Edustus solminut sopimuksia - harjoituspelit käyntiin tulevalla viikolla
4.8.2017 13:41

Paluumuuttaja miesten edustuksen riveihin

Miesten edustusjoukkue palasi tällä viikolla omatoimijaksolta joukkueharjoitusten merkeissä. Alkukesän ja heinäkuun aikana joukkue täydensi rivejään, kun Jaakko Huopana, Onni Puutio, sekä Eemil Sorola pistivät puumerkkinsä sopimuspaperiin.

Huopana on ollut vuosien varrella tuttu näky sinipaidassa ja Jaakko tuo vuoden alasarja visiitin jälkeen vauhtia, asennetta, sekä johtajuutta niin kentän, kuin pukukopinkin puolelle. Fyysisen pelin erikoismies omistaa myös raskaan vedon, joten tulevalla kaudella Jaskalta voidaan odottaa useampikin ylänahkaan napsuva kihaus.

98-syntyneet hyökkääjät Puutio ja Sorola edustavat joukkueessa nuorempaa kaartia. Sorola on kulkenut läpi Nibacosin juniorimyllyn ja Puutio liittyi seuraan pari vuotta sitten b-juniori ikäisenä. Molemmat pelasivat edellisen kauden kolmosta JymyNibacosissa, sekä treenasivat miesten edustuksen kanssa ja tulevalla kaudella herrat taistelevat siis edustuksen kokoonpanon paikoista. Tällä hetkellä Puutio ja Sorola suorittavat varusmiespalvelusta Kajaanissa, joten pojat pystyvät osallistua joukkueen toimintaan täysipainoisemmin myöhemmin.

Harjoituspelit käyntiin ensi viikolla

Sinisten harjoituspelirupeama aloitetaan tiistaina 8.8., kun Jeppis FBC tekee visiitin Kampushallille. Joukkue kohdataan toistamiseen perjantaina 11.8., kun vuorostaan edustus matkaa Pietarsaareen. Ottelu pelataan uudessa Rettig Sport Centerissä. Ennen sitä, joukkue kohtaa SM-karsintoihin valmistautuvat Nibacos B-juniorit torstaina 10.8. Kampushallilla.

Harjoitusotteluohjelma

AIKAVASTUSTAJA
PAIKKA
Ti 8.8. 20:00
Jeppis FBC
To 10.8 20:00Nibacos B
Pe 11.8 20:00
Jeppis FBC
Rettig Sport Center, Pietarsaari
Pe 18.8 *TUToholammin Urheilutalo
To 24.8 20:00
TUKampushalli
La 2.9 *
Blue Fox
Kampushalli

*TU:n kotiottelun ja Blue Fox -ottelun aloitusaika selviää myöhemmin.

Lähde: http://www.nibacosjuniorit.fi/