Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Edustus solminut sopimuksia - harjoituspelit käyntiin tulevalla viikolla
4.8.2017 13:41

Paluumuuttaja miesten edustuksen riveihin


Miesten edustusjoukkue palasi tällä viikolla omatoimijaksolta joukkueharjoitusten merkeissä. Alkukesän ja heinäkuun aikana joukkue täydensi rivejään, kun Jaakko Huopana, Onni Puutio, sekä Eemil Sorola pistivät puumerkkinsä sopimuspaperiin.

Huopana on ollut vuosien varrella tuttu näky sinipaidassa ja Jaakko tuo vuoden alasarja visiitin jälkeen vauhtia, asennetta, sekä johtajuutta niin kentän, kuin pukukopinkin puolelle. Fyysisen pelin erikoismies omistaa myös raskaan vedon, joten tulevalla kaudella Jaskalta voidaan odottaa useampikin ylänahkaan napsuva kihaus.

98-syntyneet hyökkääjät Puutio ja Sorola edustavat joukkueessa nuorempaa kaartia. Sorola on kulkenut läpi Nibacosin juniorimyllyn ja Puutio liittyi seuraan pari vuotta sitten b-juniori ikäisenä. Molemmat pelasivat edellisen kauden kolmosta JymyNibacosissa, sekä treenasivat miesten edustuksen kanssa ja tulevalla kaudella herrat taistelevat siis edustuksen kokoonpanon paikoista. Tällä hetkellä Puutio ja Sorola suorittavat varusmiespalvelusta Kajaanissa, joten pojat pystyvät osallistua joukkueen toimintaan täysipainoisemmin myöhemmin.


Harjoituspelit käyntiin ensi viikolla

Sinisten harjoituspelirupeama aloitetaan tiistaina 8.8., kun Jeppis FBC tekee visiitin Kampushallille. Joukkue kohdataan toistamiseen perjantaina 11.8., kun vuorostaan edustus matkaa Pietarsaareen. Ottelu pelataan uudessa Rettig Sport Centerissä. Ennen sitä, joukkue kohtaa SM-karsintoihin valmistautuvat Nibacos B-juniorit torstaina 10.8. Kampushallilla.

Harjoitusotteluohjelma

AIKAVASTUSTAJA
PAIKKA
Ti 8.8. 20:00
Jeppis FBC
Kampushalli
To 10.8 20:00Nibacos B
Kampushalli
Pe 11.8 20:00
Jeppis FBC
Rettig Sport Center, Pietarsaari
Pe 18.8 *TUToholammin Urheilutalo
To 24.8 20:00
TUKampushalli
La 2.9 *
Blue Fox
Kampushalli

*TU:n kotiottelun ja Blue Fox -ottelun aloitusaika selviää myöhemmin.Lähde: http://www.nibacosjuniorit.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560