På lördag ställs IK Kronan mot APV på hemmais i Cronehov!

Matchen börjar kl 17:00. IKK har vunnit fem raka och är nu på jakt efter en sjätte i rad. Under säsongen har laget förlorat endast en match. För tillfället ligger kronan bra till i tabellen, på en tredje plats endast fyra poäng efter serieledarna KoMu som har spelat tre matcher mera än Kronan.

VÄLKOMMEN på lördag och heja fram kronan till vinst!

På lördag kl 13:30 spelas även Div III-match mellan IKK2 - Kraft med start kl 13:30

Launtaina IK Kronan saa vastaansa APV:n kotijäällä Cronehovetissa!

Ottelu alkaa klo 17:00. IKK on voittanut jo viisi ottelua putkeen ja jahtaa nyt kuudennetta. Kauden aikana joukkue on hävinnyt vain yhden pelin. Tällä hetkellä kronanin asema sarjataulukossa on mainio, sillä joukkue on kolmannella paikalla ja matkaa sarjakärkeen eli KoMu:lle on vain neljä pistettä, ja KoMu on pelannut kolme ottelua enemmän kuin IKK.

TERVETULOA lauantaina kannustamaan kronania voittoon!

Lauantaina on myös luvassa III-divarin ottelu kun IKK2 saa vieraakseen Kraft:in, tämä ottelu alkaa klo 13:30

Lähde: http://www.ikkishockey.fi/