Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
F1-pojilla kotiturnauksen vuoro 25.11.
20.11.2017 21:25

F1-pojat pelaavat kotiturnauksensa Hollihaassa

F1-poikien aluesarjan toinen turnaus pelataan lauantaina 25.11. Hollihaassa, Pikiruukintie 4. Turnauksessa pelaavat samat joukkueet kuin kauden avausturnauksessa Pietarsaaressa. Tällä kertaa Nibacoksen Keltainen joukkue kohtaa Jeppis FBC Redin ja SB Vaasa Ketut. Sinisellä on vastassa puolestaan Jeppis FBC Black ja Blue Fox sekä valkoisella Jeppis FBC Black SB Vaasa Sudet.

Turnauksen tarkemman otteluohjelman löydät alta:


Koko turnauksen ajan hallilla teitä palvelee kioski, jossa myydään makeaa ja suolaista syötävää. Nälkäisenä ei muutenkaan tarvitse olla, sillä päivän aikana on tarjolla myös jauhelihakeittoa 5:n hintaan!

Tervetuloa!

Nibacoksen joukkuejako löytyy alta:


Mikäli poika ei pääsekään turnaukseen mukaan, ilmoita siitä mahdollisimman nopeasti Jukalle (040 744 6968). Pelaajien tulee olla pelivarustus päällä 30 minuuttia ennen ensimmäisen pelin alkua.

Sinisen joukkueen vanhemmat auttavat kaukalon yms. kokoamisessa tunti ennen ensimmästä peliä ja valkoisen joukkueen vanhemmat auttavat kaukalon purkamisessa yms. pelien päätyttyä.Lähde: http://www.nibacosjuniorit.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560