På söndag är det äntligen dags för säsongens första derbymatch! Jeppis besöker Cronehov, matchen börjar kl 17:00. Det lär bli ett spännande möte med viktiga poäng i potten. Kronan gjorde ett bottennapp i förra helgen i Lappo och förlorade stort, Jeppis i sin tur såg till att ta en klar seger över APV hemma. Båda lagen har spelat 4 matcher denna säsong och vunnit två samt förlorat två.

Känslorna och viljan finns säkert där som alltid när dessa kära fiender möts.

VÄLKOMNA ATT HEJA FRAM KRONAN VINN SEGER!

Sunnuntaina on luvassa kauden ensimmäinen derby-ottelu! Jeppis vierailee Cronehovetissa, ottelu alkaa klo 17:00. Tulee varmaan olemaan jännittävä ottelu jossa jaossa tärkeät pisteet. Kronanilla ei ole hyvät muistot viime viikonlopusta, kun tuli rumasti takkiin Lapualla, Jeppis sen sijaan otti vakuuttavan voiton APV:stä Pietarsaaressa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella 4 ottelua josta on voittoja tullut kaksi ja tappioita myös kaksi.

Tunteet ja tahto on varmasti mukana ottelussa, niinkuin aina kun nämä rakkaat viholliset kohtaavat.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN KRONANIA VOITTOON!

Lähde: http://www.ikkishockey.fi/