F1-pojilla kotiturnauksen vuoro 25.11.
20.11.2017 21:25

F1-pojat pelaavat kotiturnauksensa Hollihaassa

F1-poikien aluesarjan toinen turnaus pelataan lauantaina 25.11. Hollihaassa, Pikiruukintie 4. Turnauksessa pelaavat samat joukkueet kuin kauden avausturnauksessa Pietarsaaressa. Tällä kertaa Nibacoksen Keltainen joukkue kohtaa Jeppis FBC Redin ja SB Vaasa Ketut. Sinisellä on vastassa puolestaan Jeppis FBC Black ja Blue Fox sekä valkoisella Jeppis FBC Black SB Vaasa Sudet.

Turnauksen tarkemman otteluohjelman löydät alta:

Koko turnauksen ajan hallilla teitä palvelee kioski, jossa myydään makeaa ja suolaista syötävää. Nälkäisenä ei muutenkaan tarvitse olla, sillä päivän aikana on tarjolla myös jauhelihakeittoa 5:n hintaan!

Tervetuloa!

Nibacoksen joukkuejako löytyy alta:

Mikäli poika ei pääsekään turnaukseen mukaan, ilmoita siitä mahdollisimman nopeasti Jukalle (040 744 6968). Pelaajien tulee olla pelivarustus päällä 30 minuuttia ennen ensimmäisen pelin alkua.

Sinisen joukkueen vanhemmat auttavat kaukalon yms. kokoamisessa tunti ennen ensimmästä peliä ja valkoisen joukkueen vanhemmat auttavat kaukalon purkamisessa yms. pelien päätyttyä.

Lähde: http://www.nibacosjuniorit.fi/