Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

På söndag är det äntligen dags för säsongens första derbymatch! Jeppis besöker Cronehov, matchen börjar kl 17:00. Det lär bli ett spännande möte med viktiga poäng i potten. Kronan gjorde ett bottennapp i förra helgen i Lappo och förlorade stort, Jeppis i sin tur såg till att ta en klar seger över APV hemma. Båda lagen har spelat 4 matcher denna säsong och vunnit två samt förlorat två.

Känslorna och viljan finns säkert där som alltid när dessa kära fiender möts.

VÄLKOMNA ATT HEJA FRAM KRONAN VINN SEGER!


Sunnuntaina on luvassa kauden ensimmäinen derby-ottelu! Jeppis vierailee Cronehovetissa, ottelu alkaa klo 17:00. Tulee varmaan olemaan jännittävä ottelu jossa jaossa tärkeät pisteet. Kronanilla ei ole hyvät muistot viime viikonlopusta, kun tuli rumasti takkiin Lapualla, Jeppis sen sijaan otti vakuuttavan voiton APV:stä Pietarsaaressa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella 4 ottelua josta on voittoja tullut kaksi ja tappioita myös kaksi.

Tunteet ja tahto on varmasti mukana ottelussa, niinkuin aina kun nämä rakkaat viholliset kohtaavat.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN KRONANIA VOITTOON!




Lähde: http://www.ikkishockey.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560