Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

Otteluennakko GrIFK-KPV 29.4.2017

Ykkönen vihdoin käyntiin

KPV matkustaa lauantaina Kauniaisiin ja kohtaa paikallisen IFK:n Ykkösen kauden avausottelussaan.

KPV pääsee otteluun hyvistä asetelmista. Vihreä on harjoitellut hyvin pari viimeistä viikkoa ja koko joukkue on nälkäinen ja odottaa avausottelua.

Kokoonpanosta sivussa on muutama pitkäaikaispotilas, muutoin saadaan jalkeille ykkösmiehistö.

GrIFK on pysynyt pelaajistoltaan lähes samana kuin edelliskaudella.

Kotijoukkue on myös kaatanut talven aikana mm. liigajoukkue HIFK:n, joten kova vastus on luvassa eikä aliarvioimiseen ole varaa.

-"GrIFK on ennen kaudenalkua suurenyleisön ja asiantuntijoiden silmissä jälleen "jippomaisesti" aliarvostettu joukkue", KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen arvioi.

Tähän ansaan Vihreä ei kuitenkaan aio sortua.

-"Siitä huolimatta aliarvioitu, vaikka joukkue on lähes identtinen edellisestä kaudesta, ja joukkueessa on paljon laatua ja kokemusta. He ovat löytäneet heille sopivan sapluunan toimia, mikä on ehdottomasti yksi heidän vahvuutensa", Korhonen jatkaa.

-"Meidän päätavoite

on saada mahdollisimman ehjä ja tasapainoinen 90+ minuuttinen joukkkueena. Jotta se onnistuu, tekemisen on oltava keskittynyttä ja määrätietoista", Jamo päättää ja kertoo avausmiehityksen olevan jo valmiina.

Se kuitenkin jääköön vielä paljastamatta...

Huomenna siis mennään!!

GrIFK-KPV Kauniaisissa klo 17.00 alkaen. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Elisan Fanseat palvelussa ja Kokkolassa voit katsoa matsia livenä isolta screeniltä West Coast Barissa Rantakadulla.Lähde: http://www.kpv.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560