström


Lähde: http://www.juniorihermes.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560