Mikä on Aitio?

Aitio on alueellisen urheilun kohtaamispaikka, minne sisältö syntyy pääosin seuroilta suoraan ja automaattisesti. Aition tavoitteena on nostaa joukkueurheilussa olevat suuret tunteet ja yhteisöllisyys laajan yleisön tietoisuuteen.

Aitioon on liitetty tällä hetkellä Jopox-palvelua käyttävät seurat Keski-Pohjanmaalla ja 16 lajia on jo edustettuna. Elävöitämme kohtauspaikkaa lisäämällä sinne keskustelualueen sekä keräämme laajemminkin lajikohtaisia uutisia eri medioista. Ja toki mukana on myös sosiaalisen median hyödyntäminen.

Seurojen kannalta on parasta, ettei Aitio edellytä lisätöitä koska kaikki tarvittava tieto on jo seurojen verkkopalvelussa Jopoxissa!
  • seurojen pääuutiset
  • ottelu- ja kilpailuennakot
  • otteluseuranta (live-seuranta)
  • ottelu- ja kilpailuraportit
  • tietoa tulevista ja menneistä otteluista ja kilpailuista (tapahtumakalenteri)

Kaikki toimijat saavat äänensä kuuluville juuri niin paljon kun haluavat kunkin oman aktiivisuuden mukaan!

Mikä on Jopox ja miten sen saa käyttöön?

JOPOX ei ole syntynyt sattumalta vaan tarpeeseen jo noin kymmenen vuotta sitten. Keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOXpro on monipuolinen työkalu päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Sillä mm. hoidetaan kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Se mahdollistaa laaja-alaisen yhteisöllisen toiminnan joukkueurheilun kaikille tasoille; pelaajat, vanhemmat, joukkueet, seura ja sen moninaiset verkostot ja yhteistyötahot.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jopox-tuotteista ja palveluista ota yhteyttä Tom Hedmaniin, tom.hedman@jopox.fi, puh: 040-1317533.
Aitio

På lördag ställs IK Kronan mot APV på hemmais i Cronehov!

Matchen börjar kl 17:00. IKK har vunnit fem raka och är nu på jakt efter en sjätte i rad. Under säsongen har laget förlorat endast en match. För tillfället ligger kronan bra till i tabellen, på en tredje plats endast fyra poäng efter serieledarna KoMu som har spelat tre matcher mera än Kronan.

VÄLKOMMEN på lördag och heja fram kronan till vinst!

På lördag kl 13:30 spelas även Div III-match mellan IKK2 - Kraft med start kl 13:30


Launtaina IK Kronan saa vastaansa APV:n kotijäällä Cronehovetissa!

Ottelu alkaa klo 17:00. IKK on voittanut jo viisi ottelua putkeen ja jahtaa nyt kuudennetta. Kauden aikana joukkue on hävinnyt vain yhden pelin. Tällä hetkellä kronanin asema sarjataulukossa on mainio, sillä joukkue on kolmannella paikalla ja matkaa sarjakärkeen eli KoMu:lle on vain neljä pistettä, ja KoMu on pelannut kolme ottelua enemmän kuin IKK.

TERVETULOA lauantaina kannustamaan kronania voittoon!

Lauantaina on myös luvassa III-divarin ottelu kun IKK2 saa vieraakseen Kraft:in, tämä ottelu alkaa klo 13:30Lähde: http://www.ikkishockey.fi/

   
twitter
Uutiset
KOSILA DIGIMEDIA KOKKOLA, Rantakatu 10, PL 45, 67100 Kokkola, puh 020 750 4560