Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio
Lari Posio ja Jaani Nissilä jatkavat miesten mukana
20.4.2018 20:36

Edustuksen runko jatkaa kasvamistaan

Jälleen on saatu miehiä mukaan miesten edustusjoukkueen miehistöön, kun Lari Posio (s.1993) ja Jaani Nissilä (s.1998) allekirjoittivat vuoden mittaiset jatkosopimukset tulevalle kaudelle. Molemmat tulevat vahvistamaan joukkueen hyökkäyspään osastoa.

Posio on saanut ensikosketukset lajiin Kannuksen Urasta, jonka jälkeen matka vei muutamaksi kaudeksi Himangan Palloon. Kaudeksi 2012-2013 edessä oli siirtyminen Nibacosiin ja tuleva kausi onkin seitsemäs sinisessä paidassa.Innolla odotan uutta kautta. Täällä on aina ollut hyvä tekemisen meininki, joten täällä on myös mukava pelata. Lisäksi olosuhteet ja tausta ovat hyvin hoidettu, joten on ollut helppo keskittyä olennaiseen.

Oma vaikutuksensa jatkosopimukseen oli varmasti myös uudella päävalmentajalla. Toni on varmasti paras mahdollinen valinta tuohon ruutuun. Ollut pitkään mukana seurassa ja kokemusta löytyy paljon. Lisäksi hän tulee jatkamaan samankaltaisella pelillisellä linjalla, mihin joukkuetta ollaan viety muutaman kauden ajan.

Ensi kauden tavoitteiden kanssa mennään myös samoilla linjoilla muiden kanssa. Lähdetään parantamaan edellisestä kaudesta ja hakemaan divarinousua. Oma tavoite on pelata mahdollisimman ehjä kausi ja auttaa joukkuetta parhaani mukaan. Kevään ja kesän aikana aletaan luomaan tätä varten vahvat pohjat alle.

Juniorivuosista alkaen Lari on operoinut pakistossa, mutta tulevalle kaudelle herrasta ollaan muokkaamassa hyökkäyspään miestä, joka tosin ei Larille aivan outo paikka ole. Kysyttäessä, kumpi maistuu tällä hetkellä paremmalta, vastaus tulee nopeasti. Kyllä hyökkääjän pelipaikka kuulostaa tällä hetkellä mieluisammalta. Pakkina on tullut pelattua aika kauan, joten vaihdosta tulee paljon lisäintoa ja virtaa pelaamiseen.

Nissilä on jälleen yksi koko uransa Nibacosia edustaneista pelaajista, jotka ovat nuoresta iästään huolimatta ottaneet paikkansa joukkueessa. Debyytti miesten peleihin tuli Heikkilän Jorin tapaan kaudella 2015-2016, jolloin runkosarjassa tuli 15 pistettä 17 otteluun ja pudotuspelien, sekä divarikarsintojen seitsemään otteluun yhtä monta pistettä. Kaudella 2016-2017 Jaani kerkesi pelata 14 runkosarjaottelua ja iskeä 10 tehopistettä, mutta loppukaudesta murtunut jalkapöytä lopetti pelit siihen ja käytännössä pilasi myös menneen kauden, kun jalka piti operoida talven aikana.

Nyt ongelmat alkavat pikkuhiljaa olla takana päin, joten myös jatkaminen joukkueessa oli tätä myötä ykkösprioriteetti pelaamista mietittäessä. Mukava jatkaa joukkueessa. Nibacosissa pelaaminen oli varmasti paras vaihtoehto tässä kohti uraa. Lisämotivaatiota tuo myös Paloahon ottaessa vastuun valmentamisesta, sillä Toni varmasti jatkaa Kinnusen tietä ja tuo myös uusia hyviä juttuja valmennukseen, joukkueen pelaamiseen ja harjoitteluun. Joukkueena lähdetään hakemaan parasta mahdollista tulosta ja kamppailemaan divaripaikasta. Henkilökohtaisesti ykköstavoitteena on tietysti saada ukko pelikuntoon, että pystyn ensikaudella pelaamaan omilla vahvuuksillani.

Tulevalle kaudelle löytyy jo yksi joukkue ylitse muiden, jonka kohtaamista Jaani odottaa kauden tullen vesi kielellä. Ehdottomasti HiPa. Edellisellä kaudella pelasin yhden vaihdon verran heitä vastaan ja tämän lisäksi seurannut kahteen otteeseen vierestä, kun kaveri ottaa täydet pisteet mukaansa, joten aika paljon nälkää on jäänyt heidän kohtaamisistaan.

Paloahon Tonilta irtoaa myös muutama sana, kun herrat ovat allekirjoituksensa iskeneet sopimuspapereihin. Kummallakin on mielenkiintoinen tilanne uuteen kauteen lähdettäessä. Jaani tekee paluun loukkaantumisen jäljiltä ja Larilla on edessä pelipaikan vaihto. Joka tapauksessa odotukset ovat suuret molempien osalta, joten eiköhän kumpikin suoriudu haasteista hyvin.Lähde: http://www.nibacosjuniorit.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560