Otteluennakko GrIFK-KPV 29.4.2017

Ykkönen vihdoin käyntiin

KPV matkustaa lauantaina Kauniaisiin ja kohtaa paikallisen IFK:n Ykkösen kauden avausottelussaan.

KPV pääsee otteluun hyvistä asetelmista. Vihreä on harjoitellut hyvin pari viimeistä viikkoa ja koko joukkue on nälkäinen ja odottaa avausottelua.

Kokoonpanosta sivussa on muutama pitkäaikaispotilas, muutoin saadaan jalkeille ykkösmiehistö.

GrIFK on pysynyt pelaajistoltaan lähes samana kuin edelliskaudella.

Kotijoukkue on myös kaatanut talven aikana mm. liigajoukkue HIFK:n, joten kova vastus on luvassa eikä aliarvioimiseen ole varaa.

-"GrIFK on ennen kaudenalkua suurenyleisön ja asiantuntijoiden silmissä jälleen "jippomaisesti" aliarvostettu joukkue", KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen arvioi.

Tähän ansaan Vihreä ei kuitenkaan aio sortua.

-"Siitä huolimatta aliarvioitu, vaikka joukkue on lähes identtinen edellisestä kaudesta, ja joukkueessa on paljon laatua ja kokemusta. He ovat löytäneet heille sopivan sapluunan toimia, mikä on ehdottomasti yksi heidän vahvuutensa", Korhonen jatkaa.

-"Meidän päätavoite

on saada mahdollisimman ehjä ja tasapainoinen 90+ minuuttinen joukkkueena. Jotta se onnistuu, tekemisen on oltava keskittynyttä ja määrätietoista", Jamo päättää ja kertoo avausmiehityksen olevan jo valmiina.

Se kuitenkin jääköön vielä paljastamatta...

Huomenna siis mennään!!

GrIFK-KPV Kauniaisissa klo 17.00 alkaen. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Elisan Fanseat palvelussa ja Kokkolassa voit katsoa matsia livenä isolta screeniltä West Coast Barissa Rantakadulla.

Lähde: http://www.kpv.fi/