Otteluraportti OPS-KPV 11.8.2017

Varma voitto Oulusta

KPV avaus:

Myllymäki - Josimov, Myntti, Shevchenko, Rauhala - Ågren, Sipilä - Tshibasu, Ahde, Savic - Sirbiladze

Vihreä haki vakuuttavan 3-0 voiton Oulusta, OPS ei kyennyt missään vaiheessa kunnolla haastamaan Pallo-Veikkoja.

Ottelua oli takana 10 minuuttia, kun Elias Ahde pääsi keskellä vapaaseen paikkaan ja ampui vasurilla tyylikkäästi yläkulmaan ja vei vierailijan johtoon.

Toinen kymmenminuuttinen oli juuri takana, kun Washilly Tshibasu nappasi pystysyötön itselleen ja laukoi pallon tarkasti takakulmaan. Näin KPV meni jo kahden maalin johtoon ottelun alkupuolella.

Avausjaksolle mahtui vielä KPV vahti Joonas Myllymäen loistotorjunta sekä Vihreän pari puolittaista maalipaikkaa, mutta taukolukemiksi kirjattiin 0-2 vierasjohto.

Toisellakaan jaksolla isännät eivät pystyneen horjuttamaan vierailijaa ja Tshibasu iski loppulukemat pilkulta, kun pelikellossa oli vajaa vartti jäljellä.

Vihreässä paidassa debytoi Konstantin Yaroshenko, joka tuli peliin sisään varsin pirteästi viimeisellä kahdellakymmenellä minuutilla.

Voitto luonnollisesti kelpasi Vihreän leirissä.

-"Paluu voittoihin ja peli-ilme parantuu kokoajan muutaman vaisumman viikon jälkeen. Pelattiin suht ehyt 90 minuuttinen ja paikkoja oli tehdä useampikin lisämaali", niputti KPV:n valmennuksesta Niko Kalliokoski.

-"Tänään jokainen hoiti oman ruotunsa ja tästä on hyvä jatkaa kohti kolmatta kierrosta", Kalliokoski kiitteli.

Seuraavaksi KPV kohtaa GrIFK:n Kauniaisissa sunnuntaina 20.8., ja tuotakin matsia voit seurata suorana KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa West Coast Barissa Rantakadulla.

Lähde: http://www.kpv.fi/