Otteluennakko KPV-OPS, 21.10.2017

Viimeinen kierros ja kotikenttä

KPV päättää kautensa kotikentällään lauantaina, kun Keskuskentälle saapuu Oulun Palloseura.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti, kertaalleen Suomen Cupin lohkovaiheessa ja kahdesti Ykkösessä.

Keskenäisissä kohtaamisissa Vihreä on niskanpäällä, sillä kaikki kolme ottelua ovat päättyneet Pallo-Veikkojen voittoon.

Sarjataulukossa molempien kohtalo on jo selvillä.

KPV tulee parantamaan viime kauden viidettä sijaansa ja nappaa Ykkösen kolmannen sijan itselleen.

OPS sijoittuu sarjassa kahdeksanneksi, mikä oikeuttaa viimeisenä joukkueena Ykkösen sarjapaikkaan myös ensi kaudella.

Edelliskierroksella KPV jäi 1-1 tasapeliin Valkeakoskella Hakan vieraana, joten jokainen varmasti haluaa päättää pitkän kauden voittoon kotikentällä.

OPS jäi edellisellä kierroksella nolosti Hongan jalkoihin, loppulukemat yksipuolisessa ottelussa peräti 0-10.

Joten kasvojen pesu on varmasti mielessä myös juntusilla.

KPV lähtee siis paineettomana otteluun, mutta voitollinen päätös kaudelle on ainoana tavoitteena.

-"Tulos pitää aina ansaita, sama sääntö pätee kaikissa otteluissa, myös kauden viimeisessä", muistuttaa KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen.

-"Samalla tavalla pelipaikka pitää aina ansaita, niin myös kauden viimeisessä ottelussa. Näiden asioiden suhteen ei ole oikopolkuja, pelin panoksista riippumatta, myöskään kauden viimeisessä pelissä", Jamo analysoi kauden päätöksen alla.

Sarjan 27. ottelu on lähes vuoden työn viimeinen puristus.

-"Takana on pitkä kausi, vaatii tietysti kaikilta ekstra huolellisuuden, että saadaan normi ottelupäivärutiinit suoritettua. Se helpottaa keskittymisen onnistumista ja sitä kautta pelisuorituksen tason ylläpidon. Vain ja ainoastaan tätä kautta tulos on mahdollista ansaita", Korhonen päättää kauden viimeisen otteluennakon.

Nyt kaikki paikalle osoittamaan että edustusjalkapalloa tarvitaan Kokkolassa myös jatkossa!

KPV-OPS lauantaina klo 15.00 alkaen.

Ovet ja ravintola auki tuntia aikaisemmin.

Lähde: http://www.kpv.fi/