Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Otteluennakko KPV-OPS, 21.10.2017

Viimeinen kierros ja kotikenttä

KPV päättää kautensa kotikentällään lauantaina, kun Keskuskentälle saapuu Oulun Palloseura.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti, kertaalleen Suomen Cupin lohkovaiheessa ja kahdesti Ykkösessä.

Keskenäisissä kohtaamisissa Vihreä on niskanpäällä, sillä kaikki kolme ottelua ovat päättyneet Pallo-Veikkojen voittoon.

Sarjataulukossa molempien kohtalo on jo selvillä.

KPV tulee parantamaan viime kauden viidettä sijaansa ja nappaa Ykkösen kolmannen sijan itselleen.

OPS sijoittuu sarjassa kahdeksanneksi, mikä oikeuttaa viimeisenä joukkueena Ykkösen sarjapaikkaan myös ensi kaudella.

Edelliskierroksella KPV jäi 1-1 tasapeliin Valkeakoskella Hakan vieraana, joten jokainen varmasti haluaa päättää pitkän kauden voittoon kotikentällä.

OPS jäi edellisellä kierroksella nolosti Hongan jalkoihin, loppulukemat yksipuolisessa ottelussa peräti 0-10.

Joten kasvojen pesu on varmasti mielessä myös juntusilla.

KPV lähtee siis paineettomana otteluun, mutta voitollinen päätös kaudelle on ainoana tavoitteena.

-"Tulos pitää aina ansaita, sama sääntö pätee kaikissa otteluissa, myös kauden viimeisessä", muistuttaa KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen.

-"Samalla tavalla pelipaikka pitää aina ansaita, niin myös kauden viimeisessä ottelussa. Näiden asioiden suhteen ei ole oikopolkuja, pelin panoksista riippumatta, myöskään kauden viimeisessä pelissä", Jamo analysoi kauden päätöksen alla.

Sarjan 27. ottelu on lähes vuoden työn viimeinen puristus.

-"Takana on pitkä kausi, vaatii tietysti kaikilta ekstra huolellisuuden, että saadaan normi ottelupäivärutiinit suoritettua. Se helpottaa keskittymisen onnistumista ja sitä kautta pelisuorituksen tason ylläpidon. Vain ja ainoastaan tätä kautta tulos on mahdollista ansaita", Korhonen päättää kauden viimeisen otteluennakon.

Nyt kaikki paikalle osoittamaan että edustusjalkapalloa tarvitaan Kokkolassa myös jatkossa!

KPV-OPS lauantaina klo 15.00 alkaen.

Ovet ja ravintola auki tuntia aikaisemmin.Lähde: http://www.kpv.fi/

   
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560