Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Akatemia kohtaa tiistaina Uudessakaarlepyyssä NIK:n. Ottelu on nelosen kärkikamppailu, sillä kumpikaan joukkue ei ole toistaiseksi tappioita sarjaotteluissaan kokenut. NIK on tosin Akatemiaa pari pistettä perässä jäätyään kotitasapeliin kokenutta NoStarsia vastaan. Molemmat joukkueet ovat pelanneet toistaiseksi seitsemän ottelua, joista Akatemian saldo on 21 pistettä. NIK puolestaan on kerännyt otteluistaan 19 pistettä.

Akatemian riveissä on keskiviikon Regions Cup -tappion jäljiltä siirretty keskittyminen haastavaan kärkikamppailuun. Juhannus pidettiin vapaata, jotta tuoreita jalkoja olisi riittämiin tiistain kärkikamppailussa.

- Porissa lataus jäi vähän piippuun, eikä saatu ihan sellaista esitystä kuin olisimme halunneet. Pelitempo oli meillä liian alhainen tuohon otteluun. Siihen ollaan koitettu nyt panostaa hieman enemmän. Toivottavasti normaalia pidempi tauko treeneistä tuo meille jalkoja, sillä vastassa on hyvä joukkue, toteaa Akatemian valmentaja Aki Lyyski.

Tuleva vastustaja on paukuttanut nelosessa taululle osittain erittäin vakuuttavia tuloksia, viimeisimmässä ottelussaan se kaatoi IFK Jakobstafin selkein 4-1 -lukemin. Vetelin Urheilijat puolestaan NIK kaatoi tylyin 5-1 -numeroin, joten on selvää että hyökkäysvoimaa NIK:lta löytyy.

- NIK on tehnyt aika paljon maaleja pelaamissaan otteluissa. He pyrkivät kontrolloimaan keskustan kahdella tasapainottavalla pelaajalla ja antavat paineen vastustajalleen kolmella pelaajalla. Joukkueen listoille on viimeaikoina lisätty mm. Veikkausliigassa pelannut Mattias Wargh, joten kyllä sieltä tulivoimaa löytyy tälle tasolle ihan tarpeeksi, Lyyski kertoo.

Kärkikamppailusta ei oteta Akatemian riveissä turhia paineita. Kauden otteluista on alle puolet pelattuna, joten käytännössä vielä kaikki on mahdollista huomisen tuloksesta riippumatta.

- Kyllä tämä on peli muiden joukossa. NIK on käsittääkseni ilmoittanut nousuhalukkuutensa ja on kärkijoukkueita sarjassamme, joten tuleva ottelu on hyvä tasonmittaus molemmin puolin. Ei me tulla muuttamaan omassa pelaamisessamme mitään pelkästään sen takia että nyt kyseessä on kärkikamppailu, Lyyski valottaa.

Juhannustauolta Akatemia selvisi ehjin nahoin, joten valmentajat pääsevät valitsemaan huomisen kokoonpanon käytännössä täydestä miehistöstä.

- Pitkäaikaispotilaat ovat sivussa, jokainen vähän pidempään. Pieniä kolhuja on aina, muttei mitään vakavampaa. Edustusjoukkueellakin alkaa olla pakka kunnossa, joten sieltä varmaan jonkin verran tulee apuja tiistaille. Sen lisäksi armeijasta kotiutuneet ovat nyt saaneet harjoituksia ja toistoja alle huomattavasti aiempaa enemmän, eli kyllä me ihan kilpailukykyinen joukkue saadaan kasaan. Ja kokoonpanosta riippumatta voitto on ollut aina tavoitteena, niin nytkin, Lyyski toteaa.


NIK - Akatemia Skogsvallenilla tiistaina 27.6. klo 19.
Lähde: http://www.kpv.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560