Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Otteluraportti OPS-KPV 11.8.2017

Varma voitto Oulusta

KPV avaus:

Myllymäki - Josimov, Myntti, Shevchenko, Rauhala - Ågren, Sipilä - Tshibasu, Ahde, Savic - Sirbiladze

Vihreä haki vakuuttavan 3-0 voiton Oulusta, OPS ei kyennyt missään vaiheessa kunnolla haastamaan Pallo-Veikkoja.

Ottelua oli takana 10 minuuttia, kun Elias Ahde pääsi keskellä vapaaseen paikkaan ja ampui vasurilla tyylikkäästi yläkulmaan ja vei vierailijan johtoon.

Toinen kymmenminuuttinen oli juuri takana, kun Washilly Tshibasu nappasi pystysyötön itselleen ja laukoi pallon tarkasti takakulmaan. Näin KPV meni jo kahden maalin johtoon ottelun alkupuolella.

Avausjaksolle mahtui vielä KPV vahti Joonas Myllymäen loistotorjunta sekä Vihreän pari puolittaista maalipaikkaa, mutta taukolukemiksi kirjattiin 0-2 vierasjohto.

Toisellakaan jaksolla isännät eivät pystyneen horjuttamaan vierailijaa ja Tshibasu iski loppulukemat pilkulta, kun pelikellossa oli vajaa vartti jäljellä.

Vihreässä paidassa debytoi Konstantin Yaroshenko, joka tuli peliin sisään varsin pirteästi viimeisellä kahdellakymmenellä minuutilla.

Voitto luonnollisesti kelpasi Vihreän leirissä.

-"Paluu voittoihin ja peli-ilme parantuu kokoajan muutaman vaisumman viikon jälkeen. Pelattiin suht ehyt 90 minuuttinen ja paikkoja oli tehdä useampikin lisämaali", niputti KPV:n valmennuksesta Niko Kalliokoski.

-"Tänään jokainen hoiti oman ruotunsa ja tästä on hyvä jatkaa kohti kolmatta kierrosta", Kalliokoski kiitteli.

Seuraavaksi KPV kohtaa GrIFK:n Kauniaisissa sunnuntaina 20.8., ja tuotakin matsia voit seurata suorana KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa West Coast Barissa Rantakadulla.Lähde: http://www.kpv.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560